Κυνηγοί και εγκαταλείψεις σκύλων.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
epial εισαι υπερ του σωστου κυνηγιου οπως ισως πολλοι εδω μεσα

εμεις απλα προσπαθουμε να σου πουμε οτι σωστοι κυνηγοι υπαρχουν πολυ λιγοι
και εγω απο επαρχια ειμαι και ξερω,ασε.......μυθια.......

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Διαβαζοντας μονο τις δυο τελευταιες σελιδες του συγκεκριμενου thread μου ξυπνησαν εξαιρετικα δυσαρεστες αναμνησεις απο υποτιθεμενους ''κυνηγους'' που οπως αναφερθηκε απο πολλους οχι μονο δεν ειναι νομιμοι αλλα βιαιοπραγουν κατ επαναληψη απεναντι στα σκυλια τους και οχι μονο.Θεωρω το κυνηγι απολυτως θεμιτη δραστηριοτητα εφοσον γινεται νομιμα για να μην παρεξηγουμαι.Αλλα οπως ανεφερθηκε χαρακτηριστικα οχι μονο 15 χρονα βλεπεις πλεον με κυνηγετικα οπλα μα και ακομα μικροτερες ηλικιες.Η πικρα μου ειναι τεραστια που μετα απο περιπου 13 χρονια μαθαινω ''εμπιστευτικα'' απο χωριανο πως το ΔΙΚΟ ΜΟΥ κολλευ που το εκλαψε μια ολοκληρη οικογενεια για ατελειωτο καιρο ''πηγε'' απ το χερι παιδιου με πατερα κυνηγο που δεν θα ηταν ουτε 12 τοτε.Εγινε κινουμενος στοχος γιατι στην επαρχια αντιμετωπιζουν τα σκυλια ως πραγματα που ενιοτε χρησιμευουν.Και νιωθω πικρα που βλεπω παρατημενα κοκαλλιασμενα σετερ ποιντερ και επανιελ.@epial σεβομαι τους κυνηγους που ειναι σωστοι και δεν θα ειχα λογο να μην το κανω.Αλλα οπως βλεπω και το δικο σου σκυλο(πιθανολογω ημιαιμο επανιελ)μα και τη δικια μου ενα σχεδον καθαροαιμο το οποιο βρεθηκε λογω κοιλης παρατημενο κουταβι κατω απ ενα αμαξι,δεν μπορω να μην σκεφτω την τυχη που θα ειχαν αν επεφταν σε λαθος χερια.Στην καλυτερη περιπτωση δεμενα σε μια αποθηκη.Και νιωθω απαισια για τη συγκεκριμενη φυλη που την ανακαλυπτω καθημερινα μεσω της Ηρας,την οποια φυλη και θεωρω καταπληκτικη απο ολες τις αποψεις (χαρακτηρα ,προσοντων σωματικων και πνευματικων) και η οποια βασανιζεται απο τον καθε γελοιο που παιρνει ενα τουφεκι στο χερι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