Κόψιμο αυτιών

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγω βρε Κατια δηλαδη πως προσέχω 5 σκυλια να μην ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα ???

εσυ δεν μπορεις να προσέξεις 2???????
Καλα καλα θα παρω ιδιο φυλο με επεισες!!!:D:D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν νομιζω οτι ειναι κατι το οποιο μπορει να μελετηθει

τουλάχιστον όχι ευκολα

οπως ειπες και εσυ δεν μπορουν να μας το πουν

απο εκει και περα

εγραψες για brain phantom σε ανθρωπους οι οποιοι εχασαν μέλος κατα την διαρκεια της ζωή τους

τι γινετε σε ανθρωπους που γεννήθηκαν με ενα πόδι λιγότερο????

ο εγκέφαλος λειτουργει το ιδιο ???

αντιμετωπιζουν και αυτοι το ιδιο προβλημα???

γιατι το λεω αυτο ???

γιατι πολυ απλα τα ψευδοδάκτυλα, οι ουρες και τα αυτια στους ποιμενικους κόβοντε στις 2 - 3 πρωτες ημέρες της ζωή τους

δεδομένο λοιπον οτι τα σκυλια γενιούντε με μη αναπτυγμένο νευρικο σύστημα (το οποίο εξελίσετε τις πρωτες 15 ημέρες της ζωής του) τα κουταβια

δεν καταλαβαινουν τον πόνο

δεν ματωνουν πολυ στα αυτια και στα ψευδοδακτυλα και ελάχιστα εως καθόλου στις ουρες

μεγαλωνουν ΜΓΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την ουρα και την χρησιμοτητα της (δεν την γνωρισαν ποτε)

τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση ?????

κατι που εγκέφαλος δεν γνωρίζει ΠΟΤΕ μπορει να του δώσει εντολή ???

εγω δεν ειμαι νευρολόγος αλλά συντομα θα χρειαστώ εναν :D:D:D:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεδομένο λοιπον οτι τα σκυλια γενιούντε με μη αναπτυγμένο νευρικο σύστημα (το οποίο εξελίσετε τις πρωτες 15 ημέρες της ζωής του) τα κουταβια

δεν καταλαβαινουν τον πόνο
Ναι ομως ειναι και πολλοι που το κανουν σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
@kango
Μια χαρά μπορείς να τα προσέξεις!Εγώ την δικιά μου την πρόσεχα για όλη της τη ζωή, χωρίς κανένα ατύχημα!Μια φορά παραλίγο να συμβεί ένα ατύχημα, βέβαια, το παραδέχομαι, αλλά έφταιγε ένας συγγενής, μειωμένης ευθύνης:mad::mad:, που πίστευε ότι η σκύλα μου έπρεπε να γίνει μάνα και να πάρει κι εκείνος ένα κουτάβι την έβγαλε επίτηδες έξω στο δρόμο!:eek::eek:Δεν νομίζω ότι είναι πολύ έυκολο να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε πολλούς...

@Sara West
Όμολογώ ότι δεν γνώριζα την αγγλική ονομασία του φαινομένου αυτού αλλά γνωρίζω αρκετά σε σχέση με αυτό!Το παρουσιάζεις σε υπερβολικό βαθμό!Δεν συμβαίνει σε όλους όσους ακροτηριάζονται, ευτυχώς γιατί ο αριθμός των ατόμων που ακροτηριάζονται λόγω Σ.Διαβήτη είναι τεράστιος, στην Ελλάδα τουλάχιστον, και σχετικά σπάνια συμβαίνει με την βαρύτητα που το περιγράφεις!:rolleyes:

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ποσοι ειναι ομως καλα ενημερωμενοι σε αυτην την "μοδα"?

και επισης πως μπορεις να κανεις ναρκωση σε τοσο μικρη ηλικια?
Δεν πιστευεις οτι ειναι εξερετικα επικινδυνο?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
@Sara West
Όμολογώ ότι δεν γνώριζα την αγγλική ονομασία του φαινομένου αυτού αλλά γνωρίζω αρκετά σε σχέση με αυτό!Το παρουσιάζεις σε υπερβολικό βαθμό!Δεν συμβαίνει σε όλους όσους ακροτηριάζονται, ευτυχώς γιατί ο αριθμός των ατόμων που ακροτηριάζονται λόγω Σ.Διαβήτη είναι τεράστιος, στην Ελλάδα τουλάχιστον, και σχετικά σπάνια συμβαίνει με την βαρύτητα που το περιγράφεις!:rolleyes:
πλακα πλακα για τι ποσοστα μιλάμε στους ανθρωπους ????

να μια καλη ερωτηση

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
@kango
Μια χαρά μπορείς να τα προσέξεις!Εγώ την δικιά μου την πρόσεχα για όλη της τη ζωή, χωρίς κανένα ατύχημα!Μια φορά παραλίγο να συμβεί ένα ατύχημα, βέβαια, το παραδέχομαι, αλλά έφταιγε ένας συγγενής, μειωμένης ευθύνης, που πίστευε ότι η σκύλα μου έπρεπε να γίνει μάνα και να πάρει κι εκείνος ένα κουτάβι την έβγαλε επίτηδες έξω στο δρόμο!Δεν νομίζω ότι είναι πολύ έυκολο να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε πολλούς...
Φοίβο δεν έχω δυο, έχω ένα..
Αλλα κάποια στιγμή θα πάρω και δεύτερο..
Παρόλο που μου λένε όλοι να πάρω κορίτσι για να μην πλακώνονται..
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό το θέμα της στείρωσης και ίσως τελικά να είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να μην πάρω ίδιο φύλο ακριβώς γιατί στην ουσία είμαι κατά..(αν μπορώ να το αποφύγω..).
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα..
Μάλλον θα βρεθώ με δυο αγόρια.:):)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τον ομφαλιο λωρο τον κοβουμε με ψαλιδι

αν και συνηθως μας προλαβενει η μανα και τον τρωει :D:D:D:D:D

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Aν η ουρα κοπει τις 2-3 πρωτες μερες ισως ναι, Kανγκο.
Oσον αφορα τα αυτια - με την επεμβαση αλλαζουν τα πεσμενα αυτια σε ορθια και φυσικα μετα ο σκυλος εχει πληρη ελεγχο στα αυτια του.
Tα πεσμενα αυτια ειναι προιον της εκτροφης του λυκου απο τον ανθρωπο και της επιλογης "φιλικοτερων" δειγματων αρχικα- δεν εχουν "φυσικο" πλεονεκτημα για το ζωο.
Σε εκτροφες αλεπουδων φσνηκε οτι αποκτουσαν ραγδαια ποιο χαλαρα αυτια -χωρις παρεμβαση η επιλογη αλλη εκτος απο το ζευγαρωμα "φιλικων" δειγματων- εως οτου εφτασαν σε πεσμενα αυτια σε λιγες σχετικα γενιες.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Συνεχίζω να είμαι απορήμένος!
Παρέθεσα παθολογικά αίτια και δη αίτια αποτροπής πόνου και συνεχίζουμε να μιλάμε για αποκλειστικά αισθητικές επεμβάσεις (botox, ζυγωματικά κλπ.).
Αποκλείουμε δηλαδή κάτε παθολογικό αίτιο για την αναγκαιότητα των επεμβάσεων?

@Sarah West
αφού τα βάλαμε όλα στο ίδιο καζάνι και τα ανακατέψαμε και μιας και αναφέρθηκες στην νευρολογική επίδραση, ανέλυσέ μου την αντιστοιχη νευρολογική επίδραση κατά και αμέσως μετά την διακόρευση των αυτιών κοριτσιών σε ηλικία προεφηβική.
Θα είχε ένα ενδιαφέρον νομίζω!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
@Sarah West
αφού τα βάλαμε όλα στο ίδιο καζάνι και τα ανακατέψαμε και μιας και αναφέρθηκες στην νευρολογική επίδραση, ανέλυσέ μου την αντιστοιχη νευρολογική επίδραση κατά και αμέσως μετά την διακόρευση των αυτιών κοριτσιών σε ηλικία προεφηβική.
Θα είχε ένα ενδιαφέρον νομίζω!
ποια διακορευση? εδω τους κοβουμε τα πεταχτα αυτια για να μην τα πουν στο σχολειο "αυτιαδες"...
εγω παντως εχω μεινει με την απορια...θελω να μικρυνω το στηθος μου..θα παθω φαντασμοτετοιο?:eek:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σκεπτόμενος αυτό που ανφέρθηκε για τα ψευδόνυχα, θυμήθηκα κάποιες φυλές που επιθυμούν ακόμη και διπλό στα πίσω πόδια,αν δεν κάνωλάθος μερικές είναι οι Μποσερόν, Μπριάρ, Ορεινός Σκύλος Πυρηναίων κι ο Μολοσσός της Ηπείρου!
Πως αξιολογείται αυτή η επιλογή;Έχει κάποιον λόγο;:confused:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ποια διακορευση? εδω τους κοβουμε τα πεταχτα αυτια για να μην τα πουν στο σχολειο "αυτιαδες"...
εγω παντως εχω μεινει με την απορια...θελω να μικρυνω το στηθος μου..θα παθω φαντασμοτετοιο?:eek:
Ναι!Θα περνάει κάποιος από κοντά σου, σε απόσταση που παλιότερα θα βρίσκονταν το στήθος και θα νομίζεις ότι σε θωπεύει!!!:p

Πάντως σχετικά με τα πεταχτά αυτιά εγώ δίνω ελαφρυντικά στους γονείς που παίρνουν τέτοια απόφαση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog