Λαμπραντορίνα 5 μηνών ΔΕ λερώνει έξω

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλημέρα.. ΚΑι πραγματικά πριν καλέσετε την Φιλοζωική να ξεκαθαρίσω κάτι, που ίσως από λάθος μου να μην καταλάβατε. Και τα 2 σκυλιά είναι μαζί, ελεύθερα σε αρκετά μεγάλο χώρο κλειστό και ζεστό με τα παιχνίδια τους, τα σπιτάκια τους και τη φροντίδα από εμάς, αφού δε μένω στον 20ο όροφο αλλά ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με εκείνα. Το αν έκανα καλώς ή κακώς που το πήρα είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να συζητηθεί εφόσον δεν ξέρετε εμένα και πραγματικά αν ήξερα ότι για μία ερώτηση, θα είχα να αντιμετωπίσω τέτοιες κατηγορίες, καλύτερα να μην την έγραφα.
Κάτι τελευταίο, χαλάλι οι καρέκλες δεν το συζητώ, και όποια άλλη ζημιά έκανε, αλλά είναι προτιμότερο να έχει την ελευθερία να τρέχει και να μην είναι περιορισμένη σε πέντε τοίχους. Το αν και πόσο ασχολούμαστε μαζί της φαίνεται πόσο μάλλον στο ότι βρήκα αυτό το φόρουμ και με αποσχολούν όλα τα θέματα για το σκύλο και προσπαθώ να διαβάζω και να μαθαίνω.
Να ρωτήσω κάτι. Εφόσον είστε στο ίδιο επίπεδο γιατί δεν τα αφηνετε να έχουν πρόσβαση και στο σπίτι?
Εξάλου 4 τοίχους δεν έχει και ο χώρος τους???:):):)
Τα Λαμπ θέλουν πολύ ανθρώπινη επαφή ....:)και όταν εκπαιδευτούν σωστά και ωριμάσουν γίνονται πάρα πολύ καλα και ήρεμα σκυλιά.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
παντως θοδωρη (teobullmastiff) μην γενικευεις πολυ γιατι να εισαι σιγουρος οτι εισαι απο τους λιγους που εχουν σκυλι εξω μονιμα και ασχολουνται τοσο πολυ μαζι του..
ισως

εγω δεν ξερω πολλους ανθρωπους που θα δουλεψουν 8 ωρες,θα κοιμηθουν αλλες 8 μεσο ορο καμια 3 ωρες μετακινησεις κλπκαι θα βγουνε απο τις υπολοιπες 6 ωρες 1-1.5 ωρα βολτα με το σκυλο και θα ασχοληθουν και κανα 2ωρα επιπλεον εξω και ειδικα τωρα που εχει και αυτο το κρυο.

και αυτες ειναι περιπου 3-3.5 ωρες και ολες τς υπολοιπες ο σκυλος ειναι μονος του...
ενω αν ειναι μεσα στο σπιτι βαλε και αλλες 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εστω και αν κοιμασαι..

α και οσο για τις ζημιες γιατι καλως η κακως ειπες οτι εβγαλε 4 καρεκλες off και μετα δεν πηγαινε αλλο και γω λαμπ εχω και εκανε και συνεχιζει να κανει απιστευτες ζημιες..και δεν μιλαω για καρεκλες μιλαω για ακριβες ζημιες..και????η εγω δεν την εχω εκτονωσει αρκετα πριν την αφησω η θα επρεπε μιας αρχης να εχω παρει crate..παρολα αυτα αυτα πρεπει να τα γνωριζεις πριν παρεις ενα σκυλι με τοση ενεργεια..

α και κατι αλλο..αλλο το εχω ενα σκυλι εξω οντας ενημερωμενος και απλα κανω μια επιλογη εχοντας ομως ολες τις παραμετρους και αλλο κανει αυτο κανει εκεινο και το βγαζω εξω η νομιζω οτι στο σπιτι ειναι περιορισμενο και μεσα σε 4 τοιχους βαριεται.
συμφωνω σε αυτο.
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul