Όντως έτσι είναι. Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κανόνας για το μήκος (βλ. ποστ #51).Επειδή διαβάζω πολλά εδώ θας σας πω κάτι για τα όπλα.Διάβασα πααπάνω για μήκος μαχεριών και διάφορες ανακρίβιες.Όπλα μπορούν να θεωρηθούν πολλά πράγματα.
3. Στο θέμα αφήνω μόνο το το σκυλί μου να πάω σουπερμάρκετ, και το ποιος έχει την ευθύνη. Καταλαβαίνω αυτό που ειπώθηκε, πως και οι 2 είναι συνυπεύθυνοι. Εγώ διαφωνώ σε αυτό. Δηλαδή είναι το ίδιο να αφήσεις δεμένο σε ένα στύλο ένα κόκερ και το ίδιο μία τίγρη που δεν μοιάζει με τίγρη? Και για να προχωρήσω τον συλλογισμό μου, εάν ένα παιδί 12 χρόνω με άγνοια κίνδυνο επηρεασμένο από τις άπειρες ορμόνες της εφηβείας του, με την εικόνα της Πάμελα στο μυαλό, έκανε το λάθος και πείραζε το αμσταφφ, η δίκαιη τιμωρία του θα ήταν να το φάει ο συμπαθείς κατά τα άλλα τετράποδος φίλος? Εν ολίγοις δεν θεωρώ πως ότι σκυλί και να έχεις είναι ίδιες οι ευθύνες σου, γιατί η ζημιά που μπορεί να προξενήσουν όλα τα σκυλιά δεν είναι ίδια.
Παιδια χαλαρωστε λιγο. Καθε φορα αν ηταν παιδι και αν ηταν ανθρωπος. Τα πιτμπουλ και τα αμσταφ εχουν θεματα με αλλα ζωα αν δεν κοινωνικοποιηθουν σωστα, με τους ανθρωπους ομως ειναι χαζοκλοουν, εκτος αν καποιος το εχει κλεισει σε μπουντρουμι που και εκει ενα κανισακι αγριμι θα γινοτανε.δεν του είχε καν φίμωτρο και αν πέρναγε κάνα παιδάκι το πιθανότερο θα γινόταν μεζεδάκι.
Μάλλον βλέπεις φαντάσματα. Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι για τα πιτμπουλ. Τον δικό μου σκύλο όταν ήταν κουτάβι, τον πήγαινα να παίξει και να κοινωνικοποιηθει με ένα πιτμπουλ ενός φίλου μου.Παιδια χαλαρωστε λιγο. Καθε φορα αν ηταν παιδι και αν ηταν ανθρωπος. Τα πιτμπουλ και τα αμσταφ εχουν θεματα με αλλα ζωα αν δεν κοινωνικοποιηθουν σωστα, με τους ανθρωπους ομως ειναι χαζοκλοουν, εκτος αν καποιος το εχει κλεισει σε μπουντρουμι που και εκει ενα κανισακι αγριμι θα γινοτανε.
Σταματηστε καθε φορα αυτη την καραμελα. Δεν ξερετε τι εγινε, εννοειται και ηταν τεραστιο λαθος να αφησει το σκυλι μονο του εξω απο το σουπερ μαρκετ οχι ομως επειδη ηταν αμσταφ, ο,τι σκυλι και να ητανε θα ηταν λαθος. Επισης xgoumas τα πιο πολλα κοκερ που εχω συναντησει ειναι χειροτερα απο πιτμπουλ απλα δεν εχουν την τοση δυναμη, την ζημια θα στην κανουν ομως ουτως αλλως ειδικα σε ενα μικρο παιδακι οπως λετε κι εσεις. Μην συνεχιζετε τον ρατσισμο για τα πιτμπουλ εχω δει τα χειροτερα με αλλες ρατσες ή ημιαιμα. Ειχαμε παει την αλλη φορα στο παρκο τριτση με το αγορι μου και τον Οζζυ (πιτμπουλ) και παιζαμε και ειχε ερθει ενα αρσενικο αδεσποτο και ηταν ολα οκ, μυριστηκαν και ολα μια χαρα και μετα απο καποια ωρα εκει που επαιζα με τον Οζζυ ερχεται το αλλο και τον δαγκωνει στα πλευρα χωρις λογο και ειχε 2 τρυπες για ποσο καιρο. Φυσικα οταν τον δαγκωσε ανταποδωσε και ο Οζζυ αλλα δεν εφταιγε σε καμια περιπτωση αυτος. Κι ομως αν το εβλεπε καποιος θα ελεγε "Πιτμουλ επιτεθηκε σε αδεσποτο". Εχω βαρεθει ολους εσας να λετε για τα πιτμπουλ.
Επισης το χειροτερο στην υποθεση ηταν ο τυπος με το μαχαιρι. Δηλαδη αυριο μεθαυριο θα σκοτωνε και ανθρωπο αυτος? Δεν διαφωνω να κανεις τα παντα για να σωσεις τον σκυλο σου αλλα αν ερχοταν καποιος να με κλεψει και του εβγαζα πιστολι οι αστυνομικοι θα πιανανε και εμενα.
Το κομματι για τα πιτμπουλ φιλε μου πηγαινε στον αλλον σε εσενα ειπα για τα παιδακια.Μάλλον βλέπεις φαντάσματα. Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι για τα πιτμπουλ. Τον δικό μου σκύλο όταν ήταν κουτάβι, τον πήγαινα να παίξει και να κοινωνικοποιηθει με ένα πιτμπουλ ενός φίλου μου.
Στο θέμα αυτό σχολίασα την ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη και όχι την συμπεριφορά του σκύλου(ότι ράτσα και να ήταν).
Ο.Κ. Ζητάω συγνώμη τότε. Απλά τρελαίνομαι όταν βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει.Το κομματι για τα πιτμπουλ φιλε μου πηγαινε στον αλλον σε εσενα ειπα για τα παιδακια.
Δεν εχεις αδικο σε αυτο. Ειδικα ο Οζζυ που ειναι και μαυρος ειναι και πιτμπουλ τον τρεμουνε χωρις να κανει τιποτα. Ειδικα αν ερχεται καποιος με σκυλο κανει στροφη 90 μοιρων και την κοπαναει ενω εκεινος δεν παει καν να πλησιασει το αλλο σκυλι. Σημερα το πρωι τον πηγαινα για την αναγκη του και στο απεναντι πεζοδρομιο ηταν δυο κυριες με ενα γκριφονοειδες, ο Οζζυ δεν το κοιταξε καν κι αυτο εκανε σαν τρελο και γαυγιζε και γρυλιζε και σκεφτηκα οτι μετα λενε για τα πιτμπουλ... Ειναι απλα ο ρατσισμος. Εσυ ξερεις γιατι και τα λυκοσκυλα πολλοι τα τρεμουνε απλα οχι τοσο οσο τα πιτμπουλ. Απο την αλλη καλυτερα για μας γιατι περπαταμε και ειμαστε αρχοντες δεν πλησιαζει κανειςΟ.Κ. Ζητάω συγνώμη τότε. Απλά τρελαίνομαι όταν βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει.
Όσο για το σχόλιο μου για τα παιδάκια, ίσως υπερβολικό. Αλλά υπερβολικές δεν είναι και οι αντιδράσεις κάποιων που όταν μας βλέπουν από μακριά που πάμε βόλτα τα σκυλιά μας(ειδικά όσοι έχουμε μεγαλόσωμα) φωνάζουν βοήθεια και φεύγουν τρέχοντας; Το μόνο εύκολο είναι να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά. χωρίς καν δάγκωμα. Πριν λίγες μέρες μια συμπαθητική κατά τα άλλα ηλικιωμένη, μόλις με είδε στην βόλτα με τον Ερμή φωνάζει: οωω λύκος και άλλαξε πορεία τρέχοντας. Φαντάσου να της γάβγιζε. Μήνυση θα μου έκανε.
Γενικά χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα από τους ιδιοκτήτες γιατί κάπως έτσι βγαίνει το όνομα σε κάποιες(υπέροχες) φυλές.