Κυνοφοβία και απόκτηση σκύλου

ster

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2010
59
0
ΘΡΑΚ/ΝΕΣ
@evelyna Ευχαριστώ πολύ για το ποστ..!

Από τι φαίνεται βρίσκομαι σε ένα υπέροχο φορουμ! (Βέβαια μου έχουν βγει τα μάτια από το διάβασμα.. )

... 1)αμεση εκθεση, οπου ο οργανισμος σοκαρεται, βιωνει διαφορα ψυχοσωματικα αλλα χραπ χρουπ μια και κατω την ξερπερνας
..
Γιατι ομως δνε ακολουθειται πλεον η πρωτη μεθοδος;
..φοβοταν ο φοβικος(χαχαχα,καλη παρηχηση) την εκθεση αυτη του χραπ και κατω και δεν την εκανε κ την εκανε με ελαφρα...
...
Αποψη μου ειναι λοιπον, εγκεφαλικα να κανεις το πρωτο, θα σωθεις...

Το νιώθω ότι η πρώτη μέθοδος είναι αποδοτική. Οι ενδοιασμοί μου για να την εφαρμόσω (σε κάποιο ισορροπημένο σκυλί) είναι ότι παθαίνοντας αυτό το πατατράκ όταν με πλησιάσει το σκυλί, αυτό θα το καταλάβει, θα φοβηθεί, ίσως γίνει επιθετικό κλπ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
ster;200341 Το νιώθω ότι η πρώτη μέθοδος είναι αποδοτική. Οι ενδοιασμοί μου για να την εφαρμόσω (σε κάποιο ισορροπημένο σκυλί) είναι ότι παθαίνοντας αυτό το πατατράκ [B said:
όταν με πλησιάσει το σκυλί, αυτό θα το καταλάβει, θα φοβηθεί, ίσως γίνει επιθετικό κλπ[/b]..
Σε καμμία μα καμμία περίπτωση...:):):)

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αν αποφασίσεις να εφαρμόσεις την άμεση έκθεση, είσαι ευπρόσδεκτος στο σπίτι μας να γνωρίσεις τον όσκαρ.

1) Είναι λαμπραντόρ και απ' ότι είδα σε ενδιαφέρει
2) Είναι απίστευτα φιλικός και φοβερά παιχνιδιάρης
3) Δεν έχει ίχνος επιθετικότητας
4) Χαίρεται πάρα πολύ όταν έχουμε επισκέψεις

Αυτά!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω λεω να ακολουθησεις την πρωτη μεθοδο και να ερθεις σπιτι μου που εχω 14!!!
Μην ανησυχεις θα τα βγαζω ενα ενα.Θα σου κανουν αγκαλιες και καραγκιοζιλικια που δεν βαζει ο νους σου.
Ειδικα ο Serhan και η Yasemin θα λειωσουν σαν παγωτα:D:D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
@evelyna Ευχαριστώ πολύ για το ποστ..!

Από τι φαίνεται βρίσκομαι σε ένα υπέροχο φορουμ! (Βέβαια μου έχουν βγει τα μάτια από το διάβασμα.. )

Το νιώθω ότι η πρώτη μέθοδος είναι αποδοτική. Οι ενδοιασμοί μου για να την εφαρμόσω (σε κάποιο ισορροπημένο σκυλί) είναι ότι παθαίνοντας αυτό το πατατράκ όταν με πλησιάσει το σκυλί, αυτό θα το καταλάβει, θα φοβηθεί, ίσως γίνει επιθετικό κλπ..
Καλε μου, σε ενα αλλο θρεντ εγραψα πανω κατω την εμπειρια μου με την αμεση μου εκθεση με τον Αζορ...
το μονο που θα σου πω ειναι οτι τα σκυλια εχουν ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χαρισμα...γιατρικο...
Βγηκα εξω στην αυλη με ενα σκυλο που ορθιος ηταν οσο εγω (1,75 ειμαι ). Σεπληροφορω εχουν τον τροπο να σε γιατρευουν...Και να σε δοκιμαζουν μετα...
Αν ηξερες ποσες φορες ,ποσες φορες μου εκανε καλο...
Το σκυλι καταλαβαινει παρα πολλα.Την αγαπη την διαισθανεται και θα σε βοηθησει, θα το δεις. Το μονο που χρειαζεται ειναι εσυ να ξερεις οτι πας εκει για να σε βοηθησει ο σκυλος. Εγω ετσι βγηκα στην αυλη. Ειπα, Εβελυνα, δεν πεθαινεις, τελος. Ασε τον σκυλο να σου δειξει ποσο αληθινος ειναι αυτος και ποσο ψευτικα τα λογια των ανθρωπων.

θα μπορουσ ανα γραφω για μερες για την εμπειρια μου με την αμεση εκθεση...Αφησε τον σκυλο να σε πλησιασει αυτος μονο. να σε μυρισει, και να ερθει κοντα σου. Στην αρχη ετρεμα, αληθεια.Ετρεμα κανονικα. ελεγα τωρα θα δαγκωσει το χερι μου, το ενα μου το αλλο μου. Ετρεμα. σε λιγο, απομακρυνεται...ερχεται και ξαπλωσε διπλα μου. Το πιστευεις;;; ενα γομαρι πανεμορφο.

Ολα μα ΟΛΑ θα πανε καλα και θα δεις τι σου λεω. Ειναι γιατροι τα σκυλια. Θεραπευτες. Γητευτες τα ιδια πολλες φορες.