:lol: :lol:
ox... χαιρωμαι απο μια μερια παααρα πολυ που εχω συμπτωματα και απο τα 3 χιχι....
και οχι τιποτα αλλο χαιρωμαι που υπαρχουν κι αλλή που αγαπανε τοσο πολυ τα ζουζουνακια τους η αλλιος που λεω μωρακι...
καλα εγω το λεω οταν παω για ψωνια για τα ζουζουνια την ποντικο και το ζουζουναρο παντα λεω εγω να μην εχω να φαω η ποντικο μου παντα θα εχει...
μολις πληρωθω και πληρωσω δανειο αμαξι κινητο τκλ... το πρωτο πραγμα που κανω ειναι παω για την ποντικο και των μεγαλων για ψωνια...
πρωτα πρωτα περναμε απο την κτηνιατρο περνουμε το χαπακι και την αμπουλα μας...
κανα μπισκωτακι στικακια και κανα κοκκαλακι...
κανα παιχνιδακι και καμοια φορα και κανα νεο σαμαρακι
μετα παμε απο pet shop μπισκοτακια ξυρα τροφει παιχνιδακια κανα κολλαρο κανουργιο ( και καμοια φορα περνουμε και για καμοια φιλη μας κανα δωρακι )
Ααα... και μπισκωτακια να εχουμε να κερναμε τους φιλους μας που ερχωνται τετραποδους χιχι...
και οταν βγαινω στην αγορα φερνω και κατι για την ζουζουνα κανα στικακι κατι για μασουλιμα...
Ααα... και να μην ξεχασουμε κανα κουρεμα την ανοιξη και το καλοκαιρακι
και κανα ρουχαλακι απο το ιντερνετ για το χειμονα να μην εχουμε να μας κραταει κατι ζεστο...
και φετος πειραμε και δυο τσαντουλες μεταφωρας για τον ομο για κανα ταξιδακι...
Και παντα υπαρχουν χρηματα για εκρεμοτητα ου μη γενητο και χρειαστι εκτακτος μια επισκεψει στην κτηνιατρο...
και οτι περισεψει για την μανουλα χιχι...
100 - 150 για ενα σκυλακι 6 κιλων και για το Ντομπερμαν ( ιατρικη περιθαλψει αμπουλες εμβολια μπισκωτακια και παιχνιδακια και καμοια φορα νεο κολλαρο )
ουουφ... και καμοια φορα λεω οτι δεν την φροντιζω σωστα...