Κτηνοβασία - Νόμιμη στην Ευρώπη ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ο Νομος εχει κενο. Δεν αντιμετωπιζει την κτηνοβασια ως παραπτωμα οταν ο σκοπος δεν ειναι να διεγειρει καποιους ανθρωπους ή να υπαρχει κερδος. Το μονο ξεκαθαρο ειναι αυτο.

Επισης, να πω οτι συμφνωνω με την αποψη οτι δεν απτεται μονο ηθικης το συγκεκριμενο θεμα αλλα προκειται για διαστροφη, αρρωστια, ψυχοσωματικη παρεκκλιση.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν αντιμετωπιζει την κτηνοβασια ως παραπτωμα οταν ο σκοπος δεν ειναι να διεγειρει καποιους ανθρωπους
Τοτε τι κτηνοβασια ειναι αυτη και για ποιον αλλον λογο μπορει να γινεται;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αύρα, δεν το διακαιολογω σε καμια των περιπτωσεων. Και επιμενω οτι ειναι θεμα ηθικης φυσεως το αποιο αναγεται στην ηθικη υποσταση του ανθρωπου και οχι σε ιατρικο προβλημα(αντε με πιθανες καποιες εξαιρεσεις). Το οτι μπορει να εχουν παιξει ρολο η ανατροφη και οι ''εμπειριες'' απο αλλα μελη της οικογενειας ειναι δεκτο αλλα και αυτο ειναι η επεκταση μεσω της οικογενειας ή της τοπικης κοινωνιας, της ηθικης ρυπαροτητας και του ηθικου ξεπεσμου των συγκεκριμενων ατομων.
Θα ξανακάνω τον διαχωρισμό για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, πως δεν είναι διαταραχή να θες για τη βλακεία που σε δέρνει να πας με ζώα! Αυτό είναι ανωμαλία, είσαι μ#%$κας και ό,τι άλλο θες, αλλά δεν πάσχεις από διαταραχή! Τώρα, για το άλλο το κομμάτι, όπως είπα, τα αίτια είναι πάμπολλα! Το ότι το περιβάλλον στο οποίο εσύ μεγάλωσες δεν είχε ηθική μπορεί να ισχύει, αλλά δεν παύει να ισχύει και το ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό! Καταλαβαίνω τι εννοείς και πώς τα λες, αλλά σκέψου πως εδώ το τσιγάρο παλεύει να κόψει κάποιος και δεν μπορεί. Και για να προλάβω τυχόν σχόλια, μπορεί το τσιγάρο να έχει εθιστικές ουσίες, αλλά σκέψου πόσο εθιστικό είναι να έχεις μάθει να έρχεσαι σε οργασμό (μιλάμε για σεξ, έτσι!) με έναν συγκεκριμένο τρόπο! Εγώ μπορώ να το κατανοήσω! Δεν το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, γιατί αυτό θα σήμαινε πως υποστηρίζω την τακτική! Αλλά κατανοώ το πώς και το γιατί!

Αυτό που ΔΕΝ θα κατανοήσω ποτέ (αν ισχύει) είναι πόσο ΜΑΛ#$ΑΣ πρέπει να είσαι για να διαιωνίσεις αυτή την διαταραχή!! Πόσο;;;;;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τοτε τι κτηνοβασια ειναι αυτη και για ποιον αλλον λογο μπορει να γινεται;
Για προσωπικη ευχαριστηση (τι με ρωτας και συ τωρα?). Πουθενα δεν αναφερεται η κτηνοβασια σαν παραπτωμα ή ειδος κακοποιησης στο Νομο παρα μονο ΕΑΝ εχει σκοπο να διεγειρει το πληθος ή το κερδος.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Το "καθως" που αναφερει δεν το κανει ξεχωριστο αρθρο, οποτε αναφερεται μονο για περιπτωση βιντεο.
Το "καθως" που αναφερει δεν το κανει ξεχωριστο αρθρο που να αναφερεται στην κακοποιηση.
Που ειναι το δυσκολο βρε Avraki?

Επισης θελω να σε ρωτησω κατι. Γιατι πιστευεις το τι λεει ενα site και μια φωτο που ειδες (οσον αφορα οτι στην Γερμανια επιτρεπεται η κτηνοβασια) και δεν πιστευεις τον ιδιο τον νομο και τις λεξεις μιας Γερμανιδας ζοωφιλης δικηγορου....
Ειπαμε...η Γερμανια ειναι εχθρος μονο στην κριση μας, αλλα μην τους κατηγορουμε και κτηνοβατες γιατι ετσι γινομαστε ρατσιστες ( και πολλοι απο εδω μεσα εχουν εκφρασει αντι ρατσιστικα αισθηματα κατα καιρους)....
Οποτε δεν μας συμφερει δεν ειμαστε ρατσιστες και οποτε μας συμφερει ειμαστε????

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ο Νομος εχει κενο. Δεν αντιμετωπιζει την κτηνοβασια ως παραπτωμα οταν ο σκοπος δεν ειναι να διεγειρει καποιους ανθρωπους ή να υπαρχει κερδος. Το μονο ξεκαθαρο ειναι αυτο.

Επισης, να πω οτι συμφνωνω με την αποψη οτι δεν απτεται μονο ηθικης το συγκεκριμενο θεμα αλλα προκειται για διαστροφη, αρρωστια, ψυχοσωματικη παρεκκλιση.
Νομίζω ότι ο νόμος καλύπτει τα παραθυράκια! Τι εννοείς;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ρε παιδιά, καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε ή να πάμε ξανά στο δημοτικό;; Γιατί δεν βλέπετε ότι μιλάει ξεχωριστά για δύο πράγματα;; Το είπε και η Γκέλυ που έχει πείρα ως δικηγόρος, το έχω ακούσει κι εγώ στις ειδήσεις αρκετές φορές και μου το πιστοποίησε μόλις και η μητέρα μου (είναι δικαστικός). Ο νόμος είναι ξεκάθαρος! Τι σας δυσκολεύει;;;
Το ίδιο διαβάζουμε κι όντως άλλα καταλαβαίνουμε. Δε μιλάει ξεχωριστά, μιλάει για απεικόνιση σεξουαλικής συνεύρεσης. Είναι τελείως διαφορετικό.
Φαντάζομαι, όμως, ότι στο πρώτο άρθρο που μιλάει για κακοποίηση, συμπεριλαμβάνεται και η σεξουαλική κακοποίηση αλλά δεν το αναφέρει.
Αν στα παραδείγματα κακοποίησης που δίνει έλεγε και για σεξουαλική κακοποίηση, δεν θα υπήρχε καμία διαφωνία ή περιθώριο για άλλη ερμηνεία.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Νομίζω ότι ο νόμος καλύπτει τα παραθυράκια! Τι εννοείς;
Πως τα καλυπτει οταν γινεται αναφορα ΜΟΝΟ σε βιντεοσκοπηση και προβολη με σκοπο τη διεγερση ή το κερδος?
Δεν ξερω πως αλλιως να το πω... υπαρχει "κενο".
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα.. πιο κατω μιλαει για κυνομαχιες... ενω το συγκεκριμένο αναφέρεται ΚΑΙ στο αρθρο 12 ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα ξανακάνω τον διαχωρισμό για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, πως δεν είναι διαταραχή να θες για τη βλακεία που σε δέρνει να πας με ζώα! Αυτό είναι ανωμαλία, είσαι μ#%$κας και ό,τι άλλο θες, αλλά δεν πάσχεις από διαταραχή! Τώρα, για το άλλο το κομμάτι, όπως είπα, τα αίτια είναι πάμπολλα! Το ότι το περιβάλλον στο οποίο εσύ μεγάλωσες δεν είχε ηθική μπορεί να ισχύει, αλλά δεν παύει να ισχύει και το ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό! Καταλαβαίνω τι εννοείς και πώς τα λες, αλλά σκέψου πως εδώ το τσιγάρο παλεύει να κόψει κάποιος και δεν μπορεί. Και για να προλάβω τυχόν σχόλια, μπορεί το τσιγάρο να έχει εθιστικές ουσίες, αλλά σκέψου πόσο εθιστικό είναι να έχεις μάθει να έρχεσαι σε οργασμό (μιλάμε για σεξ, έτσι!) με έναν συγκεκριμένο τρόπο! Εγώ μπορώ να το κατανοήσω! Δεν το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, γιατί αυτό θα σήμαινε πως υποστηρίζω την τακτική! Αλλά κατανοώ το πώς και το γιατί!

Αυτό που ΔΕΝ θα κατανοήσω ποτέ (αν ισχύει) είναι πόσο ΜΑΛ#$ΑΣ πρέπει να είσαι για να διαιωνίσεις αυτή την διαταραχή!! Πόσο;;;;;
Συνεννοηθήκαμε. Συμφωνω και στο κομματι περι εθισμου και εκμαθησης ενος συγκεκριμενου τροπου απο ενα σημειο και μετα. Απλως εδω μιλαμε για σεξουαλικες σχεσεις οχι με ζευγαρι του ιδιου ειδους αλλα ανθρωπου με ζωο και εκει βεβαιως ξεφευγει εντελως το πραγμα απο ηθικη αποψη και δεν σηκωνει ουτε περαιτερω συζητηση σαν να μιλουθσαμε για εναν αντρα και μια γυναικα, ουτε δικαιολογιες υπαρχουνε....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Άρθρο 16 Κακοποίηση των ζώων α. Με την επιφύλαξη ειδικά προβλεπόμενων περιπτώσεων της ισχύουσας κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας, καθώς και της διάταξης του τρίτου εδαφίου της παραγράφου 4 του άρθρου 9 απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ` αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός. Η στείρωση του ζώου καθώς και κάθε άλλη κτηνιατρική πράξη με θεραπευτικό σκοπό, δεν θεωρείται ακρωτηριασμός. β. Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση, εμπορία και παρουσίαση - διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της μονομαχίας μεταξύ ζώων. γ. Σε περίπτωση τραυματισμού ζώου συντροφιάς σε τροχαίο ατύχημα, ο υπαίτιος της πράξης αυτής, υποχρεούται να ειδοποιήσει άμεσα τον οικείο Δήμο, προκειμένου να παρασχεθεί στο τραυματισμένο ζώο η απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα.

Ερωτώ με τις ταπεινες γνώσεις μου... αν η σεξουαλικη συνεύρεση ήταν για την βιντεοσκοπηση θα ηταν σε ονομαστική ή γενικη (βιντεοσκοπηση σεξουαλικης συνέρευσης)?
Όχι ειναι υποκείμενο στο "απαγορευεται" όπως και τα " η πώληση, εμπορία και παρουσίαση - διακίνηση"

Ειλικρινά μετά από αυτό... δεν μπορώ να επιμεινω αλλο!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ρε παιδιά, καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε ή να πάμε ξανά στο δημοτικό;; Γιατί δεν βλέπετε ότι μιλάει ξεχωριστά για δύο πράγματα;; Το είπε και η Γκέλυ που έχει πείρα ως δικηγόρος, το έχω ακούσει κι εγώ στις ειδήσεις αρκετές φορές και μου το πιστοποίησε μόλις και η μητέρα μου (είναι δικαστικός). Ο νόμος είναι ξεκάθαρος! Τι σας δυσκολεύει;;;
Εμείς να πάμε στο δημοτικό ή εσείς έχετε χαθεί στις αναλύσεις επί αναλύσεων;

Υπάρχει αυτό το κωλο το οποίο λέει ότι απαγορεύεται οι διακίνηση αρχείων multimedia στο ίντερνετ στα οποία απεικονίζεται:
  1. κακοποίηση ζώων
  2. σεξουαλική συνεύρεση με ζώα.
Και κλείνει λέγοντας πως και τα βιντεο με κοκορομαχίες στο youtube είναι παράνομα.

ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Το "καθως" που αναφερει δεν το κανει ξεχωριστο αρθρο, οποτε αναφερεται μονο για περιπτωση βιντεο.
Το "καθως" που αναφερει δεν το κανει ξεχωριστο αρθρο που να αναφερεται στην κακοποιηση.
Που ειναι το δυσκολο βρε Avraki?

Επισης θελω να σε ρωτησω κατι. Γιατι πιστευεις το τι λεει ενα site και μια φωτο που ειδες (οσον αφορα οτι στην Γερμανια επιτρεπεται η κτηνοβασια) και δεν πιστευεις τον ιδιο τον νομο και τις λεξεις μιας Γερμανιδας ζοωφιλης δικηγορου....
Ειπαμε...η Γερμανια ειναι εχθρος μονο στην κριση μας, αλλα μην τους κατηγορουμε και κτηνοβατες γιατι ετσι γινομαστε ρατσιστες ( και πολλοι απο εδω μεσα εχουν εκφρασει αντι ρατσιστικα αισθηματα κατα καιρους)....
Οποτε δεν μας συμφερει δεν ειμαστε ρατσιστες και οποτε μας συμφερει ειμαστε????
Βρε καλό μου παιδί, να συνεννοηθούμε γιατί άλλο είναι το θέμα και αλλού το πάμε! Η κτηνοβασία στην Ελλάδα διώκεται ποινικά! Το άρθρο εσύ το παρέθεσες και το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, στο είπε και η Γκέλυ (που είναι εξαίρετη δικηγόρος, αλλά αυτό είναι θα μου πεις δική μου πεποίθηση, αλλά αν διαβάσεις σε νομικά θέματα στο φόρουμ, έχει υπάρξει κατατοπιστικότατη) και εμένα μου το είπε και η μητέρα μου που είναι δικαστικός!! Η κτηνοβασία στην Ελλάδα διώκεται!! Τέλος! Ρώτα δικηγόρο κι εσύ ο ίδιος αν θες, ρώτα δικαστή, ρώτα όποιον θες για να σιγουρευτείς!

Όσο για τη Γερμανία, αυτό που μας παρέθεσες το αγγλικό από τη φίλη σου, λέει επίσης ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως έγιναν προσπάθειες να απαγορευτεί και η κτηνοβασία, αλλά προς το παρόν είναι στις προσπάθειες! Διάβασε τι έστειλε!

Δεν μιλάμε για site, μιλάμε για το τι παρέθεσες εσύ!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Συνεννοηθήκαμε. Συμφωνω και στο κομματι περι εθισμου και εκμαθησης ενος συγκεκριμενου τροπου απο ενα σημειο και μετα. Απλως εδω μιλαμε για σεξουαλικες σχεσεις οχι με ζευγαρι του ιδιου ειδους αλλα ανθρωπου με ζωο και εκει βεβαιως ξεφευγει εντελως το πραγμα απο ηθικη αποψη και δεν σηκωνει ουτε περαιτερω συζητηση σαν να μιλουθσαμε για εναν αντρα και μια γυναικα, ουτε δικαιολογιες υπαρχουνε....
Θα συνεννοούμασταν εμείς, δεν είναι θέμα!

Σίγουρα υπάρχει θέμα ηθικής! Σε κάθε πρόβλημα όποιας φύσεως (κάποιες φορές και εγκεφαλικής -όχι πάντα όμως-, γιατί αν η μητέρα κάνει ναρκωτικά και το παιδί γεννηθεί με πρόβλημα, κι αυτό πέρα από βλακεία, και ηθική είναι, γιατί η ζωή δεν της ανήκει, κι ας την φέρνει στον κόσμο. Δεν μπορεί να προαποφασίσει γι΄αυτήν!) το θέμα είναι ηθικό! Κατά διαόλου ένα πράμα....

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
β. Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση, εμπορία και παρουσίαση - διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της μονομαχίας μεταξύ ζώων. γ. Σε περίπτωση τραυματισμού ζώου συντροφιάς σε τροχαίο ατύχημα, ο υπαίτιος της πράξης αυτής, υποχρεούται να ειδοποιήσει άμεσα τον οικείο Δήμο, προκειμένου να παρασχεθεί στο τραυματισμένο ζώο η απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα.

Ερωτώ με τις ταπεινες γνώσεις μου... αν η σεξουαλικη συνεύρεση ήταν για την βιντεοσκοπηση θα ηταν σε ονομαστική ή γενικη (βιντεοσκοπηση σεξουαλικης συνέρευσης)?
Όχι ειναι υποκείμενο στο "απαγορευεται" όπως και τα " η πώληση, εμπορία και παρουσίαση - διακίνηση"
Τι λες καλέ; Είσαι και δικηγόρος λες! Είναι σε ονομαστική γιατί μπαίνει στη λίστα του περιεχομένου:
Απαγορεύεται η διακίνηση υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίων ζώου και σεξουαλικη συνεύρεση.
ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ
+ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ
=ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για προσωπικη ευχαριστηση (τι με ρωτας και συ τωρα?). Πουθενα δεν αναφερεται η κτηνοβασια σαν παραπτωμα ή ειδος κακοποιησης στο Νομο παρα μονο ΕΑΝ εχει σκοπο να διεγειρει το πληθος ή το κερδος.
Χαχαχα, ποιος ειναι αυτος ο νομος ρε παιδια; Που τον πειραζει αμα παιξει σε βιντεο και διεγερθει ενα πληθος που θα το δει και δεν τον πειραζει η ιδια η πραξη; Που ειναι και ποιος ξεφτυλισμενος νομοθετης τον συνεταξε; Δηλαδη αυτοι που πηδανε τις κατσικες και το προβατα στο σταυλο και πισω απο τους θαμνους χωρις καμερα ειναι Οκ για τον νομο; Καταντια στο οριο της γελοιοτητας...

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ειλικρινά μετά από αυτό... δεν μπορώ να επιμεινω αλλο!
Μπορώ όμως εγώ!! :)

απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων

δύο αντικείμενα!

το χτυπάμε αλύπητα το άρθρο!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εμείς να πάμε στο δημοτικό ή εσείς έχετε χαθεί στις αναλύσεις επί αναλύσεων;

Υπάρχει αυτό το κωλο το οποίο λέει ότι απαγορεύεται οι διακίνηση αρχείων multimedia στο ίντερνετ στα οποία απεικονίζεται:
  1. κακοποίηση ζώων
  2. σεξουαλική συνεύρεση με ζώα.
Και κλείνει λέγοντας πως και τα βιντεο με κοκορομαχίες στο youtube είναι παράνομα.

ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ;
Προφανώς θέλει πολύ μυαλό!! Οι κυνομαχίες απαγορεύονται; Απαγορεύονται! Τότε μάλλον κάτι κάνουν λάθος εκεί γιατί είναι κομμάτι του β οι κυνομαχίες και άρα θα έπρεπε να απαγορεύονται μόνο όταν βιντεοσκοπούνται! Έλεος! Και ναι, ήμουν σαρκαστική!!

β.Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση, εμπορία και παρουσίαση - διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της μονομαχίας μεταξύ ζώων.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Βρε καλό μου παιδί, να συνεννοηθούμε γιατί άλλο είναι το θέμα και αλλού το πάμε! Η κτηνοβασία στην Ελλάδα διώκεται ποινικά! Το άρθρο εσύ το παρέθεσες και το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, στο είπε και η Γκέλυ (που είναι εξαίρετη δικηγόρος, αλλά αυτό είναι θα μου πεις δική μου πεποίθηση, αλλά αν διαβάσεις σε νομικά θέματα στο φόρουμ, έχει υπάρξει κατατοπιστικότατη) και εμένα μου το είπε και η μητέρα μου που είναι δικαστικός!! Η κτηνοβασία στην Ελλάδα διώκεται!! Τέλος! Ρώτα δικηγόρο κι εσύ ο ίδιος αν θες, ρώτα δικαστή, ρώτα όποιον θες για να σιγουρευτείς!

Όσο για τη Γερμανία, αυτό που μας παρέθεσες το αγγλικό από τη φίλη σου, λέει επίσης ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως έγιναν προσπάθειες να απαγορευτεί και η κτηνοβασία, αλλά προς το παρόν είναι στις προσπάθειες! Διάβασε τι έστειλε!

Δεν μιλάμε για site, μιλάμε για το τι παρέθεσες εσύ!
Διαβασε ξανα ολο το θεμα γιατι φαινεται οτι παρελειψες καποια ποστ...εγω παρεθεσα μονο τι ειπε η Γερμανιδα δικηγορος.
Το αρθρο 16 δεν το παρεθεσα εγω.

Στην Ghely ...

Άρθρο 16 Κακοποίηση των ζώων α. Με την επιφύλαξη ειδικά προβλεπόμενων περιπτώσεων της ισχύουσας κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας, καθώς και της διάταξης του τρίτου εδαφίου της παραγράφου 4 του άρθρου 9 απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ` αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός (Δεν βλεπω πουθενα κτηνοβασια).

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Προφανώς θέλει πολύ μυαλό!! Οι κυνομαχίες απαγορεύονται; Απαγορεύονται! Τότε μάλλον κάτι κάνουν λάθος εκεί γιατί είναι κομμάτι του β οι κυνομαχίες και άρα θα έπρεπε να απαγορεύονται μόνο όταν βιντεοσκοπούνται! Έλεος! Και ναι, ήμουν σαρκαστική!!

Μονη σου απεδειξες οτι υπαρχει κενο αναφεροντας τις κυνομαχιες....
δες το προηγουμενο μου ποστ. #188

Καληνυχτα σας.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Μπορώ όμως εγώ!! :)

δύο αντικείμενα!

το χτυπάμε αλύπητα το άρθρο!!
Δυο αντικειμενα τα οποια ειναι υποενοτητες του βασικου αρθρου που αναφερεται σε βιντεοσκοπηση και διακινηση καθαρα!!!!

Last edited: