Λαμπραντόρ*****

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συμφωνω πως απο εκτροφειο ειναι οτι καλυτερο αλλα τσιμπανε κατα πολυ στις τιμες ρε γμτ....σιγουρα αξιζουν τα χρηματα αλπλα ειναι πολλα.....τι ναπω.....συνεχιζω να ψαχνω μηπως και τυχει απο κανεναν γνωστο μου αλλα να ειναι υγιες το κουταβι........πφφφφφφφφ.......
Και ποιος θα το κρίνει? Ο κτηνιατρος? αν δεν εχουν γινει προγεννητικές εξετάσεις για κληρονομικές ασθένειες μονίμως με την ανησυχία θα είσαι. Και απ΄όσα εχω ακουσει δεν ταλαιπωρούνται από λίγα, τα λαμπς.
Κάνε υπομονή και μάζεψε όσα χρειάζονται για εκτροφέα. Εχουμε τόσους στην Ελλάδα που είναι κρίμα να "κοψεις δρόμο" για να αποκτησεις εναν σύντροφο ζωής.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ο κτηνιατρος το εκρινε που κατεβαζει σε εκθεσεις τα δικα του
Εκθέσεις ζωγραφικής? Ίσως...
ο κτηνιατρος οφείλει να μιλά για την υγεία του ζώου και τυχόν δυσπλασίες, το σούπερ μορφολογία είναι αλλου παπα ευαγγέλιο.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Φίλε Γιάννη καλησπερα ! Ναι η αληθεια πως αν μου τυχαινε κατι τετοιο θα ηταν ιδανικο ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο που ειμαι και στριμωγμενος οικονομικα......Πραγματικα θα ηταν οτι καλυτερο. Ψαχνω παντου.....τι να πω...ευχομαι να φανω τυχερος......
Όχι φίλε Στέλλιο, το θέμα "σκύλος" δεν το παίζουμε στη ρώσικη ρουλέτα, επειδή εμείς δεν καλύπτουμε τς προυποθέσεις. Περιμένουμε μέχρι να τις αποκτήσουμε. Το ίδιο και εγώ, το ίδιο και άλλοι:)

Last edited:

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
Όχι φίλε Στέλλιο, το θέμα "σκύλος" δεν το παίζουμε στη ρώσικη ρουλέτα, επειδή εμείς δεν καλύπτουμε τς προυποθέσεις. Περιμένουμε μέχρι να τις αποκτήσουμε. Το ίδιο και εγώ, το ίδιο και άλλοι:)
Mαλλον δεν κτλβατε τι λεω...δεν ειπα να βρω οτι κ οτι που να μοιαζει με Λαμπραντορ. Ειπα μακαρι να βρω ενα σωστο κουταβι σε καλη τιμη! Διαβαστε τι λεω και μετα σχολιαστε αν θελετε, ολες οι απαντησεις δεκτεσ και σεβαστες αλλα διαβαστε!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Φίλε Γιάννη καλησπερα ! Ναι η αληθεια πως αν μου τυχαινε κατι τετοιο θα ηταν ιδανικο ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο που ειμαι και στριμωγμενος οικονομικα......Πραγματικα θα ηταν οτι καλυτερο. Ψαχνω παντου.....τι να πω...ευχομαι να φανω τυχερος......
Διαβάζω πάντα πάρα πολύ προσεκτικά, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις ως προς το περιεχόμενο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άμα ξεκινάς από τώρα με 'οικονομικό στρίμωγμα' και εύχεσαι να βρεις "κάτι" σε καλή τιμή η από φίλου γέννα..τότε ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος αν θα είναι υγιές το κουτάβι...και πάντα θα είναι "κάτι" που θα μοιάζει με Λαμπ!! Ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά και θα ανταμειφθείς στο τέλος να είσαι σίγουρος!!

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
Αυτο που εισαστε ολοι σας τοσο σιγουροι.....δλδ δεν υπαρχει κανενα σκυλι στον κοσμο που δεν ειναι απο εκτροφειο και δεν ειναι καθαροαιμο....τεσπα σεβαστα ολα. οσο για το οικονομικο, τι να κανουμε...δεν ειμαστε ολοι τυχεροι!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αυτο που εισαστε ολοι σας τοσο σιγουροι.....δλδ δεν υπαρχει κανενα σκυλι στον κοσμο που δεν ειναι απο εκτροφειο και δεν ειναι καθαροαιμο....τεσπα σεβαστα ολα. οσο για το οικονομικο, τι να κανουμε...δεν ειμαστε ολοι τυχεροι!

Πίστεψε λίγοι από εδώ μέσα είναι τυχεροί καλύτερα κάνε υπομονή μάζεψε τα λεφτά και πάρε σκύλο από εκτροφείο όταν μπορείς, ψάξου λίγο στα θέματα του φόυρουμ για την σωστή απόκτηση σκύλου.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ποιανου παπα ευαγγελιο ειναι κ σε ποια σελιδα? λοιπον φιλε μου παρε οτι βρεις αρκει να σε κανουν να τους εμπιστευτεις αυτους που θα στο δωσουνε...δν εποχη γθια 1000 ευρω για ενα σκυλι...αυτα ας τα κανουνε αυτοι που εχουνε λοξα...κ χρημα αδουλευτο βεβαια..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ποιανου παπα ευαγγελιο ειναι κ σε ποια σελιδα? λοιπον φιλε μου παρε οτι βρεις αρκει να σε κανουν να τους εμπιστευτεις αυτους που θα στο δωσουνε...δν εποχη γθια 1000 ευρω για ενα σκυλι...αυτα ας τα κανουνε αυτοι που εχουνε λοξα...κ χρημα αδουλευτο βεβαια..
1. Αν δεν είναι εποχή για 1000 ευρώ δεν είναι και για σκύλο φίλε μου... έχει έξοδα το ζωντανό δεν ζει με αέρα
2. Ναι το πέτυχες... όσοι πήραν σκύλο με τον σωστό τρόπο έχουν χρήμα αδούλευτο!!!! (Ρε παιδιά κανένα δανεικό θα πέσει από εσάς που τα έχετε αδούλευτα)????
3. Το να μην θες να μάθεις είναι δικαίωμά σου,,,, αλλά στην προκειμένη κάνεις φάουλ για κόκκινη κάρτα!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
δν εποχη γθια 1000 ευρω για ενα σκυλι...
Το ύφος σου είναι ενδεικτικό της εκτίμησης που έχεις στους σκύλους.
Ως εκ τούτου,το χαμηλό επίπεδο εκτίμησης που έχεις,κάνει τις όποιες απόψεις σου γύρω από το θέμα ελλάσονος σημασίας.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
xaaxax εγινε ...δωστε ενα 2 μισθους για ενα σκυλι και μετα σκεφτειτε τι τροφη να του παρετε γιατι δν εχετε λεφτα κ περνετε απο το μαρκετ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
xaaxax εγινε ...δωστε ενα 2 μισθους για ενα σκυλι και μετα σκεφτειτε τι τροφη να του παρετε γιατι δν εχετε λεφτα κ περνετε απο το μαρκετ
Όταν δεν μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου δεν παίρνεις σκύλο τόσο απλό, πάμε πάλι? Έχει έξοδα και μπορεί να σου κάτσουν και πολλά κτηνιατρικά έξοδα από τα ζευγαρώματα που υποστηρίζεις, τι δεν καταλαβαίνεις?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
οτι σου ηρθε γραφεις...ποιος ειπε οτι δν εχει λεφτα για εξοδα εγω??μιλησα γενικα για την σημερινη εποχη

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ούτε εγώ μίλησα για σένα απάντησα σε αυτό
Εσύ το έγραψες όχι εγώ! κάποιος δεν έχει πιεί καφέ μάλλον! Άντε καλημέρες

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Όντως είναι δύσκολες εποχές για να σκας το χιλιάευρω. Αυτό θα σκέφτηκε και ο γνωστός του θείου μου, όταν πέταξε στο δρόμο το σκυλί της σουπερ ντούπερ γέννας από ιδιώτη, επειδή ήταν επιληπτικό. Το ίδιο σούπερ ντούπερ σκυλί είναι και το SBT της γειτονιάς μου, που το πήρε ο τύπος 400 ευρώ από αγγελία (παρεπιπτόντως, πιο πολύ φέρνει ο ίδιος στο πρότυπο της φυλής, παρά ο σκύλος του).

Τα ίδια σούπερ ντούπερ σκυλιά bullmastiff,rottweieler, ΓΠ, και χίλιες άλλες "καθαρόαιμες" ράτσες με κάλααζαρ και ερλιχίωση, που προωθώ στη σελίδα μου στο fb, προέρχονται από κάποιους που επίσης θεώρησαν ότι "οι καιροί είναι δύσκολοι για χιλιάευρα" στον εκτροφέα. Είναι οι ίδιοι που λίγο παρακάτω θεώρησαν "ότι οι καιροί είναι δύσκολοι γαι θεραπείες και έξοδα" στον κτηνίατρο.

Το νόημα με έναν εκτροφέα, δεν είναι ότι έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο με την φύση για να σου εγγυηθεί ότι το ζώο σου δεν θα εμφανίσει ποτέ κανένα πρόβλημα φυλής. Μπορεί όμως να σου εγγυηθεί, πως έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του, για να μην εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Εγγύηση, που καμία τυχαία γέννα δεν μπορεί να σου παρέχει.

Βέβαια, για να είναι κάποιος σε θέση να αντιληφθεί το "τι μέλλει γενέσθαι", πρέπει να διαθέτει και τον ανάλογο εξοπλισμό. ...Είναι κρίμα μερικές φορές, να μην μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις...:mad: