Κτηνοβασία - Νόμιμη στην Ευρώπη ?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μονη σου απεδειξες οτι υπαρχει κενο αναφεροντας τις κυνομαχιες....
δες το προηγουμενο μου ποστ. #188

Καληνυχτα σας.
Νομίζω είπα ξεκάθαρα πως ήμουν σαρκαστική!! Οι κυνομαχίες δεν χρειάζεται να βιντεοσκοπηθούν για να διωχθούν ποινικά!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βρε παιδια τοση ωρα του βγαζουμε τα ματια του νομου για να αποδειξουμε τι? Οτι και εδω και στην Γερμανια υπαρχει νομικο κενο?

Τελικα η φωτο ειναι αληθινη? Το γεγονος ειναι αληθινο? (Της υπαρξης μπορντελων με σκυλους δηλαδη). Γιατι αν ειναι δεν σηκωνει αλλη αναλυση, παρα μονο κατακραυγη.

Οσο βεβαια τα νομικα πλαισια και η ανθρωπινη νοοτροπια θεωρουν το ζωο ως πραγμα και οχι ως αυτοτελη οντοτητα με συγκεκριμενη υποσταση και δικαιωματα, δυστυχως αυτα θα συμβαινουν στον αιωνα τον απαντα.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Νομίζω είπα ξεκάθαρα πως ήμουν σαρκαστική!! Οι κυνομαχίες δεν χρειάζεται να βιντεοσκοπηθούν για να διωχθούν ποινικά!
Κι όμως, εκείνο το κομμάτι αναφέρεται μόνο στην απεικόνιση μονομαχιών μεταξύ ζώων.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Άρθρο 16
[...]
β. Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κι−
νηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστι−
κού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση,
εμπορία και παρουσίαση – διακίνηση μέσω διαδικτύου
οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο
ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού
υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη
βίας εναντίον ζώου,
καθώς και σεξουαλική συνεύρεση
μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό
το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που
παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω
απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της
μονομαχίας μεταξύ ζώων.[...]

Εδω μιλαει για κινηματογραφικη ληψη δηλαδη απαγορευεται να το τραβας video και να το διακινεις.
Γι αυτο αλλωστε αν παρατηρησες λεει καθώς και σεξουαλική συνεύρεση
μεταξύ ζώων
. Δεν αφορα την κτηνοβασια ως κτηνοβασια, παρα μονο την διακίνηση μέσω διαδικτύου τετοιων πραξεων!!!
Αμα δεν το κινηματογραφω δεν λεει κατι για αυτην την περιπτωση!!!
Εδώ εσύ δεν το παραθέτεις το άρθρο; Το παραθέτει κάποιος άλλος;

Many people complain, that our animals are not protected enough against sexual abuse, so the State wants to change the “Animal Welfare Act” end of the year. Until 1969 there was an extra article in the animal welfare act against “sexual abuse/Sodomie”. Later they removed this article, cuz they said, animals would be still protected enough with the “Animal Welfare Act”. Now Animal rights activists protest and asking this Article back.

Πόσο πιο ξεκάθαρα;; Το λέει και η φίλη σου!!

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Ρε παιδια μην τρελαινεστε!
Ας στειλει γραμμα η Φινλανδη τουριστρια να μας το εξηγησει!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Avraki, διαβασε σε παρακαλω ολο το θεμα και θα δεις ποιος παραθετει τι...
Δεν μπορω να συζητησω μαζι σου εφοσον δεν εχεις την πληρη εικονα του θεματος.
Δεν μου απαντησες...πιστευεις το τι λεει το site οτι απο το 2008 επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια??? Μην με ρωτησεις πιο site, αν διαβασεις το θεμα, σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα το βρεις!!!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Εδώ εσύ δεν το παραθέτεις το άρθρο; Το παραθέτει κάποιος άλλος;

Many people complain, that our animals are not protected enough against sexual abuse, so the State wants to change the “Animal Welfare Act” end of the year. Until 1969 there was an extra article in the animal welfare act against “sexual abuse/Sodomie”. Later they removed this article, cuz they said, animals would be still protected enough with the Animal Welfare Act”. Now Animal rights activists protest and asking this Article back.

Πόσο πιο ξεκάθαρα;; Το λέει και η φίλη σου!!
Αυτο το λες εσυ αρθρο? Το αρθρο 16 ποιος το παρεθεσε????
Οσο για τον Γερμανικο νομο... δες τα κοκκινα γραμματα....ξερεις τι ειναι το Animal Welfare Act????

Λεει πουθενα οτι επιτρεπεται η κτηνοβασια επειδη αφαιρεσαν το αρθρο???? Μηπως καποιος πρεπει να μαθει να διαβαζει????

Δεν μου απαντησες...πιστευεις το τι λεει το site οτι απο το 2008 επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια???

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Avraki, διαβασε σε παρακαλω ολο το θεμα και θα δεις ποιος παραθετει τι...
Δεν μπορω να συζητησω μαζι σου εφοσον δεν εχεις την πληρη εικονα του θεματος.
Δεν μου απαντησες...πιστευεις το τι λεει το site οτι απο το 2008 επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια??? Μην με ρωτησεις πιο site, αν διαβασεις το θεμα, σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα το βρεις!!!!
Εάν αρχικά (το παρακολουθώ απ' την αρχή, αλλά είναι μεγάλο για να το ψάξω τώρα) δεν το παρέθεσες εσύ απλά το αναπαρήγαγες ( με τρόπο που δεν φαίνεται πως δεν ήταν δικό σου ξεκάθαρα) ζητώ συγγνώμη που είπα πως εσύ το παρέθεσες (αν και δεν αλλάζει κάτι, αλλά εάν εθίγης, σου ζητάω συγγνώμη). Πέραν τούτου, δεν πιστεύω τι λέει το site και αν δεις στις αναφορές μου όταν αναφέρομαι στις διαταραχές πάντα λέω "εάν ισχύει", αλλά παίρνω ως αξιόπιστη πηγή (σχετικά πάντα γιατί δεν τη ξέρω) τα λεγόμενα της φίλης σου που όπως λες είναι δικηγόρος. Και πάλι είναι σχετικό γιατί δεν την ξέρω, αλλά θεωρώντας πως δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα, πιστεύω περισσότερο αυτό που λέει εκείνη -όχι απόλυτα όμως γιατί αν δεν έχω αξιόπιστη πηγή, είμαι επιφυλακτική- παρά το οποιοδήποτε site! Αλλά βρε παιδί μου καλό, αυτό δεν αλλάζει κάτι. Βάσει των λεγομένων της ισχύει πως δεν είναι παράνομο. Τώρα η νομιμότητα των χώρων αυτών δεν είναι σίγουρη, γιατί δεν αναφέρει κάτι γι' αυτό η φίλη σου (για συγκεκριμένους χώρους εννοώ).

Όπου άρθρο, αναφέρομαι στον ελληνικό νόμο!

Εάν ο νόμος δεν απαγορεύει κάτι ρητά, τότε επιτρέπεται! Στην Ελλάδα τουλάχιστον έτσι είναι!

Last edited:

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Αυτο το λες εσυ αρθρο? Το αρθρο 16 ποιος το παρεθεσε????
Οσο για τον Γερμανικο νομο... δες τα κοκκινα γραμματα....ξερεις τι ειναι το Animal Welfare Act????

Λεει πουθενα οτι επιτρεπεται η κτηνοβασια επειδη αφαιρεσαν το αρθρο???? Μηπως καποιος πρεπει να μαθει να διαβαζει????

Δεν μου απαντησες...πιστευεις το τι λεει το site οτι απο το 2008 επιτρεπεται η κτηνοβασια στην Γερμανια???
Δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λοιπον παιδια, παω και εγω για υπνο :cool:

Αν καποιος απο το dogforum ειναι κτηνοβατης και διαβαζει το θεμα ας μας ενημερωσει για το πως το ''βλεπει'' το ολο θεμα, χαχα

Καλα, οι νομοι ειναι ''νάχαμε να λέγαμε'', ε? ](*,)

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
panosdog
Δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις

Αυτο δεν το καταλαβα για να ειμαι ειλικρινης....

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αν καποιος απο το dogforum ειναι κτηνοβατης και διαβαζει το θεμα ας μας ενημερωσει για το πως το ''βλεπει'' το ολο θεμα, χαχα
Χαχαχαχαχαχα!!!

Κι εγώ θα έπρεπε να διαβάζω, αλλά με έχετε φουντώσει εδώ πέρα!

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
panosdog
Δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις

Αυτο δεν το καταλαβα για να ειμαι ειλικρινης....
Τι ακριβως δεν καταλαβες?
Οτι κακοποιουν σεξουαλικα τα σκυλια με προστασια απο το νομο τους το καταλαβες?

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Avraki, εχω καθε λογο να πιστευω την κοπελλα απο το να πιστευω τις καθε βλακειες που δημοσιευει το καθε site χωρις αποδειξεις , μονο και μονο για να προκαλεσει εντυπωσεις.
Το θεμα ειναι οτι, οταν καποιοι τα πιστευουν και προσπαθεις να τους "ανοιξεις" τα ματια, εκεινοι....εξακολουθουν να "κοιμουνται" και να προσπαθουν να σε πεισουν οτι επειδη το λεει το site, σημαινει οτι ειναι αληθεια και αρχιζουν ενα σωρο κατηγοριες προς καποιους ανθρωπους (Γερμανους), χωρις αποδειξεις.
Γι αυτο τον λογο επικοινωνησα με την φιλη μου για να σιγουρευτω αν ειναι αληθεια τα οσα λεγονται (πριν κανω οτιδηποτε αλλο).
Αυτα απο μενα.
Οποιος θελει να πιστευει το site , ας το κανει...
Καληνυχτα σας!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk