παιδια τωρα διαβαζα το θεμα πολυ ωραιο,αλλα το βρισκω και εγω πολυ δυσκολο και επικινδυνο,ας πουμε ενα αλλο που θα μπορουσε να γινει ειναι να μοιραζονται φυλλαδια με πληροφοριες και να μοιραζονται και σε πολυκατοικιες και στο δρομο,αλλα ειναι και το θεμα οτι οι περισσοτεροι τα παιρνουν και τα πετανε δεν δινουν σημασια,θα επρεπε καποια εκπομπη σε στυλ "μπορω" και "αξιζει να το δεις" που το εχουν ριξει σε ολα τα θεματα κοινωνικα και δεν ξερω και εγω τι, να κανανε μια εκπομπη με αυτο το θεμα,αλλα θελει ακρες και δεν ξερω και εγω τι αλλο,η τηλεοεαση-ραδιοφωνο-περιοδικα ειναι αυτα που επηρεαζουν πολυ την αποψη του κοσμου,αν θελουν κανουν διαφημηση και λενε οτι ειναι καλο και αν δεν τους αρεσει κανουν δυσφημηση μεχρι που σε πειθουν,ειναι πολυ δυσκολο στην χωρα που ζουμε να αλλαξει το συστημα και ο τροπος σκεψεις.αυτο με τα σχολεια ειναι πολυ καλο,το θεμα ειναι να δεχονται και να επιτρεπουν στα παιδια να ενημερωνονται σωστα και να επηρεαζουν και τους γονεις.
Παντως ειναι πολυ δυσκολο θεμα να αλλαξει κατι,εκτος αν μας πιεσουν απο την Ε.Ε. οπως ειπατε και εσεις