Καλα καλα θα παρω ιδιο φυλο με επεισες!!!εγω βρε Κατια δηλαδη πως προσέχω 5 σκυλια να μην ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα ???
εσυ δεν μπορεις να προσέξεις 2???????
Καλα καλα θα παρω ιδιο φυλο με επεισες!!!εγω βρε Κατια δηλαδη πως προσέχω 5 σκυλια να μην ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα ???
εσυ δεν μπορεις να προσέξεις 2???????
Ναι ομως ειναι και πολλοι που το κανουν σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια..δεδομένο λοιπον οτι τα σκυλια γενιούντε με μη αναπτυγμένο νευρικο σύστημα (το οποίο εξελίσετε τις πρωτες 15 ημέρες της ζωής του) τα κουταβια
δεν καταλαβαινουν τον πόνο
οταν μιλαω για κατι μιλάω για τον σωστο τροπο οχι τον λάθοςΝαι ομως ειναι και πολλοι που το κανουν σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια..
πλακα πλακα για τι ποσοστα μιλάμε στους ανθρωπους ????@Sara West
Όμολογώ ότι δεν γνώριζα την αγγλική ονομασία του φαινομένου αυτού αλλά γνωρίζω αρκετά σε σχέση με αυτό!Το παρουσιάζεις σε υπερβολικό βαθμό!Δεν συμβαίνει σε όλους όσους ακροτηριάζονται, ευτυχώς γιατί ο αριθμός των ατόμων που ακροτηριάζονται λόγω Σ.Διαβήτη είναι τεράστιος, στην Ελλάδα τουλάχιστον, και σχετικά σπάνια συμβαίνει με την βαρύτητα που το περιγράφεις!
Φοίβο δεν έχω δυο, έχω ένα..@kango
Μια χαρά μπορείς να τα προσέξεις!Εγώ την δικιά μου την πρόσεχα για όλη της τη ζωή, χωρίς κανένα ατύχημα!Μια φορά παραλίγο να συμβεί ένα ατύχημα, βέβαια, το παραδέχομαι, αλλά έφταιγε ένας συγγενής, μειωμένης ευθύνης, που πίστευε ότι η σκύλα μου έπρεπε να γίνει μάνα και να πάρει κι εκείνος ένα κουτάβι την έβγαλε επίτηδες έξω στο δρόμο!Δεν νομίζω ότι είναι πολύ έυκολο να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε πολλούς...
Οκ ναι..αν μιλας σε εμενα κατι δεν διαβασες
ποια διακορευση? εδω τους κοβουμε τα πεταχτα αυτια για να μην τα πουν στο σχολειο "αυτιαδες"...@Sarah West
αφού τα βάλαμε όλα στο ίδιο καζάνι και τα ανακατέψαμε και μιας και αναφέρθηκες στην νευρολογική επίδραση, ανέλυσέ μου την αντιστοιχη νευρολογική επίδραση κατά και αμέσως μετά την διακόρευση των αυτιών κοριτσιών σε ηλικία προεφηβική.
Θα είχε ένα ενδιαφέρον νομίζω!
Ναι!Θα περνάει κάποιος από κοντά σου, σε απόσταση που παλιότερα θα βρίσκονταν το στήθος και θα νομίζεις ότι σε θωπεύει!!!ποια διακορευση? εδω τους κοβουμε τα πεταχτα αυτια για να μην τα πουν στο σχολειο "αυτιαδες"...
εγω παντως εχω μεινει με την απορια...θελω να μικρυνω το στηθος μου..θα παθω φαντασμοτετοιο?