ναι βρε kasi δεμένο ήταν, αλλά χωρίς καμία επίβλεψη. Ο ιδιοκτήτης του έπρεπε να το επιβλέπει και δεν το έκανε. Φταίνε και οι 2 λογικά, αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο ο μαχαιροβγάλτης με το λαμπ, απλά πέρασε και το σταφ απλώς λύθηκε ή αν όντως το πήγε κοντά έτσι χωρίς λόγο..και συγνωμη κι ολας... αλλα παλι αυτος φταιει που περασε διπλα απο το αμσταφ, δεν ηταν ελευθερο στο σκυλι - δεμενο ηταν!!
Πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι!!! Η ψυχραιμία.προφανώς και θα υπερασπιστείς τον σκύλο σου αλλά θα πρέπει να έχεις και την ψυχραιμία να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση που όπως είπα απο την αρχή δεν έβλεπα να είχε άλλη κατάληξη απο ελαφρύ τραυματισμό, εαν ο βλάκας κρατούσε την ψυχραιμία του.
δεν ειπα οτι δε φταιει.. φυσικα και φταει.. αλλα οπως διαβασα το συμβαν μου κανει οτι φταει το λιγοτερο... ο σκυλος δεν λυθηκε ποτε, δλδ αν ο σκυλος εφευγε καταπανω στο λαμπ, θα αλλαζα την σειρα των ευθυνων..ναι βρε kasi δεμένο ήταν, αλλά χωρίς καμία επίβλεψη. Ο ιδιοκτήτης του έπρεπε να το επιβλέπει και δεν το έκανε. Φταίνε και οι 2 λογικά, αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο ο μαχαιροβγάλτης με το λαμπ, απλά πέρασε και το σταφ απλώς λύθηκε ή αν όντως το πήγε κοντά έτσι χωρίς λόγο..
Σε ένα τέτοιο περιστατικό, ισχυρότατου σκυλοκαυγά, εσύ τι θεωρείς ότι θα μπορούσαν να κάνουν; Και ας πάρουμε και το πιθανότατο ενδεχόμενο, όχι απλώς να μην έχουν λάβει καμμία σχετική εκπαίδευση, αλλά και ως άνθρωποι να έχουν πλήρη άγνοια σκυλοθεμάτων, έως και φοβία.Καλα, για την συνηθη διακοσμητικη παρουσια των αστυννομικων..δε θα σχολιασω.
Εγώ πάντως προτιμώ που δεν έκαναν τίποτα.Τι θα ήθελες, να έχουν κάνει;
Πως να τα χρησιμοποιήσουν;να χρησημοποιησουν τα γκλομπ να ανοιξουν το στομα του σκυλου
Αν δηλαδή, ήταν αντ'αυτών των δύο σκύλων, δύο αδέσποτα, και δεν ασχολιόντουσαν, τι θα ξαναλέγαμε από εδώ; Ρε γαμώ τους βρωμόμπατσους, που φοβούνται και την σκιά τους, ή που αδιαφορούν πλήρως ή...καλά έκαναν και τα άφησαν τα αδέσποτα να σκοτωθούν;να ασχοληθουν ... εστω για τους τυπους.. δεν ηταν 2 αδεσποτα σκυλια που αρπαχτηκαν..
Θα μπορούσαν όπως λέει ο GeorgeA να εμποδίσουν τον πανικόβλητο ιδιοκτήτη του λαμπ να σκοτώσει το amstaff. Μπορεί και να είχε συμβεί εάν δεν είχαν παραβρεθεί οι δυό τους εκεί, μαχαίρωμα θα έπεφτε σίγουρα πάντως..οκ δλδ η μονη λυση ειναι να πυροβολησουν τον σκυλο.. η να τον σπασουν στο ξυλο?
Δεν ξέρω. Αυτό θεωρείς εσύ, την μόνη εναλλακτική;οκ δλδ η μονη λυση ειναι να πυροβολησουν τον σκυλο.. η να τον σπασουν στο ξυλο?
Σου άλλαξα και φύλο, με συγχωρείς :Ρτο περιστατικό έγινε σε ένα πολύ στενό διάδρομο δίπλα ακριβώς στο σούπερ μάρκετ, προφανώς ο άλλος ιδιοκτήτης δεν εκτίμησε καλά τον κίνδυνο και αναγκαστικά πέρασε δίπλα απο τον άλλο σκύλο (εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα),
προφανώς και θα υπερασπιστείς τον σκύλο σου αλλά θα πρέπει να έχεις και την ψυχραιμία να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση που όπως είπα απο την αρχή δεν έβλεπα να είχε άλλη κατάληξη απο ελαφρύ τραυματισμό, εαν ο βλάκας κρατούσε την ψυχραιμία του.