Δεν ειναι θέμα τύχης, είναι θέμα προγραμματισμού το να πάρεις με το σωστό τρόπο σκύλοΑυτο που εισαστε ολοι σας τοσο σιγουροι.....δλδ δεν υπαρχει κανενα σκυλι στον κοσμο που δεν ειναι απο εκτροφειο και δεν ειναι καθαροαιμο....τεσπα σεβαστα ολα. οσο για το οικονομικο, τι να κανουμε...δεν ειμαστε ολοι τυχεροι!
Και χωρις υπερβολή εχω ηδη αρχίσει εγώ να βάζω στην ακρη για κανα χρόνο από τώρα...
Νομίζεις ότι όσοι ειμαστε εδώ έχουμε χρήμα να ρέει? Προσωπικά ακόμα απορώ με την εφορία μου...
Οι μισοι ειναι φοιτητες, αλλοι οικογενειάρχες με παιδια, αλλοι ζουν και συντηρούνται μόνοι τους. Δεν ειναι εύκολο γιατι σκέψου ότι το σκυλι εχει έξοδα όπως και ενα παιδι 2 ετών (γλυτώνεις τα σχολικά όμως καθε σεπτέμβρη), και αν ο μη γένοιτο η τύχη δεν σου χαμογελάσει και σκάσει κανα πρόβλημα υγείας? Άλλα χρήματα τότε...
Προσωπικά ενα διάστημα μετρουσα ευρώ ευρώ τα χρήματα ώσπου να βγουν να παρω τη μικρή και τα πράγματα της. Έχω να παρω κάτι για μένα, εδώ και μήνες...
Όπως βλέπεις ουδεις ειναι σε καλή οικονομική φάση, απλά αν δεν εχουμε για να αποκτήσουμε σκυλο, κάνουμε υπομονή και μαζεύουμε, και αν εχουμε ήδη σκύλο, κάνουμε το σκ@το μας παξιμάδι να υπάρχει κάτι στην ακρη μην χρειαστεί....
Μην ακους διάφορες φωνές εδώ που βγάζουν τα απωθημένα τους χαλώντας το θέμα σου απλά για να πάνε κόντρα (σκεψου ότι οι φωνές αυτές σκέφτονται να κόψουν τα αυτιά του σκύλου τους για να δείχνει πιο αγριο-πραγμα παρανομο πλέον, οπότε βλέπεις τι αξία πρεπει να τους δινεις)...