τεραστιο προβλημα οι τριχες παιδια...και εμενα μαδαει παρα πολυ,εχω και τις γατες που ειναι ημιμακρυτριχες και γινεται ενας χαμος στο σπιτι!εγω την βουρτσιζω,την μπανιαριζω,περνω οσα μπορω με το χερι αλλα και παλι...ηλεκτρικη σκουπα και κανενα σουιφερ αν και δεν το χρησιμοποιω εγω πια.επισης υπαρχουν κατι ειδικα ρολλα -ταινιες που τα περνας πανω απο ρουχα,καναπεδες κτλ και μαζευουν ολη την τριχα,καμια φορα το περναω και πανω απ την κλαιρη!πεντε πεντε τα αγοραζω.επισης ειναι μια ειδικη βουρτσα(την πουλανε στα στεγνοκαθαριστηρια "5 a sec" )και ειναι για να παιρνει τα πολλα πολλα κυριως μακριες τριχες ομως.περναω χαλακια με αυτο,τα κρεβατια τους,κουρτινες(γιατι κρυβονται εκει) και καναπεδες...κανει γυρω στα 6 ευρω.
για τις τριχες στο αυτοκινητο εχετε να προτεινετε τιποτα???ντρεπομαι να βαλω κοσμο!κολλανε παντου οι τριχες!ολα τα παραπανω δεν κανουν τιποτα στο αυτοκινητο,ακομα και η σκουπα αχρηστη ειναι.
για τις τριχες στο αυτοκινητο εχετε να προτεινετε τιποτα???ντρεπομαι να βαλω κοσμο!κολλανε παντου οι τριχες!ολα τα παραπανω δεν κανουν τιποτα στο αυτοκινητο,ακομα και η σκουπα αχρηστη ειναι.
Last edited: