Μονόρχις λέγεται βρε παιδιά ο σκύλος με έναν όρχι, όχι μοναρχις!
Θα το ακούσει κανείς και θα νομίζει πως μιλάμε για αυτοκράτορες και βασιλείς!![]()
Μονόρχις λέγεται βρε παιδιά ο σκύλος με έναν όρχι, όχι μοναρχις!
Θα το ακούσει κανείς και θα νομίζει πως μιλάμε για αυτοκράτορες και βασιλείς!![]()
Θα δω τι θα μου πει αυριο ο γιατρος και θα δουμε εαν εχει τελικα εναν κρυμμενο ορχι ή απλα εχει μονο εναν.απλά να επισημάνω ότι άλλο μονόρχις κι άλλο κρυψόρχις......
τότε είναι κυψόρχιςΠαντως ειμαι πολυ περιφανη που εχω τον Hewie(τον σκυλος μου)γιατι περα απο το 1 αρχ....ειναι ενα πολυ καλο και υπακουω ζωο.Δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα και συμβιωνω μαζι του αψογα!!
Εγω πιστευω οτι ηταν προκαταλυψεις της τοτε εποχης!Λοιπον Μακη,στην ιδια κτηνιατρο δεν θα ξαναπαω για το παραμικρο γιατι οταν ειχα τον Φοιβο(ο 1ος μου σκυλος)ο οποιος παρουσιασε προβλημα στην καρδια αυτη μας ειπε οτι κοντευε να παθει πνευμονικο οιδιμα χωρις ομως να μας πει τι ακριβως ειναι αυτο με αποτελεσμα να υποφερει ο Φοιβος απο φρικτους πονους και οταν την επερνα για να του κανω ευθανασια δεν σηκωνε κανενα τηλ.τότε είναι κυψόρχις
παλιοί εκπαιδευτές αρνιώντουσαν να εκπαιδεύσουν μονόρχις σκύλους ακριβώς γιατι τα σκυλιά αυτά ΣΥΝΗΘΩΣ παρουσιάζουν προβληματικό χαρακτήρα.
πέρα από το ΄αστείο΄τώρα
κράτα τον γείτονα για να σου σφραγίζει το βιβλιάριο για τα εμβόλια και ψάξε βρες εναν καλό γιατρό για πιο σοβαρές καταστάσεις
Τα εδωσε αλλα δεν ξερω αν τα χαρισε.Δεν θα τον παω για εκπεδευση σε αυτον γιατι δεν εμπιστευομαι να αφισω τον σκυλο μου σε κανεναν οσο καλος κι αν ακουγεται οτι ειναι.Την βασικη υπακοη του την εμαθα μονη μου και αργοτερα θα του κανω εκπεδευση κατοικον.τα αλλα σκυλια της γεννας, τα χαρισε και αυτα? (ασχετο, το ξερω)
θα σου κανει εκπαιδευση στον σκυλο? (ασχετο, το ξερω, σους αφεντρα)
δεν εχει σημασια αν ο γιατρος ειναι κοντα η μακρια σε τετοια θεματα, πηγαινε σε αλλον να ζητησεις την αποψη του και για τα εμβολια και τα απλα θεματακια, κρατας αυτον που ειναι κοντα σου.
Σίγουρα ... ΚΑΙ προληπτικά δίνεται όμως, και εδώ είμαστε σε "ηθική λούμπα" ... διότι με την ίδια λογική δεν χρειάζεται καμία "προληπτική" συμπεριφορά σε κανένα κομμάτι της ανάπτυξης κανενός ζώου.ή οχι σε σκύλους που προορίζονται για αναπαραγωγή είναι άλλο θέμα.