Κοίτα και εδώ έχει πολλά Κοργκι σε διαφημίσεις ή σε περιοδικά ή στους Ολυμπιακούς αλλά ακόμα παραμένει σπάνια ράτσα και στην Αγγλία. Είμαι 2 μήνες εδώ και δεν έχω δει ούτε ένα κανονικό Κοργκί. Αυτό με τη μόδα και τα σκυλιά μόνο στην Ελλάδα πρέπει να γίνεται.Αυτό, αυτό το kleenex φταίει!
Και αυτές οι τροφές στα σούπερμαρκετ που όλες έχουν πάνω είτε Lab είτε Golden.
Φταίνε και τα πετσοπ που απο "μεγάλα" σκυλιά φέρνουν μονο Lab και Γερμανικά.
Αυτή η διαφήμηση με την Μάγια που τρέχει και έχει σφιχτά κόπρανα τι σκυλί είναι?
Golden νομίζω...Αυτό, αυτό το kleenex φταίει!
Και αυτές οι τροφές στα σούπερμαρκετ που όλες έχουν πάνω είτε Lab είτε Golden.
Φταίνε και τα πετσοπ που απο "μεγάλα" σκυλιά φέρνουν μονο Lab και Γερμανικά.
Αυτή η διαφήμηση με την Μάγια που τρέχει και έχει σφιχτά κόπρανα τι σκυλί είναι?
Αλήθεια?? Ναι εννοείται πως θα το ψάξω! Ευχαριστώ πολύ!!!Στέλιο τα παιδιά εδώ κάτι λένε για έκθεση τον Οκτωβρίου, ψάξτο λίγο και αν είναι να κατέβεις Αθήνα θα ήταν καλό να το συνδυάσεις.
Είναι τα άτιμα, ΕΙΝΑΙ !Για να το παινευτούμε κιόλας...Τα retrievers είναι by far τα πιο όμορφα σε φάτσες!!
Τι μας έχουν κάνει αυτά τα retrievers πια!!!Είναι τα άτιμα, ΕΙΝΑΙ !
](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)φιλε μου βρες απο ιδιωτη γεννα ...αν εχουνε και pedigree οι γονεις ακομα καλυτερα η κοπελα μου ετσι εκανε κ τωρα εχουμε τον max 1 ετους 32 κιλα κ σουπερ μορφολογια
ας ρωτησουμε τον υδραυλικο
Φίλε Γιάννη καλησπερα ! Ναι η αληθεια πως αν μου τυχαινε κατι τετοιο θα ηταν ιδανικο ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο που ειμαι και στριμωγμενος οικονομικα......Πραγματικα θα ηταν οτι καλυτερο. Ψαχνω παντου.....τι να πω...ευχομαι να φανω τυχερος......φιλε μου βρες απο ιδιωτη γεννα ...αν εχουνε και pedigree οι γονεις ακομα καλυτερα η κοπελα μου ετσι εκανε κ τωρα εχουμε τον max 1 ετους 32 κιλα κ σουπερ μορφολογια