Κυνολογική αρρώστια

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εγώ περίπου υπολογίζω 40 ευρώ μόνο για την τροφή (BARF) ανα μήνα (παίρνω όμως και βιολογικά προιώντα)

Μετά βάλε κάτι μπάλες απο'δώ, κάτι αμπούλες απο'κει και κάτι λιχουδίτσες παραπέρα.... γενικά θα πώ 50-60 ευρώ μηνιαίως χωρίς κτηνίατρο.

Το κομμωτήριο έμαθα και το κάνω μόνη μου γιατί δεν θα μπορούσα να δίνω +60 ευρώ κάθε 2 μήνες για trimming. Βέβαια αγόρασα το τραπέζι και όλα τα συμπράγκαλα που μου κόστισαν περίπου 250-300 ευρώ.

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
:lol: :lol:

ox... χαιρωμαι απο μια μερια παααρα πολυ που εχω συμπτωματα και απο τα 3 χιχι....

και οχι τιποτα αλλο χαιρωμαι που υπαρχουν κι αλλή που αγαπανε τοσο πολυ τα ζουζουνακια τους η αλλιος που λεω μωρακι...

καλα εγω το λεω οταν παω για ψωνια για τα ζουζουνια την ποντικο και το ζουζουναρο παντα λεω εγω να μην εχω να φαω η ποντικο μου παντα θα εχει...

μολις πληρωθω και πληρωσω δανειο αμαξι κινητο τκλ... το πρωτο πραγμα που κανω ειναι παω για την ποντικο και των μεγαλων για ψωνια...

πρωτα πρωτα περναμε απο την κτηνιατρο περνουμε το χαπακι και την αμπουλα μας...

κανα μπισκωτακι στικακια και κανα κοκκαλακι...
κανα παιχνιδακι και καμοια φορα και κανα νεο σαμαρακι

μετα παμε απο pet shop μπισκοτακια ξυρα τροφει παιχνιδακια κανα κολλαρο κανουργιο ( και καμοια φορα περνουμε και για καμοια φιλη μας κανα δωρακι )
Ααα... και μπισκωτακια να εχουμε να κερναμε τους φιλους μας που ερχωνται τετραποδους χιχι...

και οταν βγαινω στην αγορα φερνω και κατι για την ζουζουνα κανα στικακι κατι για μασουλιμα...

Ααα... και να μην ξεχασουμε κανα κουρεμα την ανοιξη και το καλοκαιρακι

και κανα ρουχαλακι απο το ιντερνετ για το χειμονα να μην εχουμε να μας κραταει κατι ζεστο...

και φετος πειραμε και δυο τσαντουλες μεταφωρας για τον ομο για κανα ταξιδακι...

Και παντα υπαρχουν χρηματα για εκρεμοτητα ου μη γενητο και χρειαστι εκτακτος μια επισκεψει στην κτηνιατρο...

και οτι περισεψει για την μανουλα χιχι...

100 - 150 για ενα σκυλακι 6 κιλων και για το Ντομπερμαν ( ιατρικη περιθαλψει αμπουλες εμβολια μπισκωτακια και παιχνιδακια και καμοια φορα νεο κολλαρο )

ουουφ... και καμοια φορα λεω οτι δεν την φροντιζω σωστα... :oops:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Εγω υπολογιζω 2 σακκια τροφη 160 Ε
κιμας για ανθρωπινη καταναλωση 80- 100 Ε
λαδι σολωμου 1 λιτρο 60 Ε
Κοτοπουλα αρνια λαχανικα αυγα βιταμινες μαγια της μπυρας 60 - 80 Ε

Βαλε αμπουλες για δυο, σκαλιμπορ καθε εναμιση μηνα, σιτρονελλες,

αποπαρασιτωσεις ( ειναι και πολλα κιλα τα χρυσουλια μου)

συν 6 εξετασεις τον χρονο για ερλχ και καλαζαρ.....

Συν κτηνιατρος για εμβολια η κατι εκτακτο κλπ

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Την συνδρομη στο παραρτημα του ομιλου μας για την εκπαιδευση δεν την

λεω γιατι ειναι παρα πολυ μικρο ποσο σε σχεση με την αποδοση... :oops:

και ντρεπομαι και να το αναφερω... :oops:

Ουτε τις εκθεσεις υπολογιζω, γιατι αν τις βαλω κι αυτες... ](*,) ](*,) ](*,)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
1 λιτρο το λαδι σολωμου 60€ ??? :shock: ουαου :lol:

εμεις ειμαστε γυρω στα 300-350€ μηνιαιως δεν βαζω χοντρα εξοδα μεσα και δεν βαζω εξοδα ζημιων....για την ωρα αυτα μετα βλεπουμε οταν αυξηθουν οι απαιτησεις....

παντως δεν τολμω να το συζητησω με αλλους το ποσα ξοδευω γιατι θα πεσει πολυ θαψιμο μετα. :lol:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
LUNA07 said:
1 λιτρο το λαδι σολωμου 60€ ??? :shock: ουαου :lol:

εμεις ειμαστε γυρω στα 300-350€ μηνιαιως δεν βαζω χοντρα εξοδα μεσα και δεν βαζω εξοδα ζημιων....για την ωρα αυτα μετα βλεπουμε οταν αυξηθουν οι απαιτησεις....

παντως δεν τολμω να το συζητησω με αλλους το ποσα ξοδευω γιατι θα πεσει πολυ θαψιμο μετα. :lol:
300-350 το μηνα...αληθεια αγελη εχεις?...
χωρις πλακα πως βγαινει αυτο το ποσοο?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
τα δικα μου σου εκαναν εντυπωση???
παραπανω δεν διαβασες? :lol: :lol: :lol: :lol:

βγαινει μια χαρα και ουτε το παιρνεις χαμπαρι:κτηνιατρος καθε μηνα,εξετασεις,τροφες,παιχνιδια,μασουλιδια,ειδη καλλωπισμου,κομμωτηρια,κουβερτακια,σαμπουαν,δαφνελαια,ασβεστια,λουρακια,μαξιλαρακια,αντιπαρασιτικα,αμπουλες,
θες κι αλλα?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Μα παραπανω εγραφαν περιπου 100-150 το μηνα..δε λεω μπορει να τυχει και κατι extra...
αλλα 350 μου φαινονται τρελλα...
Παντα με τη δικια μου τσεπη...
Ασε που το υπεραγαπαω το σκυλι μου αλλα με 350 ευρω ισως θα ηταν καλυτερα να παρω απο τη προνοια ενα παιδακι...Τοσα ειναι που τα παρατανε οι γονεις τους..
Καταλαβαινω οτι αυτο που λεω ειναι καπως...αλλα 350????
Οπως λεει και η διαφημιση...(για να σπασω το παγο)...
Τα κακομαθαινετε κυριε πρεσβη....

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
καλα καλα κατσε να δεις πως θα τον κακομαθεις και συ!!!!!
εμεις εχουμε ολα τα προαναφερθεντα συν ανα τριμηνο περιπου 600 ευρω για σαμπουαν κοντισιονερ

ειμαι πλουυυυυυυυυυυυσια :lol:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
EVI.T said:
καλα καλα κατσε να δεις πως θα τον κακομαθεις και συ!!!!!
εμεις εχουμε ολα τα προαναφερθεντα συν ανα τριμηνο περιπου 600 ευρω για σαμπουαν κοντισιονερ

ειμαι πλουυυυυυυυυυυυσια :lol:
Αν ειναι το σκυλι της φωτο..αν και κουκλι...λιγα μου φαινονται τα 600 για σαμπουαν...
βαλε οτι χρειαζεσαι και κατι ρολερ...σιδερο ισιωματος κτλ..ανεβαινει το μπατζετ κι αλλο..χαχαχα...
Ενταξει ρε παιδια παντα ειναι συμφωνα με τη τσεπη του καθενος..
Δε λεω αν δεν εχεις καλυτερα να μην παρεις σκυλι..αλλα καπου να ειμαστε και λιγο συγκρατημενοι(δε μιλαω για θεματα υγειας..φυσικα)...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
τα βασικα ειναι αυτα και τα απαραιτητα δεν νομιζω κατι extra....
παραπανω ειπαν για ενα σκυλι τα κοριτσια οτι τους στοιχιζει 100-150€ αρα επι 2 βγαινει αλλα απο οτι ειδες εχει και χειροτερα 600 για σαμπουαν :lol: :lol: :lol:
oh my god :shock:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Βασικά εμένα 150 πάνε και τα δυο. Αλλά είπα, έχω αγοράσει σπιτάκια και κλουβιά μεταφοράς, και έχω τελειώσει με θεραπείες και προβλήματα υγείας.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μην μου πεις, οτι καθε μηνα χαλας 1 ΛΙΤΡΟ λαδι σολομου!

Εγω το παιρνω σε καψουλες και δινω 1-2 φορες την εβδομαδα απο 2 καψουλες- Το κουτι με 120 Καψουλες κανει 5.90 στην Γερμανια!

Με ενα μπουκαλακι λινελαιο (5 ευρω περιπου/250μλ) περναω ακρετες εβδομαδες- ενα κουταλακι του γλυκου καθε μερα δινω στο τετραποδο παιδι μου.

Εμενα η διατροφη της μου στοιχηζει γυρο στα 20 ευρω το μηνα (BARF).
Αμπουλα καθε μηνα- διαφορα μασσουλιτιρια - αλλα 10 ευρω.
Κτηνιατρο εχω τσαμπα (αφου δουλευω σε κτηνιατρειο)- μονο φαρμακα πληρωνω, αν χρειαστουν.

Αλλα εχει τυχει και μηνας, να μου φευγουν 1000 Ευρω σε λίγες μερες για εξετασεις-αξονικη, χειρουργια- και παντα στις πιο ακαταλληλες στιγμες!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Chloe said:
Έχει afghan η γυναίκα... λογικό ποσό *agapoylas* *agapoylas* *agapoylas*
α ρε αφγανισταν που σας χρειαζεται....... :lol: :lol: :lol:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τι να πω ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη κριση...και επαναλαμβανω διαφορετικη τσεπη..προφανως παιζει μεγαλο παραγωντα..
Υγεια να εχουν ολα τα σκυλακια μας πανω απ ολα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
@EviT
600 για Σαμπουαν???
Τοσα δεν χαλαω εγω- που ειναι και η δουλεια μου.

Μηπος πρεπει να βρεις καμια αλλη μαρκα??
Τα Plush Puppy που εχω εγω, στοιχιζουν γυρο στα 50 ευρω τα 4-λιτρα (To Gallon- ειναι αμερικανικα), αλλα ειναι παρα πολυ συμπυκνομενο και τα αραιωνεις, ανανλογα με το ειδος, απο 1/10- 1/14!
Αρα με ενα λιτρο σαμπουαν κανω 10- 14 λιτρα νορμαλ Σαμπουαν!
Και εχει και ειδικα για ισωμα και Conditioner klp.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
FrenchieFan said:
Μην μου πεις, οτι καθε μηνα χαλας 1 ΛΙΤΡΟ λαδι σολομου!

Εγω το παιρνω σε καψουλες και δινω 1-2 φορες την εβδομαδα απο 2 καψουλες- Το κουτι με 120 Καψουλες κανει 5.90 στην Γερμανια!
Frenchie τοσο περιπου χαλαω!!! :roll: Να μεινουν κι 100 gr;

Πανω κατω το ιδιο ειναι!

Το μπουκαλι εχει δοσομετρητη που αντιστοιχει 1 δοση καθε 10 κιλα

βαρους του σκυλου!!

47 ο Νελσον και ηδη 21 η μικρη....

για μετρα.... :roll: :roll: :roll:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Και εμείς πάνω κάτω γύρω στα 100-150 ξοδευουμε..

Βεβαια υπάρχουν φορές που τα ξεπερνάμε οπως αυτο το μήνα που πήραμε και εμείς crate ,το furminator και φιμωτρο (αυτό ήταν φτηνό ) αλλα αυτά είναι καποια πράγματα που τα αγοράζει κανείς μία φορά..

Αρρωστήσαμε και δυο φορές..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλά που έγραψες και εσύ Frenchie πόσα ξοδεύεις για το μωρό σου γιατί άρχιζα να νιώθω άβολα σε σχέση με τα άλλα ποσά που γράφουν τα παιδιά :lol:

Gogo που το βρίσκεις το λάδι σολωμού;
Εγώ πάντος αγόρασα μουρουνέλαιο 1 λίτρο 9 ευρώ απο φαρμακείο, κα του δίνω 1 με 2 φορές την βδομάδα (γιατί βρομάει!!! :D ) αλλιώς ωραιότατο ελαιόλαδο καλαματιανό παρακαλώ :!: :lol: