Κυρίες, χρειάζομαι συμβουλές για τις τριχες

nancy7

Member
14 Ιουλίου 2010
6
2
Κ.Πατήσια
Και να μη γνωριζεις οτι η υπερβολικη χρηση του κανει ζημια, το καταλαβαινεις...Εγω το φοβαμαι λιγο απο τις τριχες που βγαζει και οντως δεν το χρησιμοποιω συχνα...1 φορα τη βδομαδα το πολυ...Και το ιδιο κομματι δεν το περναω πανω απο 1-2 φορες...Απο pet shop το εχω παρει...

nancy7

Member
14 Ιουλίου 2010
6
2
Κ.Πατήσια
Aggele και να μην το βλεπεις στο pet shop, μπορεις να ρωτησεις αν μπορουν να το παραγγειλουν για σενα...Πολλα pet shop κανουν τετοιες διευκολυνσεις για να μην τρεχεις αλλου...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το furminator δεν κάνει για όλες τις ράτσες. Το γαλλικό δεν λέω ότι δεν βγάζει τρίχα, αλλίμονο, αλλά δεν κάνει η συγκεκριμένη βούρτσα. Θα τον γδάρει πιθανότερο παρά θα τον χτενίσει. Ψάξτο κιόλας να δεις αν επιτρέπεται.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Επιτρεπεται- αλλα δεν κανει και τιποτα!!
Στα δικα μου - και στα 3- ειναι εντελος ανωφελο.

Εμεις βρισκουμε ακρες μονο με το Shedder ή τους στριπαρω!

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο Οσκαρ μαδάει όλο το χρόνο. Τον περασμένο μήνα όμως ήταν το κάτι άλλο. Βούρτσισμα καθημερινό και πάλι οι τρίχες έκαναν πάρτυ. Ετσι αποφάσισα να τον πάω σε groomer για περιποίηση. Το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι ήταν εντυπωσιακό. Για κάποιες μέρες δεν μαδούσε καθόλου και μετά το μάδημα ήταν πολύ λιγότερο. Επίσης προσθεσα άλλη μία βούρτσα στη συλλογή μου καθώς έχω ήδη τέσσερις. Αυτή είναι από σιλικόνη και έχει σχήμα γάτας και κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από όλες τις άλλες μαζί.

Harryf3 προσπάθησε να βρείς groomer κοντά σου. Θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εννοείς αυτό? http://www.pledge.com/fabric-sweeper/ Η μάρκα είναι καλή, νομίζω όμως ότι είναι πολύ ακριβό διότι θέλει συνέχεια ανταλλακτικά. Νομίζω το είχα πάρει μια φορά στο παρελθόν. Θα κοιτάξω και πάλι διότι μοιράζουν αυτή την εποχή κουπόνια. Η διαφήμιση που βλέπεις είναι μάλλον αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=BGJakxJS9Xo

Ορίστε τι λένε και οι πελάτες: http://www.youtube.com/watch?v=j1NnmbaD5vo
http://www.youtube.com/watch?v=Y88OFAjnet0
http://www.youtube.com/watch?v=YVQZl83H2EM&feature=related

Ναι! Αυτο λέω!
Φαινεται αποτελεσματικο, αλλα αυτο με τα ανταλλακτικα ειναι προβλημα.
Εγω χρησιμοποιω την ηλεκτρικη σκουπα σε όλες τις επιφανειες.
Μια καλη ηλεκτρικη σκουπα ειναι σπουδαια επενσυση κατα της τριχας!

Γιαννης 1

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2010
128
0
Δεν γνωρίζω για τι ποσότητα τρίχας μιλάτε,αλλά από τότε που άρχισα να δίνω μουρουνέλαιο,η τριχόπτωση μειώθηκε αισθητά.Τρίχες πάντα θα υπάρχουν,όπως και σκόνη.Γλίτωσα από την πολύ τρίχα πάντως.

paparas

Banned
Banned
7 Αυγούστου 2010
35
0
Λοιπόν ακούστε.. Έχω βρεί τη λύση ...
Είναι αποδεδειγμένα επιτυχής η λύση αυτή ..
Στα μακρύτριχα σκυλιά θα τους βάζετε λοσιόν...
Αυτή θα τα κολάει και έτσι δεν θα μαδάει.. Η λοσιόν μπορεί να είναι λάκ ή τζέλ μαλλιών

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν βρηκα λυση με φυσουνα, εκτος αν την παω σε κανενα βενζιναδικο και την φυσηξω με τον πεπιεσμενο αερα

Το περιεργο και εκνευριστικο είναι ότι μολις γυριζουμε σπιτι θυμαται να τιναχτεί, ενω φυσικα δεν είναι βρεγμενη (φανταζομαι το κανει για να αποβαλλει τις νεκρες τριχες που πιθανον την ενοχλουν), καθως και να ξυθει. Κι αυτό δεν βοηθαει καθολου στην εικονα του πατωματος.

Το χάλι συνεχιζεται παρολη το καθημερινο βουρτσισμα και την ηλ. σκουπα και το κλιματιστικο σκορπαει τις τριχες παντου.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ακριβώς τα ίδια και με μένα, δε νομίζω ότι υπάρχει λύση, όλα είναι θέμα συνήθειας.

Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι τι αντίκτυπο έχει σε κάποιο ξένο που έρχεται σπίτι μου όλη αυτή η τρίχα. Γιαυτό όταν μου πει κάποιος πως έρχεται το πρώτο που κάνω είναι ένα εξπρές σκούπισμα/σφουγγάρισμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε παιδιά τόση πολύ τρίχα έχετε;
Σε μας είναι ψιλοήρεμα τα πράγματα. Και έχει περάσει σχεδόν μήνας που μπανιαριστήκαμε εκτός σπιτιού. Λες να έκανε τόσο καλή δουλειά η κοπέλλα; :rolleyes:

@ Atreas
Εγώ δεν αφήνω κανέναν να έρθει απρογραμμάτιστα. Οσο κι αν εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, οι άλλοι μια ψιλοσιχαμάρα μπορεί να την παθαίνουν. Προσωπικά δεν έχω θέμα, γιατί όλοι φίλοι και γνωστοί τα λατρεύουν τα σκυλιά μου και δεν έχουν πρόβλημα. Αντιθέτως, "τσακωνόμαστε" κάθε φορά, γιατί συνεχώς τα χαιδεύουν και κάποιες φορές έντονα και πετάνε τρίχες και τσουλούφια στον αέρα και τρελλαίνομαι. Δηλαδή πιο πολύ σιχαίνομαι εγώ από τους άλλους. :D Γενικώς όμως κι εγώ για να έρθει κάποιος στο σπίτι, πρέπει να έχω κάνει φασίνα πριν. Αλλιώς δεν αφήνω κανέναν να μπει... ;):p

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το περιεργο και εκνευριστικο είναι ότι μολις γυριζουμε σπιτι θυμαται να τιναχτεί, ενω φυσικα δεν είναι βρεγμενη (φανταζομαι το κανει για να αποβαλλει τις νεκρες τριχες που πιθανον την ενοχλουν)
Αυτο τα σκυλια το κανουν για να βγαλουν την ενταση,αλλα δυστυχως φευγουν και οι τριχες.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μια ειναι η λυση πλυσιμο με πιεστικο αυτοκινητου σκετο νερο κ βουρτσισμα επι τοπου με τα νερα δεν πετανε κ οι τρυχες ετσι μαζευονται τα πολλα φευγουν παντως.τωρα λεω να τον παω κ στο βενζιναδικο που πλενω το αμξι που εχει και βουρτσα να τον κανω!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βρε παιδιά τόση πολύ τρίχα έχετε;
Μαρια, για να το κανω τοσο θεμα σημαινει ότι υπαρχει προβλημα.

Είναι εποχη που στην κουζινα γινεται ενας οργασμος δραστηριοτητων με την συγκομιδη από το κτημα (σαλτσες, κατεψυγμενα, γλυκα του κουταλιου) και βρισκουμε τριχες και στα τροφιμα.

Στο γραφειο που είναι μικρος χωρος και η Ηρα δεν εχει πολύ χωρο να κινηθει λογω του λουριου, χρειαζεται να σκουπιζω κάθε μερα πριν φυγω για αρκετα λεπτα. Οι τριχες πανε σε μερη που ποτέ δεν πλησιασε η Ηρα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μια ειναι η λυση πλυσιμο με πιεστικο αυτοκινητου σκετο νερο κ βουρτσισμα επι τοπου με τα νερα δεν πετανε κ οι τρυχες ετσι μαζευονται τα πολλα φευγουν παντως.τωρα λεω να τον παω κ στο βενζιναδικο που πλενω το αμξι που εχει και βουρτσα να τον κανω!
Χιουμορ ειναι αυτο ετσι???

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη

the Dog-o-Matic (yes that’s the real name) more closely resembles a front-loading washing machine. The dog is placed inside of the vending machine, soaped, rinsed and dried all for $20-$48!

A French entrepreneur has invented an automatic dog-washing machine that promises to clean and dry dirty pooches in 30 minutes or less.
Romain Jarry, 31, insists his Dog-o-Matic is humane, but this photo of it at work in his hometown of Saint-Max suggests something more akin to canine waterboarding.
A wash costs about $20 to $48, depending on the size of your pet.
After drawing raves in Saint-Max, Jarry hopes to expand into England.
"The dogs don't seem to get bored," he told Britain's Daily Mail newspaper. "They just sit there, and they come out clean."

Πηγή http://www.nypost.com/p/news/intern...N;jsessionid=FC2774AED04222FADBBFE5E2D531F472

Στην Αμερικη υπαρχουν κανονικα πλυντηρια σκυλων.
http://caranddogwash.com/

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
harryf3 δοκίμασε αυτό που κάνω εγώ. Πάρε την ηλεκρική σκούπα, βάλε το σκύλο να ξαπλώσει και κάνε του μασαζάκι με την σκούπα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν