Κτηνοβασία - Νόμιμη στην Ευρώπη ?

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Ξεκινησα να διαβαζω το θεμα με αρκετη αηδια και ελαχιστες(νομικες) γνωσεις ...Συνεχισα να το διαβαζω με αρκετη δοση εκνευρισμου μιας και το ¨εγω" το καθενος δεν προσφερε επι της ουσιας αντικειμενο ως προς την συζητηση και κατελιξα με αρκετη δοση χιουμορ να απολαμβανω την κοκορομαχια ...
Μεσα σε ολα αυτα αποφασισα χωρις να ειμαι γερμανογλωσος να γυρισω το google σε de αντι του gr να δω ρε παιδι μου τι στο καλο γραφουν και σε κεινη την χωρα και επεσα σε αυτο

Nachrichten und Info

προσπαθησα με την μεταφραση να καταλαβω πανω κατω τι λεει , αλλα επιφυλασομενος για αυτα που καταλαβα , ας μας πει καποιος γλωσσομαθεις (Η γερμανιδα δικηγορος ακομα καλυτερα) τι ακριβως ζητα ο ποιητης σε αυτην την επιστολη του προς την ηγεσια της χωρας του ....
Ακομα περιμενεις να σου πουν ε?
Περιμενε τωρα κανουν κι αυτοι μεταφραση........

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Avraki μια τελευταια απαντηση τοτε.
Καθομαστε και βριζουμε και κατηγορουμε τους Γερμανους και τις αλλες χωρες για κτηνοβασια, απο την στιγμη που και η ιδια η Ελλαδα δεν εχει ορισει συγκεκριμενο αρθρο για αυτο (μην μου πεις για το αρθρο 16 παλι, νομιζω το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο. Το αρμοδιο αρθρο για κακοποιησεις ειναι το 12).

ΓΙΑΤΙ??? Ειμαστε κaλυτεροι εμεις δηλαδη??? (Σε καποια θεματα ειμαστε ;) )
Προσωπικά ούτε έβρισα ποτέ τους Γερμανούς ούτε καμία άλλη χώρα! Το ότι μπορεί νομικά το πλαίσιό της να μην είναι ορισμένο και να επιτρέπει τέτοιου είδους θηριωδίες, δεν σημαίνει πως όλη η χώρα είναι κατάπτυστη ή πως όλοι οι Γερμανοί είναι το ίδιο (ούτε πρόκειται να παρασυρθώ από την κατάσταση στην Ελλάδα και να τους κατηγορήσω για να βγάλω το άχτι μου!). Αλλά εδώ φιλοζωικές της ίδιας της χώρας προσπαθούν να ωθήσουν το κράτος να θεσπίσει αντίστοιχο νόμο, αυτό δεν σου λέει τίποτα;;

Όσο για την Ελλάδα, κάνε μου τη χάρη και ρώτα έναν δικηγόρο Έλληνα (επικοινώνησε με τον ίδιο τον σύλλογο αν θες, τι άλλο να σου πω;; ) ως προς το άρθρο αυτό και θα σου λυθούν όλες οι απορίες και (αν μου επιτρέπεις) οι ασφαλμένες αντιλήψεις περί του θέματος! Παρέθεσα και ρεπορτάζ υπογεγραμμένο (και το τονίζω αυτό γιατί δεν ήταν κάποια λόγια τυχαία στο διαδίκτυο, αλλά ένα ρεπορτάζ συνεταγμένο από δημοσιογράφο με ονοματεπώνυμο) που μιλάει καταρτισμένο άτομο (δεν θυμάμαι ακριβώς την ιδιότητά της, πρόεδρος φιλοζωικής ή κάτι αντίστοιχο, ψάξτο και θα το βρεις) και αναφέρει πως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!

(εγώ θεωρώ γενικά πως είμαστε μακράν καλύτεροι από όλους τους λαούς, ασχέτως αν προς το παρόν είμαστε σε δεινή θέση, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης αφενός και αφετέρου έχω το σθένος να αναγνωρίζω και τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας και να τις καταδικάζω!)

Last edited:

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Όσο για την Ελλάδα, κάνε μου τη χάρη και ρώτα έναν δικηγόρο Έλληνα (επικοινώνησε με τον ίδιο τον σύλλογο αν θες, τι άλλο να σου πω;; ) ως προς το άρθρο αυτό και θα σου λυθούν όλες οι απορίες και (αν μου επιτρέπεις) οι ασφαλμένες αντιλήψεις περί του θέματος! Παρέθεσα και ρεπορτάζ υπογεγραμμένο (και το τονίζω αυτό γιατί δεν ήταν κάποια λόγια τυχαία στο διαδίκτυο, αλλά ένα ρεπορτάζ συνεταγμένο από δημοσιογράφο με ονοματεπώνυμο) που μιλάει καταρτισμένο άτομο (δεν θυμάμαι ακριβώς την ιδιότητά της, πρόεδρος φιλοζωικής ή κάτι αντίστοιχο, ψάξτο και θα το βρεις) και αναφέρει πως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!

Το αρθρο 12 και 9 ειναι για τις κακοποιησεις. Το αρθρο 16 ειναι για την διακινηση και βιντεοσκοπηση.
Οι κυνομαχιες που απαγορευονται στην Ελλαδα, αναφερονται στο αρθρο 12 καθως επισης απαγορευεται και η βιντεοσκοπηση τους (αρθρο 16).
Οπως βλεπεις, οι κυνομαχιες αναφερονται σε 2 διαφορετικα αρθρα του νομου. Κακοποιηση και βιντεοσκοπηση.
Γιατι η κτηνοβασια δεν αναφερεται ΚΑΙ στο αρθρο 12 παρα μονο στο αρθρο 16 οπως οι κυνομαχιες?
Αρα, ουτε εμεις το εχουμε προβλεψει.
Μη ξανα γυρναμε στα ιδια ;)

over and out !

Last edited:

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Και κατι "ασχετο"...επειδη εχω ζησει Γερμανια καποιο καιρο (Μοναχο και ΑΜβουργο), δεν ειδα ουτε ενα αδεσποτο εν συγκριση με εδω...
Μαλλον πρεπει να τα ειχαν ολα σε οικους ανοχης με ζωα , γι αυτο δεν τα ειδα!!!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Και κατι "ασχετο"...επειδη εχω ζησει Γερμανια καποιο καιρο (Μοναχο και ΑΜβουργο), δεν ειδα ουτε ενα αδεσποτο εν συγκριση με εδω...
Μαλλον πρεπει να τα ειχαν ολα σε οικους ανοχης με ζωα , γι αυτο δεν τα ειδα!!!
rtfm.gifΔουλεύει το Zyklon B...
Εξ άλλου έχουν το know how!shifty.gif

Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή...

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το γεγονός είναι απαράδεκτο ούτως ή άλλως.... δεν το συζητώ καν.

Καταλήξαμε όμως να κάνουμε συζητήσεις περί νομοθεσίας Ελληνικής και Γερμανικής (που θα παρακαλούσα όσες απόψεις εκφράζονται εκατέροθεν να είναι πιο προσεκτικές για να μην μεταφέρουμε και αναπαράγουμε λαθος πληροφορίες, γιατί να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε).

Το πρόβλημά μας είναι εάν γίνεται και σε ποιες χώρες???

Το πρόβλημά μας είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με μία αντίπαλη ομάδα (στην προκειμένη περίπτωση Ελληνες - Γερμανοί)???

Το θέαμα είναι αποκρουστικό όπως και να το δεις, όπου και να το δεις... όπως δεν μου αρέσει να με τσουβαλιάζουν ως Ελληνίδα με όλους όσους πετάνε γατιά στους σκουπιδοτενεκέδες, παρατάνε τα σκυλιά τους για διακοπές και κακοποιούν πάσις φύσεως ζώα, έτσι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε κι εμείς έναν ολόκληρο λαό για παραδείγματα που είναι σε κάθε περίπτωση προς αποφυγήν.

Κι εγώ έχω ζήσει Γερμανία... και είναι πολλά με τα οποία διαφωνώ και συμφωνώ σε αυτή τη χώρα. Όπως και στη δική μου χώρα.

Και πάλι το νόημα δεν είναι αυτό.

Το θέμα μας είναι ότι τέτοια περιστατικά είναι απαράδεκτα και η κοινωνική κατακραυγή πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική σε κάθε περίπτωση.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν το ζώο βιάστηκε σε μπουρδέλο (νόμιμο ή παράνομο) στη Γερμανία, εάν βιάστηκε μετά από νόμιμο γάμο σε ανατολική χώρα ή εάν βιάστηκε γιατί ήταν καιρό μόνος του με το κοπάδι ο Μπαρμπα-Θωμάς..... με ενδιαφέρει και μου προκαλεί αηδία το γεγονός ότι ένα ζώο βιάστηκε για να νιώσει την όποια αρρωστημένη ικανοποίηση ένα άλλο "ζώο".

Μέχρι στιγμής κανένας νόμος δεν επιτρέπει ούτε απαγορεύει ξεκάθαρα την κτηνοβασία, ούτε στην Γερμανία ούτε στην Ελλάδα.
Αυτό πάλι δε σημαίνει πως ότι δεν απαγορεύεται ρητα επιτρέπεται... και για τις δύο των περιπτώσεων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που ένα δικαστήριο θα νομολογήσει και βοηθήσει στην ερμηνεία ενός ασαφούς νόμου, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι και οι δύο νόμοι δεν αναφέρονται ρητά στην κτηνοβασία αυτή καθ' εαυτή.
Και τι σημαίνει αυτό? Ότι επιτρέπεται?? Προφανώς, συγνώμη, προφανέστατα όχι!!

Και πάλι όμως το θέμα μας δεν είναι κάνουμε ούτε μάθημα ερμηνείας των κανόνων δικαίου ούτε διερεύνιση του τι προβλέπει το δικαιικό σύστημα μίας άλλης χώρας (που μεταξύ μας, τα δικαιικά μας συστήμα ομοιάζουν πάρα πολύ).

Είναι το κοινό αίσθημα που μας αφορά, προβληματίζει και σοκάρει.
Πόσα πράγματα προβλέπονται και είναι νόμιμα ακόμα και στην Ελλάδα, αλλά προκαλούν το κοινό αίσθημα... εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

Κατά τη τη γνώμη εκεί πρέπει να εστιάσουμε.... στο πόσο αηδιαστικός τελικά μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος, και αυτός που επιζητά κάτι τέτοιο, αλλά και αυτός που (για μένα ακόμα χειρότερα) προσφέρει την δυνατότητα στον πρώτο να κάνει ό,τι τον προστάζει η διαστροφή του.

Και αυτό που φοβάμαι δυστυχώς είναι η απευαισθητοποίηση του κόσμου....
παλιότερα μία εικόνα ενός σκοτωμένου ζώου στην άκρη του δρόμου, μας σόκαρε (κάποιους έστω απλά τους αηδίαζε)... τώρα δυστυχώς είναι πολλοί που θ απεράσουν με το αυτοκινητάκι τους και δεν θα το προσέξουν καθόλου....

Είναι το γεγονός ότι όσοι περισσότεροι από εμάς εμφανίζονται να ευαισθητοποιούνται απέναντί σε όλα τα έμβια όντα, άλλοι τόσοι από την απένταντι όχθη έρχονται με ακόμα πιο νοσηρές ιδέες και πράξεις για να τα κάνουν να υποφέρουν ποικιλοτρόπως....

Εκεί κατά την ταπεινή γνώμη μου πρέπει να εστιάσουμε....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.612
Athens
Λοιπόν, επειδή έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και είναι και η μέρα λίγο εκρηκτική γενικότερα (τα χω πάρει και με τη Merkel που δεν μου ‘φερε εκείνα τα λουκάνικα που της παρήγγειλα…)

Στη Γερμανία:

• Σκύλοι κρεμασμένοι από δέντρα, σκύλοι σε βαρέλια/ταράτσες/υπόγεια κλπ. δεν υπάρχουν. Αν υπάρξει – και δεδομένου ότι είναι παράνομο – δεν θα υπάρξουν για πολύ διότι θα τους καρφώσει στο άψε-σβήσε ο συμπολίτης. Οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι είναι «σκυλιά» πειθαρχίας και εφαρμογής νόμου.
  • Ως σκυλοιδιοκτήτης περνάς πολύ καλύτερα. Οι σκύλοι μπαίνουν παντού: στο ταχυδρομείο, στο supermarket για να διαλέξουν σοκολάτες, στα εμπορικά κέντρα για να διαλέξουν φουλάρι κλπ. Μόνο στα μουσεία δεν μπαίνουν γιατί δε λέει να μαρκάρουν το άγαλμα του Γουτεμβέργιου…

Όσον αφορά την κτηνοβασία τώρα – σαφώς και συναντάται και εδώ όπως και εκεί και σε άλλες χώρες. Σε όλες τις περιπτώσεις είναι απορριπτέα και άξια κατακραυγής – και στη Γερμανία «διώκεται» ηθικά. Αλλά έχει αυτό το γμ-παραθυράκι που αφήνει ανοιχτό...

Αυτό που με ενοχλεί εκεί είναι η «ηθική ελαστικότητα» με το κομψό φροϋδικό περιτύλιγμα. Κοινώς, είναι πιο «ανοιχτοί» σε ανωμαλίες ακόμη και σε σημείο «συνδικαλισμού». Η οποίες μπορούν να επεκταθούν και σε άλλα πεδία… Γενικώς οι βόρειοι βρε παιδί μου είναι πιο κάπως... Στην Ελλάδα ας πούμε θα σκοτώσεις την πεθερά σου – λογικό ;). Στη Γερμανο-Σουηδο-Δανία θα σκοτώσεις γιατί σου το 'πε στον ύπνο σου ο terminator… :alien:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ το βλέπω σαν ένα μάθημα όλο αυτό.
Ένα μάθημα προς τους φανατικούς υπερασπιστές των λεγόμενων "δικαιωμάτων" και των "ιδιαιτεροτήτων".
Όπως στην Ολλανδία υπάρχει το αναγνωρισμένο κόμα των παιδοφίλων,που υποστηρίζει το δικαίωμα στην σεξουαλική συνεύρεση με αγόρια/κορίτσια από 12 ετών + ...έτσι κ εδώ έχουμε μια πιο...hardcore "ιδιαιτερότητα".

Όσοι λοιπόν πιστεύετε,εκ πεποιθήσεως η όχι,πως η χωρίς όρια ανθρώπινη ελευθερία(ήτε αυτό λέγεται ελευθερία έκφρασης ήτε σεξουαλική ιδαιτερότητα,ήτε,ήτε...) πρέπει να είναι το ζητούμενο σε έναν αιώνα πολιτισμού,ελπίζω να σας αρέσουν οι καρποί του κόσμου που ευαγγελίζεστε γιατί όπως ακριβώς κάποιοι θεωρούν αγαθό το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης,χωρίς πρώτα να εξετασθεί εάν αυτό που λέγεται είναι επιζήμιο για μερίδα του κοινωνικού συνόλου η όχι,έτσι κ μια άλλη μερίδα του κοινωνικού συνόλου γουστάρει να πηγαίνει με ζώα κ δεν θέλει να καταπιέζεται το δικαίωμά του αυτό στην σεξουαλική ιδιαιτερότητα.

Άν αναρωτιέστε από που πηγάζουν τελοσπάντων όοοοολα αυτά τα δικαιώματα...μα από την ανέχεια του κάθε ένος από εμάς και πολύ περισσότερο των λεγόμενων υπερασπιστών των συγκεκριμένων ψευδοελευθεριών!Η ανέχεια η δική μου,είναι το δικαίωμα του διπλανού.

