Κυνολογική αρρώστια

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
FrenchieFan said:
@EviT
600 για Σαμπουαν???
Τοσα δεν χαλαω εγω- που ειναι και η δουλεια μου.

Μηπος πρεπει να βρεις καμια αλλη μαρκα??
Τα Plush Puppy που εχω εγω, στοιχιζουν γυρο στα 50 ευρω τα 4-λιτρα (To Gallon- ειναι αμερικανικα), αλλα ειναι παρα πολυ συμπυκνομενο και τα αραιωνεις, ανανλογα με το ειδος, απο 1/10- 1/14!
Αρα με ενα λιτρο σαμπουαν κανω 10- 14 λιτρα νορμαλ Σαμπουαν!
Και εχει και ειδικα για ισωμα και Conditioner klp.
θελω να τα δοκιμασω τα plush puppy οπως σου ειπα και στην εκθεση,,τωρα χρησιμοποιω τα laser lites και τα φερνω απο ιταλια η ισπανια..θα σου στειλω meil να τα πουμε αναλυτικα 8)
το μεγαλυτερο κοστος μου ειναι το κοντισιονερ 131 ευρω τα 5 λιτρα και το χρησιμοποιουμε με την σεσουλα.... :cry:

e1drua

Member
3 Δεκεμβρίου 2007
11
0
Νομιζω πως και εγω εχω την 15kg τροφη περιπου 75€, που και που για διαφορα και κανα 5kg κρεας ή κιμας,
2 αμπουλες, 2 scalibor, σιτρονελες δεν εχω παρει ακομα, θα παρω αυτες τις μερες, διαφορα παιχνιδια να παιζουν και κοκκαλακια, δυστυχως ολο τυχαινει γιατρος με εκτακτες δερματιτιδες-μολυνσεις κανα 30€ κατα μεσο ορο/ τη φορα αυτους τους 2 μηνες..
Ευτυχως εχω ξεμπερδεψει με τα 2 crates και τις ζωνες για το αυτοκινητο.. δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο..
Υπολογιζω χοντρικα να μην ξεπερναμε κατα μεσο ορο τα 150-200/ μηνα και για τις δυο.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εγώ σε γενικές γραμμές πλέον δεν ξοδεύω πολλά..

Γύρω στα 60 ευρώ τα υπολογίζω το μήνα, χωρίς τα crate και τα είδη καλλωπισμού που έχουμε ξεμπερδέψει (μας μένει βέβαια μια καλή μηχανή για κούρεμα :roll: ).

Όταν όμως τρέχουμε στο γιατρό φτάνουμε το 100άρι σίγουρα. Άντε βρε το σηκώνει η τσέπη μου ακόμα ένα σκυλί τώρα που το σκέφτομαι!! :D

edit: Βέβαια από τότε που την πήρα έχω δώσει σίγουρα 2000ευρώ...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
ναι.. Ξέρω γω?? Να κάνω λάθος??

Βέβαια έχω πάρει αμπούλες και χάπια για να έχω και τα έδωσα μια και καλή(τα λεφτά εννοώ, όχι τα χάπια!! :lol: ).. Αλλά και πάλι..

Το μεγαλύτερο έξοδο είναι ο κτηνίατρος..Αλλιώς τί άλλο? :roll: