Λαμπραντόρ*****

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Στέλιο τα παιδιά εδώ κάτι λένε για έκθεση τον Οκτωβρίου, ψάξτο λίγο και αν είναι να κατέβεις Αθήνα θα ήταν καλό να το συνδυάσεις.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυτό, αυτό το kleenex φταίει! :D
Και αυτές οι τροφές στα σούπερμαρκετ που όλες έχουν πάνω είτε Lab είτε Golden.
Φταίνε και τα πετσοπ που απο "μεγάλα" σκυλιά φέρνουν μονο Lab και Γερμανικά.
Αυτή η διαφήμηση με την Μάγια που τρέχει και έχει σφιχτά κόπρανα τι σκυλί είναι?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αυτή η διαφήμηση με την Μάγια που τρέχει και έχει σφιχτά κόπρανα τι σκυλί είναι?
Κοίτα και εδώ έχει πολλά Κοργκι σε διαφημίσεις ή σε περιοδικά ή στους Ολυμπιακούς αλλά ακόμα παραμένει σπάνια ράτσα και στην Αγγλία. Είμαι 2 μήνες εδώ και δεν έχω δει ούτε ένα κανονικό Κοργκί. Αυτό με τη μόδα και τα σκυλιά μόνο στην Ελλάδα πρέπει να γίνεται.

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Golden νομίζω...

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
Στέλιο τα παιδιά εδώ κάτι λένε για έκθεση τον Οκτωβρίου, ψάξτο λίγο και αν είναι να κατέβεις Αθήνα θα ήταν καλό να το συνδυάσεις.
Αλήθεια?? Ναι εννοείται πως θα το ψάξω! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
φιλε μου βρες απο ιδιωτη γεννα ...αν εχουνε και pedigree οι γονεις ακομα καλυτερα η κοπελα μου ετσι εκανε κ τωρα εχουμε τον max 1 ετους 32 κιλα κ σουπερ μορφολογια

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Το super μορφολογία το έκρινες εσύ?Έχεις κάποιες ειδικές γνώσεις που να δίνουν αξία στην άποψή σου?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ο κτηνιατρος το εκρινε που κατεβαζει σε εκθεσεις τα δικα του

Last edited by a moderator:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ο μανάβης που κ αυτός κατεβάζει σε εκθέσεις τα δικά του,διαφωνεί.

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
Συμφωνω πως απο εκτροφειο ειναι οτι καλυτερο αλλα τσιμπανε κατα πολυ στις τιμες ρε γμτ....σιγουρα αξιζουν τα χρηματα αλπλα ειναι πολλα.....τι ναπω.....συνεχιζω να ψαχνω μηπως και τυχει απο κανεναν γνωστο μου αλλα να ειναι υγιες το κουταβι........πφφφφφφφφ.......

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
φιλε μου βρες απο ιδιωτη γεννα ...αν εχουνε και pedigree οι γονεις ακομα καλυτερα η κοπελα μου ετσι εκανε κ τωρα εχουμε τον max 1 ετους 32 κιλα κ σουπερ μορφολογια
Φίλε Γιάννη καλησπερα ! Ναι η αληθεια πως αν μου τυχαινε κατι τετοιο θα ηταν ιδανικο ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο που ειμαι και στριμωγμενος οικονομικα......Πραγματικα θα ηταν οτι καλυτερο. Ψαχνω παντου.....τι να πω...ευχομαι να φανω τυχερος......