Μακαρι!!!Παιδιά ο Σπίθας έχει τσιπ!!!Και δεν το είχε βρει ο πρώτος κτηνίατρος (3 φορές τον σκάναρε!). Πήγαμε πριν λιγο στον κτηνίατρο για να τον δει και μας είπε οτι κατά πάσα πιθανότητα το χει σκάσει και ότι είχε κι ένα βαρελάκι με τα στοιχεία του στο περιλαίμιο (το οποίο είναι λέει πολύ εύθραυστο και μάλλον έσπασε κι έχει μείνει το κούμπωμα). Το λοιπόν θα επικοινωνήσουν αύριο με τον κτηνιατρικό σύλλογο να μάθουν σε ποιόν ανήκει ο σκύλος και θα του δώσουν τα στοιχεία μου. Ελπίζω να έχει ένα σπίτι που να τον θέλουν ο κακομοίρης! Επίσης φαίνεται πολύ καλά στην υγεία, μόνο που είναι πολύ υποσιτισμένος ο φουκαράς!
Πριν απο μερικα χρονια ειχα βρει και εγω ενα Ποιντερ στο μερος που εβγαζα βολτα την Εσμεραλντα μου- ηταν εκει και μας ακολουθησε μετα. Ευτυχος συνατησαμε μια φιλη μου- και οταν της ειπα " κοιτα ρε- καθαροαιμο Ποιντερ αφησαν αυτην την φορα" ( αφηναν κατα καιρους διαφορα σκυλια εκει) κοκκαλοσε και μου λεει- ρεεεεεε, Ποιντερ ειναι??Στην κολονα εξω απο το σπιτι μας εχουν κολλησει μια αφησα, οτι χαθηκε και το ψαχνουν.
Μολις ακουσα ετσι, τον εδεσα με το λουρι της Εσμεραλντας και πηγαμε να δουμε.
Ειχε και μια μικρουλα, χαλια ασπρομαυρη φωτογραφια που εμοιαζε με τον σκυλο που βρηκαμε.
Πηρα τηλεφωνο και μεσα σε 15 λεπτα ηρθε ο ιδιοκτητης του!! Πανευτυχης και χαρουμενος.
Ο σκυλος αμεσως ετρεξε κοντα του και τρελαθηκε απο την χαρα του.
Ειχαν εργατες στο σπιτι- και ενας απο αυτους ξεχασε να κλεισει την πορτα, οταν κατεβηκε να παρει κατι απο το αμαξι του- και ο σκυλος το εσκασε. Απο αρκετα μακρια!
Δεν ειναι παντα εγκαταλειμενα- καμια φορα ειναι και χαμενα!!