Γενικά δεν μπορώ να πώ οτι είναι ανυπάκουος ... έχει μάθει σχεδόν την βασική υπακοή ( μέσα στο σπίτι βέβαια που δεν τον αποσπούν άλλα πράγματα ) μόνο το ξάπλωσε δεν λέει να το μάθει με τίποτα ... μάλλον επειδή δεν πέρνει συχνά αυτή την στάση
Ερώτηση : Είναι καλύτερο να τον αφήνω να δαγκώνει τα χέρια και να του μάθω απλά να μην δαγκώνει δυνατά ή να μην τον αφήνω καθόλου ?Αυτό σου λέω... αρχικά κάνει μόνο ανεπίτρεπτα πράγματα δεν κάνει και τίποτα σωστό... τον δικό μου εδώ και ένα μήνα μπορώ να τον χαιδέψω το μυαλό του ήταν να μου φάει το χέρι, βγάζουν και δόντια και πονάνε και δαγκώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Όχι μην του δώσεις φάπα δεν θα φέρεις αποτέλεσμα, θα τον σπρώχνεις θα του λες ΜΗ και δεν θα του δίνεις σημασία για λίγου , ούτε χάδια ούτε τίποτα ... επίσης αυτό που έκανα και έπιανε ήταν να του δίνω απαλές τσιμπιές στο σβέρκο ( όχι τράνταγμα , ούτε σβέρκωμα ) δεν τον πονούσαν αλλά τον ξάφνιαζαν .
Αλήθεια στο λέω κάνε υπομονή κανα δυο μήνες και θα δεις πόσο θα αλλάξει, πάλι θα κάνει πράγματα που δεν πρέπει αλλά αν κάνεις ότι πρέπει για λίγο θα τα πάτε μια χαρά και το δάγκωμα θα σταματήσει και όλα.... μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα βλέπω τη φωτο που έχεις και σκέφτομαι τον είχα ποτέ τόσο μικρό? αυτό το γομάρι? υπομονή κάνε.... τις φάπες άστες για αργότερα και για πολύ σημαντικά πράγματα όχι για τα φυσιολογικά
ενα χερι πιασμενοτι γνώμη έχετε για την εκπαίδευση με κλικερ ?? (δηλαδή με ηχητικό ερέθισμα που συμπίπτει με επιβράβευση ?? )
Δεν είναι δυνατόν, ο δικός μου ήταν 18 κιλά 3 μηνών και τώρα που είναι 5 μηνών είναι 30 κιλά, δεν τον ζύγισες καλά ...
το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι το παιδί που μου τον έδωσε δεν ήξερε ακριβώς ημερομηνία και μου είπε 7 Δεκέμβρη στο περίπου ...πόσω μηνών είναι? αν δεις από τον 2ο μήνα που είναι στα 5 κιλά ανεβαίνει στα 17 κιλά τον 3ο μήνα παίρνει 12 κιλά σε ένα μήνα μέσα και είναι αλήθεια έτσι έγινε και με τον δικό μου, μέχρι και τον 70 μήνα μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα... περίμενε να δεις πόσο θα είναι 3 μηνών...μπορεί να μην είναι τόσο ακριβώς αλλά κοντά
Η RC δεν έχει μέσα καλαμπόκι,αλευρια κλπ ??κοίτα αν είναι και μικρότερος από όσο νομίζεις δεν είναι παράλογο τόσο.... εγώ του δίνω την RC για την ράτσα του και έτρωγε βάση δοσολογίας έτρωγε τέσσερα κυπελάκια - δοσομετρητές χωρισμένα σε 3 γεύματα τη μέρα, είναι παραπάνω από μια χούφτα το καθένα σίγουρα.... πες χοντρικά κάθε γεύμα 3 χούφτες ...