Κουταβι Ροτ και... να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
στην ουσία αφού μιλάει η συγγραφέας για ενήλικο σκυλί υποθέτω ότι έχει εξαντλήσει την εκμαθήση της εντολής αστο... και προχωράει σε διόρθωση... εγώ ξέρω αλλου είδους διόρθωση πάλι για ενήλικο σκυλί αλλα δεν είναι επί του παρόντος γιατί ξαναθυμίζω μιλάμε για ΠΟΛΥ μικρό κουτάβι... οποτε θεωρώ λίγο άκυρο όπως λέει και ο @druna να βρέξουμε τη μουσούδα του κουταβιού... νομίζω πως ανταλλαγή με κάτι που είναι ανώτερο από το mpwl - κόκαλο ktlp. το οποιο πρακτικά μπορούμε εμείς να το κάνουμε να του φανεί σαν κάτι φοβερό (κάνοντας λίγο και τον καραγκιόζη) ειναι πιο σωστη αντιμετωπιση

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Απαγορεύεται απ τον νόμο να κυκλοφορείς το σκυλί χωρίς λουρί. Η βόλτα δεν προσφέρεται για εκπαίδευση ούτε για proofing εκπαίδευσης χωρίς λουρί, ειδικά σε κουτάβι. Είναι βόλτα για να μυρίσει να κατουρήσει και να λαμπικάρει. Να έχεις το νου σου όταν θα αρχίσει να μπαινει στην εφηβεία και θα τον αμολάς να παίζει με τα άλλα σκυλάκια.

• Like
Reactions: GRDANE

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υπενθυμιζω οτι πρεπει να γραφτηκε αυτο το βιβλιο 80'ς ή 90'ς...γιατι για τα κουταβια συχνα πυκνα αναφερεται σε "τσουχτερα χαστουκια"...:)

αναφερεται (λοιπον) σε ενηλικο εφοσον δεν εχεις "επιληφθει" απο νωρις κ εχεις αφησει μια κατασταση να διαιωνιζεται...

παντως γενικα το να το καταβρεξεις το σκυλι,σε αρκετες περιπτωσεις εχει φανει χρησιμο (εφοσον θες να αποφυγεις την "μετωπικη")

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υπενθυμιζω οτι πρεπει να γραφτηκε αυτο το βιβλιο 80'ς ή 90'ς...γιατι για τα κουταβια συχνα πυκνα αναφερεται σε "τσουχτερα χαστουκια"...:)

αναφερεται (λοιπον) σε ενηλικο εφοσον δεν εχεις "επιληφθει" απο νωρις κ εχεις αφησει μια κατασταση να διαιωνιζεται...

παντως γενικα το να το καταβρεξεις το σκυλι,σε αρκετες περιπτωσεις εχει φανει χρησιμο (εφοσον θες να αποφυγεις την "μετωπικη")