Κυρίες, χρειάζομαι συμβουλές για τις τριχες

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
τεραστιο προβλημα οι τριχες παιδια...και εμενα μαδαει παρα πολυ,εχω και τις γατες που ειναι ημιμακρυτριχες και γινεται ενας χαμος στο σπιτι!εγω την βουρτσιζω,την μπανιαριζω,περνω οσα μπορω με το χερι αλλα και παλι...ηλεκτρικη σκουπα και κανενα σουιφερ αν και δεν το χρησιμοποιω εγω πια.επισης υπαρχουν κατι ειδικα ρολλα -ταινιες που τα περνας πανω απο ρουχα,καναπεδες κτλ και μαζευουν ολη την τριχα,καμια φορα το περναω και πανω απ την κλαιρη!πεντε πεντε τα αγοραζω.επισης ειναι μια ειδικη βουρτσα(την πουλανε στα στεγνοκαθαριστηρια "5 a sec" )και ειναι για να παιρνει τα πολλα πολλα κυριως μακριες τριχες ομως.περναω χαλακια με αυτο,τα κρεβατια τους,κουρτινες(γιατι κρυβονται εκει) και καναπεδες...κανει γυρω στα 6 ευρω.

για τις τριχες στο αυτοκινητο εχετε να προτεινετε τιποτα???ντρεπομαι να βαλω κοσμο!κολλανε παντου οι τριχες!ολα τα παραπανω δεν κανουν τιποτα στο αυτοκινητο,ακομα και η σκουπα αχρηστη ειναι.

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στο αυτοκίνητο δεν πιάνει τίποτα
Πρέπει να το πηγαίνεις για βιολογικό καθαρισμό κάθε τρεις και λίγο και να πληρ'ωνεις μία περιουσια Εγω έχω'ενα τετραθέσιο που πλέον έχει γινει διθέσιο και αυτο μονο αν κάποιος αντ'εχει τις τρ'ιχες!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το αυτοκίνητο το καλύπτεις. Υπάρχουν ωραιότατα καλύμματα στο εμπόριο. Εγώ χρησιμοποιώ συγχρόνως 2 και 3, επειδή τραβιούνται και μετακινούνται. Και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες τρίχες. Βιολογικό μια φορά τον χρόνο. Μην κάνουμε την ζωή μας ακριβότερη...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ έχω μια σκούπα μεσαίου μεγέθους που την παίρνω στον ώμο, έχει μακρύ καλώδιο κσι τη χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τις γωνίες και τις γρίλλιες του αρκουδίσιου. Και φυσικά το αυτοκίνητο που αν και καινούριο ΗΔΗ έχει γεμίσει τρίχες Μουφ. Κάτι κάνει η σκούπα μέχρι να βουλώσει και να παιδεύομαι μετά να την ξεβουλώσω. Μετά μένει μόνο το ρολλό με την ταινία. Γενικά πάντως σκύλο έχω, άρα το αυτοκίνητο θα έχει τρίχες. Τέρμα. Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσει. Πάντως τις προάλλες μπήκε στο αυτοκίνητο η αντιπρύτανης με την κοσμήτορα και δεν τις πείραξαν καθόλου οι τρίχες του Μουφ...

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Το αυτοκίνητο το καλύπτεις. Υπάρχουν ωραιότατα καλύμματα στο εμπόριο. Εγώ χρησιμοποιώ συγχρόνως 2 και 3, επειδή τραβιούνται και μετακινούνται. Και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες τρίχες.
+1

2-3 καλύμματα ή ριχτάρια για καναπέδες στα πίσω καθίσματα (κάθισμα και πλάτη) και είσαι κομπλέ.

Πόσες τρίχες να κολήσουν στην πλάτη των μπροστά καθισμάτων; Εμένα πάντως πολύ λίγες. Μόνο στο πάτωμα βρίσκω μερικές αλλά αυτό καθαρίζεται πιο εύκολα.

ΥΓ. βέβαια συνήθως μπαίνει στο αμάξι μόνο 2 φορές την εβδομάδα οπότε στο καθημερινή μετακίνηση δεν ξέρω τι θα γινόταν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οχι βρε συ ριχτάρια. Καρφώνονται. Καλύμματα από υλικό που να γλιστράνε και να φεύγουν με ένα τίναγμα. Και αδιάβροχα για παν ενδεχόμενο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με το προηγουμενο μου αυτοκινητο ειχα τεραστιο προβλημα γιατι η Ηρα μπαινοβγαινει στο αμαξι αρκετες φορες τη μερα, εφοσον με συνοδευει παντου.

Παρολο που ειχα στα πισω καθισματα καλυμμα/ριχτάρι από δερματίνη (δερματινα και τα καθισματα), οι τριχες υπηρχαν παντου, το ιδιο και τα χωματα από τα ποδια της.
Και στο πισω καθισμα καθοταν και η κορη μου, η οποια φυσικα ειχε αγανακτησει γενικως.

Τώρα με το τζιπ, η Ηρα παει πισω στον χωρο φορτωσης, οι τριχες μενουν εκει και ησυχασε το κεφαλι μας καπως.

Στο σπιτι τωρα, το προβλημα μετριαστηκε καπως, επειδη τελειωσε η αλλαγη τριχωματος. Μεχρι την επομενη φορα σε λιγους μηνες…

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Και εγώ στο αυτοκίνητο έχω βάλει ριχτάρι (αυτά που ήταν για απόσυρση αλλα έχουν ωραίο χρώμα :) ), τους έκανα και τρύπες για να μπαίνουν τα προσκέφαλα του αμαξιού (ελπίζω έτσι να τα λένε) και είμαι μια χαρά. Όταν χρειαστεί να πάρω κάποιον στο αμάξι απλός τα βγάζω.
Ευτυχώς τις μόνες φορές που χρειάσθηκε να πάρω κάποιον μαζί μου αλλά να έχω και την Αύρα τα πράγματα ήταν πολύ απλά, ή θα είσαι πίσω αγκαλιά με το σκυλί ή έρχεσαι με το ΚΤΕΛ, απλά και ωραία (το οποίο έτυχε 2 φορές στον αδερφό μου και το κατευχαριστήθηκε γιατί οικονόμησε και τα φιλάκια από την μικρή μου :) )

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
μαλλον αυτο με τα ριχταρια θα πρεπει να κανω και εγω...η μηπως να τυλιγουμε τα σκυλια μας μεσα στο ριχταρι και να τα αφηνουμε στο πισω καθισμα???χαχα!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στο αυτοκίνητο σεντονάκι με χελωνονιντζάκια... :)
Εγώ έχω πρόβλημα με τα σάλια στο αυτοκίνητο. Ειδικά αν την έχω πάει σε βουνό-πάρκο στο γυρισμό όλη η πορτα του αυτοκινήτους απέξω έχω σημάδια απο σάλια να στάζουν.
Είμαι πολύ anal στο θέμα αυτοκίνητο. Δεν θέλω πχ οι επιβάτες να ακουμπούν τα παράθυρα, δεν θελω να στιρίζονται στα καθίσματα όταν βγαίνουν, δεν θέλω να μου αφήνουν σημάδια πατούσα στο πλαι της πόρτας, δεν θέλω να μου λένε να πηγαίνω πιο σιγά δεν... δεν... δεν. Μόλις μπει ο σκύλος μέσα τα ξεχνάω όλα, και πάω με 40χαω σε κεντρικούς δρόμους :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν