Κυνολογική αρρώστια

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Στάδιο 1:
1) Νομίζουμε, ότι οποιαδήποτε έκθεση σε απόσταση 500 km είναι απλός δίπλα.
2) Αρχίζει και μας αρέσει να ξυπνάμε στης 5:00 το πρωί, για να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες με τα σκυλιά.
3) Φοβόμαστε ότι να γίνουμε τσιγκούνηδες, αν δεν ξοδέψουμε αρκετά ευρώπουλα το χρόνο για εκθέσεις
4) Δεν μπορούμε να τιμηθούμε, πότε είχαμε στο σπίτι μονό έναν σκύλο.
Στάδιο 2:
1) Όταν διαλέγουμε καινούριο αυτοκίνητο, βασική προϋπόθεση είναι πόσο σκυλιά να χωρέσει μέσα.
2) Όταν αγοράζουμε καινούριο σπίτι, το σημαντικότερο για μας είναι πόσο στρέμματα υπάρχουν γύρω για τα σκυλιά μας.
3) Ο κόστος συντήρησης των σκυλιών είναι μεγαλύτερος από ότι ξοδεύουμε για την οικογένεια.
4) Ξοδεύουμε πιο πολύ για κτηνίατρο από ότι σε γιατρό.
5) Δεν έχουμε σχεδόν καθόλου λεφτά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε στην έκθεση.
6) Έχουμε πιο πολλές φωτογραφίες των σκυλιών μας, από ότι της οικογένειας μας.
Στάδιο 3:
1) Ξυπνάμε το πρωί και παρατηρούμε, ότι τα παιδία μας τα κλείσαμε στο σκυλό-σπιτό, και τα σκυλιά κοιμούνται στο κρεβάτι.
2) Γνωρίζουμε από έξω το pedigree του κάθε σκυλού μας, αλλά δεν μπορούμε να τιμηθούμε το όνομα αυτού του άγνωστου ανθρώπου στο σπίτι μας (που είναι άνδρας ή γυναίκα μας).
3) Λέμε στα παιδία μας να πάνε να φύγουνε στο καλό, και δεν προσέχουμε ότι μόλις τα δέσαμε με λουρί.
4) Η οικογένεια μας βάζει σε δίλημμα: ή αυτή ή τα σκυλιά, και εμείς βεβαίως διαλέγουμε τα σκυλιά.

Εδώ μέσα νομίζω λίγο από κάθε στάδιο έχει ο κάθε ένας :lol: :lol: :lol: .
:lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
σε ποιο σταδιο ειμαι ?

οταν σε ολα τα ζευγαρια ψαχνω να βρω τι παιδια θα βγαλουν ή στα παιδια που εβγαλαν ποιος παραγει καλητερα παιδια απο τον εαυτο του ή χειροτερα ή με αυτην την γυναικα εβγαλε ποιο καλα παιδια κλπ κλπ (παντα για ανθρωπους μιλαω)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
sir-elric said:
σε ποιο σταδιο ειμαι ?

(παντα για ανθρωπους μιλαω)
Πραγματικα δεν τον καταλαβα τον προβληματισμο σου :?: ποια ειναι η απορια σου :?: τι εννοεις :?: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
LUNA07 said:
sir-elric said:
σε ποιο σταδιο ειμαι ?

(παντα για ανθρωπους μιλαω)
Πραγματικα δεν τον καταλαβα τον προβληματισμο σου :?: ποια ειναι η απορια σου :?: τι εννοεις :?: :lol: :lol:
το προβλημα ειναι οτι βλεπω ανθρωπινα ζευγαρια και σκεφτομαι λες και ηταν σκυλοι για αναπαραγωγη! π.χ αυτος εχει καλο κεφαλι, αυτη καλα κοκκαλα, ψηλα παιδια μια χαρα! κλπ κλπ

η καποιες οικογενειες κρινω παλι με τα ιδια στανταρντ! π.χ βλεπω καποιους γνωστους 3 αδερφια που μοιαζουν μεταξυ τους και οπως τους κοιταζω λεω κοιτα ομοιομορφια που βγαζει η κυρα λιτσα με τον μπαρμπα νικο

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Sir, εσύ είσαι ακόμα καλά, εγώ σκέφτομαι όποιος έχει κληρονομικές αρρώστιες, δεν πρέπει να κάνει παιδιά :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
.................και αφού έχει γεννηθεί η κόρη μου με παίρνει φίλος τηλ.

- τι έγινε όλα καλά??

- μια χαρά

- η γυναίκα σου συνήλθε΄?

- έ τώρα αρχίζει σιγά σιγά

- το μωρό πόσο βγήκε???

- 3 κιλά

- από ...................... μορφολογία τι λέει :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
A :!: καταλαβα,ειναι σοβαρη η ασθενια.Μπααα εγω μονο με τα παιδια μου εχω προβλημα που οποιος τα ρωταει ποσα αδερφακια ειναι απαντανε: ειμαστε 3 αδερφακια και 1 που πεθανε περσι :?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πλακα πλακα ..στα παλια χρονια οι αντρες αλλα και οι γυναικες λεγανε.. α ωραια γυναικα καλη φαση αρα θα μου κανει και ωραια παιδια..!! :shock: :shock:

αν εβλεπε την μανα της και δεν ηταν ωραια ελεγε.. αστω καλυτερα γιατι ετσι θα γινει και αυτη ..και τα παιδια μου θα κουβαλανε ενα τερας στο dna τους.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aκόμα και οι καμπύλες, η αρρενωπότητα κλπ κλπ δεν είναι απλά θέμα γούστου ...

Για να μείνω παντως στο θέμα, εγώ είμαι στο 2ο στάδιο, και έχω αποδεδειγμένα το τελευταίο σύμπτωμα του τρίτου ... τα άλλα είναι παρατραβηγμένα, άρα είμαι σε πολύ τελικό σημείο ... :?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος το καλυτερο το ειπε η κολλητη μου, που ειναι και κτηνιατρος.
Ειχε παει τοτε για πρωτη φορα με τον νεογεννητο γιο της στην παιδιατρο και μου λεει : Του εκανε διαφορες εξετασεις- τον σηκωσε απο τα πισω ποδια......Εμεινα- και την ροταω : εχει και μπροστινα ποδια ο μικρος..?

Τοτε επεσε τοοοοο γελιο!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
FrenchieFan said:
Παντος το καλυτερο το ειπε η κολλητη μου, που ειναι και κτηνιατρος.
Ειχε παει τοτε για πρωτη φορα με τον νεογεννητο γιο της στην παιδιατρο και μου λεει : Του εκανε διαφορες εξετασεις- τον σηκωσε απο τα πισω ποδια......Εμεινα- και την ροταω : εχει και μπροστινα ποδια ο μικρος..?

Τοτε επεσε τοοοοο γελιο!

καλόοοοοο!!!!! :paletas:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Πάντως αυτό με τους ανθρώπους και τα καλά και κακά γονίδια από τότε που ψάχναμε για τη Μάγια και κοιτούσαμε pedigree μου έχει κάτσει κάπως στο κεφάλι μου.....Γιατί τόση μανούρα όταν διαλέγουμε σκυλί ενώ όταν είναι να κάνουμε παιδί δεν τα σκεφτόμαστε καθόλου αυτά?Ρατσιστικό μου κάνει.Θέλουμε οι γονείς του σκύλου μας να είναι TOP αλλά τους εαυτούς μας τους έχουμε "τσεκάρει" αν πρέπει να κάνουμε απογόνους?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
θυμηθηκα αυτο το topic και για να μην ανοιγω αλλο εχει υπολογισει κανεις περιπου τι ξοδευει μηνιαιως για τα σκυλια του ,χονδρικα ολα του τα εξοδα?δηλαδη εννοω ενα total ποσο??? :lol:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ωραία άσκηση! :D

Χοντρικά εντελώς, υπολογίζοντας τροφές, αντιπαρασιτικά, 2 επισκέψεις το χρόνο σε γιατρό για ελέγχους κι εμβόλια, άλλες 2 για έκτακτα περιστατικά, κανένα φάρμακο extra που θα χρειαστεί, παιχνίδια - μασουλητήρια κλπ αξεσουάρ, βγαίνει κάτι παραπάνω από ένα χιλιάρικο ετησίως, περίπου 100 € το μήνα δηλαδή, για ένα υγιές, μεσαίου μεγέθους σκυλί (22 κιλά), κοντότριχο (που δε χρειάζεται groomer και άλλες περιποιήσεις για το τρίχωμά του), και -πολύ σημαντικό- που δεν κάνει ζημιές!!!! :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Standard, 100 με 150 ευρώ το μήνα συν τα έκτακτα έξοδα.
Αυτός ο μήνας για παράδειγμα κόστισε σχεδόν 400 ευρώ (μέχρι στιγμής) λόγω του εξαμηνιαίου τσεκ απ, της αγοράς crate και διαφόρων άλλων (αμπούλες, αντιπαρασιτικά κολάρα κτλ)

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Αυτό το μήνα
30ευρω kομμωτηριο ( εγω ακόμα δεν πήγα:!: )
40ευρώ τσεκ απ ( εγω ακόμα δεν πήγα:!: )
9 ευρώ για τα ματάκια του ενα σκέυασμα
3ευρώ (νομίζω) κατι στικς για τα δόντια
4ευρώ κοτοπουλάκι λουτρινο δωρακι
ξηρα τροφή 1 τρίκιλο (ουτε θυμάμαι ποσο κάνει) 17 νομίζω..???
παριζάκι να πώ 4ευρώ ?
Τι παντόφλες του φίλου μου που τις ξέσκισε και πρέπει να πάρω καινούριες
αντιπαρασιτικό λουράκι και αμπούλα , ούτε θυμάμαι πόσο κάνουν..
και τον άλλο μήνα έχουμε εμβόλια και θα πρέπει να πάρουμε και dental strips.κανούρια αμπούλα και παει λέγοντας.....](*,)
ξεχασα τα κοκκαλα για μάσημα

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Κατά μέσο όρο περίπου 150€ μηνιαίως. Και αυτό αφού έχω ήδη αγοράσει όλη την προίκα τους και δεν έχω τέτοια έξοδα πλέον.