Κτηνοβασία - Νόμιμη στην Ευρώπη ?

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Στην πολιτισμένη Ευρώπη οι πολιτισμένοι κτηνοβάτες έχουν όμιλο για να παλέψουν για τα δικαιώματά τους... Κάτι σαν καταπιεσμένη μειονότητα δηλαδή.

Vasilis75 και Frenchiefan, παντού υπάρχουν οι κτηνοβάτες. Η διαφορά είναι ότι οι δικοί μας εδώ το κάνουν στα μουλωχτά και δεν το διατυμπανίζουν, ούτε φτιάχνουν όμιλο προς προάσπιση των επιλογών τους... Όταν φτιάχνεις όμιλο για να παλέψεις τον ρατσισμό κατά των κτηνοβατών τότε είναι στραβός ο γυαλός...
Αρα...για να φτιαξουν ομιλο για να παλεψουν για τα δικαιωματα τους, σημαινει οτι δεν επιτρπεται η κτηνοβασια και προσπαθουν να το αλλαξουν.
Αλλιως, ποιος ο λογος να παλεψουν για δικαιωματα τα οποια υποτιθεται οτι εχουν..

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Βρε sea - mol, δεν επιτρεπεται....τι αλλο να πουμε. Υπηρχε σχετικο αρθρο το οποιο το αφαιρεσαν το 1969 με το σκεπτικο οτι ακομα και με την παρουσα νομοθεσια, τα ζωα ηταν καλυμενα!!! Απλα καποιοι προσπαθουν να επαναφερουν αυτο το αρθρο και παλι στην νομοθεσια τους. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη αφαιρεσαν το αρθρο το 1969, επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια. Αν ηταν ετσι, θα επιτρποταν απο τοτε που αφαιρεσαν το αρθρο (1969) και οχι απο το 2008 (οπως ισχυριζεται το συγκεκριμενο site στα αρχικα ποστ.... Οποιος συληφθει να κτηνοβατει , τιμωρειτε με ποινη φυλακισης και χρηματικο προστιμο...
Εγινες και νομικος αναλυτης της Γερμανιας τωρα και
ξερεις με ποιο σκεπτικο αφαιρεσαν αρθρο απο τον ποινικο τους κωδικα!
Αυτοι που φωναζουν στην Γερμανια δεν ειναι τα μπατζανακια της ξαδερφης σου κατι ξερουν
παραπανω απο εσενα!
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Sea mol το μονο που δειξατε ειναι καποιες φυλλαδες και καποια site. Nομο που να λεει οτι "επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια" δεν ειδα ακομα...
Αφου επιτρεπεται οπως υποστηριζεις...δειξε μου τον νομο και το σχετικο αρθρο που το λεει αυτο ( και οχι τις φυλλαδες)για να τελειωνει η συζητηση ;)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Πας καλά ανθρωπέ μου επιτέλους??????????????
ΕΓΩ θα σου δείξω το νόμο που λέει ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?????????
Ότι δεν απαγορεύεται ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!
Και ο νόμος που έδειξες ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!!!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Εγινες και νομικος αναλυτης της Γερμανιας τωρα και
ξερεις με ποιο σκεπτικο αφαιρεσαν αρθρο απο τον ποινικο τους κωδικα!
Αυτοι που φωναζουν στην Γερμανια δεν ειναι τα μπατζανακια της ξαδερφης σου κατι ξερουν
παραπανω απο εσενα!
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου!
Εγω σου εδειξα στοιχεια κι εσυ στον κοσμο σου...τι να πω..η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!
Αντι να μου την λες, υποστηριξε με νομολογια και αρθρα και επιχηρηματα τα λεγομενα σου.
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου συμφωνω απολυτα σε αυτο!!!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Πας καλά ανθρωπέ μου επιτέλους??????????????
ΕΓΩ θα σου δείξω το νόμο που λέει ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?????????
Ότι δεν απαγορεύεται ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!
Και ο νόμος που έδειξες ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!!!!
Συμφωνα με τα λεγομενα σου τοτε, η κτηνοβασια επιτρεπεται και στην Ελλαδα οποτε τσαμπα κατηγορουμε τις αλλες χωρες.....

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Εγω σου εδειξα στοιχεια κι εσυ στον κοσμο σου...τι να πω..η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!
Αντι να μου την λες, υποστηριξε με νομολογια και αρθρα και επιχηρηματα τα λεγομενα σου.
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου συμφωνω απολυτα σε αυτο!!!!
Ποια στοιχεια εδειξες ανθρωπε μου εχεις ξεκινησει να αμφισβητεις νομικους εδω μεσα απο χθες το βραδυ. Συνεχιζεις σημερα και αγνοεις τα παντα για να πεις κατι που σε εκθετει.
Τουλαχιστον μην συνεχιζεις......καταλαβαμε!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Στα παπάκια μου αν γίνεται στην Γερμανία ή στην Ουλιανάμπε!!!!!!!!!
Στην Γερμανία ΔΕΝ απαγορεύεται!
Τελεία και παύλα!
Και θα κατηγορώ ΚΑΘΕ χώρα!
Αλλά ΠΡΩΤΗ αυτή που κουνάει το δάχτυλο ονομάζοντας πολιτισμό τα γυαλισμένα πεζοδρόμια και την τεχνολογία, την στιγμή που έχει σύλλογο υπέρ των κτηνοβατών....μπουρδέλα ζώων και κάνει παρατηρήσεις στην Ελλάδα για να μην στέλνει αβέρτα αδέσποτα!!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ποια στοιχεια εδειξες ανθρωπε μου εχεις ξεκινησει να αμφισβητεις νομικους εδω μεσα απο χθες το βραδυ. Συνεχιζεις σημερα και αγνοεις τα παντα για να πεις κατι που σε εκθετει.
Τουλαχιστον μην συνεχιζεις......καταλαβαμε!!!
Εαν μαθεις να διαβαζεις και να κατανοεις τι διαβαζεις, τοτε ξανασυζηταμε...
Μεχρι τοτε...καλο διαβασμα!!!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Σύμφωνα με κάποιο άρθρο που διάβασα πριν λίγο καιρό στο Λίβανο είναι νόμιμη αλλά μονο με ζώο του αντίθετου φύλου και σε αρκετλες ισλαμικές χώρες είανι επίσης νόμιμη αλλά απαγορεύεται να φας το ζώο αυτό μετά που έκανες την πράξη.
Okaaayyy... lol...

Ανθρωπότητα, κύριοι. Κάθε λαός με τη διαστροφή του. Αν και διαστροφή φαίνεται σε μας. Σ'αυτούς απόλυτα φυσιολογικό, το λέει και η θρησκεία τους. Τζάμπα οδύρεστε.

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Εαν μαθεις να διαβαζεις και να κατανοεις τι διαβαζεις, τοτε ξανασυζηταμε...
Μεχρι τοτε...καλο διαβασμα!!!
Χαχαχαχα!
Λευτερια στα σκλαβωμενα ....μυαλα ρεεεεε!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.612
Athens
Αρα...για να φτιαξουν ομιλο για να παλεψουν για τα δικαιωματα τους, σημαινει οτι δεν επιτρπεται η κτηνοβασια και προσπαθουν να το αλλαξουν.
Αλλιως, ποιος ο λογος να παλεψουν για δικαιωματα τα οποια υποτιθεται οτι εχουν..
Τα "παιδιά" παλεύουν για τα εξής:
1. Να μην επανέλθει ο νόμος του 69 που απαγόρευε την κτηνοβασία - διότι είναι στις συζητήσεις για να επανέλθει.
2. Να διαχωριστεί το άθλημα σε "light" και πιο heavy - πως λέμε εδώ στα βαλκάνια "τον ακουμπάω λίγο αλλά όχι χοντρά πράγματα..."
3. Να μην υπάρχει κοινωνική κατακραυγή.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
1. Να μην επανέλθει ο νόμος του 69 που απαγόρευε την κτηνοβασία - διότι είναι στις συζητήσεις για να επανέλθει.
2. Να διαχωριστεί το άθλημα σε "light" και πιο heavy - πως λέμε εδώ στα βαλκάνια "τον ακουμπάω λίγο αλλά όχι χοντρά πράγματα..."
και παλι
επειδη υπαρχει μεσα στα πολλα εκατομυρια γερμανους ενα τσουρμο ανομαλους διαστραμενους που νομιζουν οτι θα βρουν το δικιο τους- δεν παει να πει, οτι ειναι ολοι ετσι.

για το 3- δεν νομιζω να τα καταφερνουν ΠΟΤΕ.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Το τσούρμο με τους ανώμαλους θέλει να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ το δίκιο του...
Ένα δίκιο που του το είχε παραχωρημένο ένα κράτος...

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Ακριβως για να μην επανελθει το αρθρο στη Γερμανια και να συνεχιστει ΝΟΜΙΜΑ η κτηνοβασια

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Ξεκινησα να διαβαζω το θεμα με αρκετη αηδια και ελαχιστες(νομικες) γνωσεις ...Συνεχισα να το διαβαζω με αρκετη δοση εκνευρισμου μιας και το ¨εγω" το καθενος δεν προσφερε επι της ουσιας αντικειμενο ως προς την συζητηση και κατελιξα με αρκετη δοση χιουμορ να απολαμβανω την κοκορομαχια ...
Μεσα σε ολα αυτα αποφασισα χωρις να ειμαι γερμανογλωσος να γυρισω το google σε de αντι του gr να δω ρε παιδι μου τι στο καλο γραφουν και σε κεινη την χωρα και επεσα σε αυτο

Nachrichten und Info

προσπαθησα με την μεταφραση να καταλαβω πανω κατω τι λεει , αλλα επιφυλασομενος για αυτα που καταλαβα , ας μας πει καποιος γλωσσομαθεις (Η γερμανιδα δικηγορος ακομα καλυτερα) τι ακριβως ζητα ο ποιητης σε αυτην την επιστολη του προς την ηγεσια της χωρας του ....

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
εγω εχω την εξης απορια: γιατι δηλαδη ο νομος του 69 αλλαξε?Δηλαδη με ποια λογικη?Αυτο εχω απορια.....
Και πως σε καποιες χωρες που επιτρεπεται το "σπορ", γινονται προσπαθειες να απαγορευτει δια νομου....που δυσκολευονται? ειναι δυνατον να προστατευονται καποια συμφερονα?γιατι διαφορετικα δε δικαιολογειται αυτη η προσπαθεια χωρις αποτελεσμα

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ρε Βασίλη, προσπαθούμε τόσες σελίδες να σου δώσουμε να καταλάβεις κάποια πράγματα, και το αποτέλεσμα είναι να γεμίζουμε με περιττές σελίδες το θέμα!

Κάποιες εφημερίδες που σου παρέθεσαν κάποιοι είναι αξιόπιστες! Μία κρατική εφημερίδα δεν είναι φυλλάδα, ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο! Δεν κάθεται να γράφει έτσι ό,τι να ναι! Αλλά ακόμα και για τον νόμο και την παράθεσή του που διατείνεσαι και φωνάζεις σελίδες τώρα, δεν τον αντιλαμβάνεσαι! Είπαμε, η κακοποίηση απλά δεν περιλαμβάνει τα πάντα και κάτι για να απαγορευτεί πρέπει να οριστεί συγκεκριμένα!! Διαφορετικά δεν απαγορεύεται και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Avraki μια τελευταια απαντηση τοτε.
Καθομαστε και βριζουμε και κατηγορουμε τους Γερμανους και τις αλλες χωρες για κτηνοβασια, απο την στιγμη που και η ιδια η Ελλαδα δεν εχει ορισει συγκεκριμενο αρθρο για αυτο (μην μου πεις για το αρθρο 16 παλι, νομιζω το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο. Το αρμοδιο αρθρο για κακοποιησεις ειναι το 12).

ΓΙΑΤΙ??? Ειμαστε κaλυτεροι εμεις δηλαδη??? (Σε καποια θεματα ειμαστε ;) )