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τα δικαιώματα όλων μας πρέπει να σταματανε εκεί που ξεκινάνε τα δικαιώματα όλων των άλλων.... τέρμα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...
Όπως στην Ολλανδία υπάρχει το αναγνωρισμένο κόμα των παιδοφίλων,που υποστηρίζει το δικαίωμα στην σεξουαλική συνεύρεση με αγόρια/κορίτσια από 12 ετών + ...έτσι κ εδώ έχουμε μια πιο...hardcore "ιδιαιτερότητα".
...
Διαφωνω... Η κτηνοβασία δεν είναι πιό Hardcore... Δεν μπορώ να μπω καν στη διαδικασία να συγκρίνω ανάμεσα σε δυο άρρωστες κι ανώμαλες καταστάσεις για το ποια από τις δύο είναι πιό... σκληρη... Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις κι άλλωστε δεν ξέρω και με τι κριτήρια να το κάνω... Αηδία...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.612
Athens
Διαφωνω... Η κτηνοβασία δεν είναι πιό Hardcore... Δεν μπορώ να μπω καν στη διαδικασία να συγκρίνω ανάμεσα σε δυο άρρωστες κι ανώμαλες καταστάσεις για το ποια από τις δύο είναι πιό... σκληρη... Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις κι άλλωστε δεν ξέρω και με τι κριτήρια να το κάνω... Αηδία...
Δεν νομίζω ότι συγκρίνει τα δύο αυτά - δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... Το "πιο" πήγαινε μάλλον στο "πιο hardcore" για τα δικά μας γούστα.
Πάντως γενικά όσον αφορά τα βίτσια, όταν ξεκινάς με τα "ελαφριά" αρχίζεις και πας και στα πιο "βαριά" πιο εύκολα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
vr... Τα "βαριά" και τα "ελαφρυά" είναι τόσο υποκειμενικά πράγματα που πραγματικά δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Για εμένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει Ό Τ Ι θέλει, φτάνει να μην παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου...

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Για μενα δεν τιθεται θεμα ελευθεριων και κουραφεξαλα γιατι τα βιτσια αυτα εχουν να κανουν με βιαστες και βιαζομενους (βλεπε ανηλικα-ζωα). Κρεμασμα θελουν αναποδα και φωτια στην πλατεια Συνταγματος

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Για εμένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει Ό Τ Ι θέλει, φτάνει να μην παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου...
Αυτό που λες δεν ισχύει! Γιατί αν παρασύρει κάποιος ένα μικρό παιδάκι 12 και 13 χρονών που καλά καλά δεν έχει ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά του και το μυήσει σε ό,τι θέλει το αρρωστημένο του μυαλό, το παιδάκι μπορεί να συναινέσει, αλλά επί της ουσίας δεν ξέρει σε τι συναινεί, γιατί ακόμα δεν γνωρίζει πολλά και γύρω από τη σεξουαλικότητά του και γύρω από πολλά άλλα θέματα!! Έχει δικαίωμα να ζήσει τη παιδική του ηλικία, διαφορετικά είναι σχεδόν δεδομένο πως θα μεγαλώσει και θα έχει προβλήματα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γιατί αν παρασύρει κάποιος ένα μικρό παιδάκι 12 και 13 χρονών
Μα παρασέρνοντας, ήδη παραβιάζει τα δικαιώματα του παιδιού... Λυπάμαι που δεν έγινε κατανοητή η θέση μου..

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μα παρασέρνοντας, ήδη παραβιάζει τα δικαιώματα του παιδιού... Λυπάμαι που δεν έγινε κατανοητή η θέση μου..
Το "παρασύρω" δεν το εννοώ με το ζόρι, αλλά δελεάζοντάς το. Αλλά θα μου πεις, αναλόγως τι εννοεί ο καθένας "παρασύρω" μπορεί και το "δελεάζω" να εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα σε αυτό που λες, πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, φτάνει να μην παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου, απλά εγώ θα προσθέσω στον ορισμό αυτό δίπλα στη λέξη "καθένας" και τη λέξη "ενήλικος" (στα δίποδα, γιατί στα τετράποδα προφανώς και αυτό δεν ισχύει, έτσι και οποιαδήποτε συνεύρεση είναι το λιγότερο αρρωστημένη!!!)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Αυτό που λες δεν ισχύει! Γιατί αν παρασύρει κάποιος ένα μικρό παιδάκι 12 και 13 χρονών που καλά καλά δεν έχει ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά του και το μυήσει σε ό,τι θέλει το αρρωστημένο του μυαλό, το παιδάκι μπορεί να συναινέσει, αλλά επί της ουσίας δεν ξέρει σε τι συναινεί, γιατί ακόμα δεν γνωρίζει πολλά και γύρω από τη σεξουαλικότητά του και γύρω από πολλά άλλα θέματα!! Έχει δικαίωμα να ζήσει τη παιδική του ηλικία, διαφορετικά είναι σχεδόν δεδομένο πως θα μεγαλώσει και θα έχει προβλήματα!
Τo ιδιο ισχυει και για τα ζωα, οταν ενας κτηνοβατης ασελγει πανω του ειναι βιασμος! Απλα τα αρρωστημενα αυτα μυαλα εκμεταλλευομενα την ανοχη των κρατων τους οσο αφορα
τις νομικες συνεπειες πανε να το ενταξουν και καλα στην ελευθερια επιλογης ερωτικου συντροφου
και του ιδιωτικου απορρητου! Μπουρδες δηλαδη. Απλα βιαζουν σκυλους και αλλα ζωα!
Οσο για το δικαιωμα να τα πηδανε επειδη ειναι ιδιοκτησια τους?
Αυτο κιαν ειναι αστειο πια, για να μην πω τιποτα αλλο!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εγώ το βλέπω σαν ένα μάθημα όλο αυτό.
Ένα μάθημα προς τους φανατικούς υπερασπιστές των λεγόμενων "δικαιωμάτων" και των "ιδιαιτεροτήτων".

Όσοι λοιπόν πιστεύετε,εκ πεποιθήσεως η όχι,πως η χωρίς όρια ανθρώπινη ελευθερία(ήτε αυτό λέγεται ελευθερία έκφρασης ήτε σεξουαλική ιδαιτερότητα,ήτε,ήτε...) πρέπει να είναι το ζητούμενο σε έναν αιώνα πολιτισμού,ελπίζω να σας αρέσουν οι καρποί του κόσμου που ευαγγελίζεστε γιατί όπως ακριβώς κάποιοι θεωρούν αγαθό το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης,χωρίς πρώτα να εξετασθεί εάν αυτό που λέγεται είναι επιζήμιο για μερίδα του κοινωνικού συνόλου η όχι,έτσι κ μια άλλη μερίδα του κοινωνικού συνόλου γουστάρει να πηγαίνει με ζώα κ δεν θέλει να καταπιέζεται το δικαίωμά του αυτό στην σεξουαλική ιδιαιτερότητα.

Άν αναρωτιέστε από που πηγάζουν τελοσπάντων όοοοολα αυτά τα δικαιώματα...μα από την ανέχεια του κάθε ένος από εμάς και πολύ περισσότερο των λεγόμενων υπερασπιστών των συγκεκριμένων ψευδοελευθεριών!Η ανέχεια η δική μου,είναι το δικαίωμα του διπλανού.
Συγγνώμη αλλά δε συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά υποστηρίζω φανατικά :) την ανοχή στη ιδιαιτερότητα και στη διαφορετικότητα και θεωρώ ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό του δυτικού πολιτισμού - ίσως όχι πάντα στην πράξη, αλλά σίγουρα στην ιδανική του μορφή.
Η ανοχή όμως δε σημαίνει ό,τι τα πάντα είναι ελεύθερα! Βασική προυπόθεση είναι η συναίνεση. Αν δεν είναι όλα τα μέλη συμφωνα με αυτό που συμβαίνει ή αν δεν είναι καν σε θέση να δώσουν την άδεια, τοτε δεν μπορεί να υπάρξει καμια ανοχή, ούτε τίθεται θέμα υπεράσπισης του δικαιώματος του δράστη να κάνει ό,τι θέλει.
Οπότε νομίζω ότι το σχόλιο σου είναι λίγο άκυρο. Δε θεωρώ ότι είναι σωστό να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όσους απλώς ζούν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλούν κανένα, με αυτούς που απλώς παρανομούν! Ούτε μπορούμε να κάνουμε σκόντο στα ανθρώπινα δικαιώματα επειδή κάποιοι είναι άρρωστοί με αντικοινωνικές συμπεριφορές.