Κουτάβια σε περιοδικό

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Καταρχήν το περιοδικό είναι αυτό που είπε ο dimiv.. αλήθεια που το είδες εσυ??:D

Παραξενεύτηκα επειδή αγοράζω πολλά χρόνια περιοδικά και πάνω από 5 το μήνα..
Όπως είπα έχω δει σε πολλά περιοδικά να γίνονται φωτογραφίσεις και να χρησιμοποιούντραι σκυλιά, γατιά κλπ.. Μ'άλιστα τους τελευταίους μήνες ένα αλλο περιοδικό είχε κάνει φωτογράφιση μόδας και είχε μόνο τα σκυλάκια με παπούτσια χωρίς μοντέλα..
Σε ΚΑΝΕΝΑ από όλα αυτά τα τεύχη δεν αναφερόταν από που είναι τα σκυλιά. Είναι σίγουρο αυτό που λέω γιατί πολλές φορές κοιτούσα επίτηδες να δω αν λένε τίποτα για το σκυλάκι. Μόνο στο τεύχος αυτό έλεγε μετά τα ρούχα τελευταίο: Κουτάβι, "ΠΕΤ ΣΟΠ".

ΚΑτά την γνώμη μου πιστεύω πως είτε το πετ σοπ τους ζήτησε να βάλουν διαφήμιση είτε είναι αποτέλεσμα δημοσίων σχέσεων.
Το κρίμα είναι οτι δεν δημοσιεύουν γράμματα από αναγνώστριες όπως γίνεται σε αρκετά άλλα περιοδικά.

Πιστεύω πως το πιθανότερο είναι πως οι υπε'υθυνοι στο περιοδικό δεν γνωρίζουν πολλά περί puppy mills. Και για αυτό σκέφτρηκα να γράψω κάτι για να τονίσω τι κύκλωμα και εκμετάλλευση διαφημίζουν και πόσο άσχημο φαίνεται αυτό στις αναγνώστριες που γνωρίζουν..

Να αρχίσω να γράφω γράμμα λοιπόν??ΘΑ κοιτάξω και εγώ αν υπάρχει κάποιο μειλ και στην ανάγκη μπορεί να πάρω και τηλ την Δευτέρα να ρωτήσω που μπορούμε να απευθυνθούμε..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως το γράμμα θα το δημοσίευαν.

Ο στόχος μου είναι να τους κάνω να σκεφτούν πριν κάνουν ξανά τέτοια διαφήμηση.

Και Σκούμπι, γιατί δεν λες ξεκάθαρα το περιοδικό και το όνομα του Πετ-Σοπ;;;

Αφού έχει δημοσιευθεί και είναι στα περίπτερα... δεν υπάρχει λόγος να μιλάς με γρύφους.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Το περιοδικό το είπε ήδη ο dimiv είναι το Lucky Ιουνίου και το πετ σοπ το PET CITY.. Δεν νομίζω πως μιλάω με γρίφους.

Κάποια περιοδικά δημοσιεύουν γράμματα αναγνωστών και κάποια από αυτά μάλιστα μπορεί να κράζουν κάποια άρθρα τους ή κάτι άλλο.. Για αυτό είπα κρίμα που δεν δημοσιεύουν..

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
Καταρχήν το περιοδικό είναι αυτό που είπε ο dimiv.. αλήθεια που το είδες εσυ??:D
γιούχου! μας πιάσανε :p

το έτερον ήμισυ το αγόρασε και κάτι μου ανέφερε το πρωί αλλα δεν έδωσα και

ιδιαίτερη σημασία αλλά όταν διάβασα εδώ το θέμα μου ήρθε μια αναλαμπή!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μα ήδη, με τη βοήθεια της Rottie, έχουμε δημοσιεύσει στο περιοδικό που εργάζομαι εξασέλιδο περί pet shops. Δεν έχω τη δυνατότητα να δημοσιεύω συνέχεια το ίδιο θέμα.
Σωστα το ειχα ξεχασει..:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω θα πω κατι που ισως σας φανει τρελο

ποσο κανει μια διαφημιση και στα ιδιωτικα και κρατικα καναλια ενα μικρο τρειλερ ? εχουμε τιποτα ακρες με δημοσιογραφους ? μπορουμε να ξεκινησουμε εναν αγωνα να μαζεψουμε λεφτα και να σηκωσουμε μια διαφημιση στη τηλεοραση η' στο ραδιοφωνο ? και να τους χτυπησουμε κατακεφαλα ?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εγω θα πω κατι που ισως σας φανει τρελο

ποσο κανει μια διαφημιση και στα ιδιωτικα και κρατικα καναλια ενα μικρο τρειλερ ? εχουμε τιποτα ακρες με δημοσιογραφους ? μπορουμε να ξεκινησουμε εναν αγωνα να μαζεψουμε λεφτα και να σηκωσουμε μια διαφημιση στη τηλεοραση η' στο ραδιοφωνο ? και να τους χτυπησουμε κατακεφαλα ?
Εξαιρετική ιδέα, αλλά εξαιρετικά ακριβή.... νομίζω οτι ο μέσος όρος ( κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) ξεπερνάει τα 100 ευρώ το δευτερόλεπτο...
Πιο εφικτό θα ήταν το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και βέβαια το διαδύκτιο....

Πάντως το θέμα είναι περίπλοκο... τι ακριβώς θα έλεγε η διαφήμηση? Μην παίρνετε από πετ σοπ? Και να πάρετε από που? Εκτροφείς? Καταφύγια?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
νομιζω τα χρηματα θα μπορουσαν να μαζευτουν κατ αρχην απο εμας τους ιδιους οτι μπορει ο καθε ενας μετα επαφη με ομιλους και συνδρομη τους και μετα απο το κοσμο στις εκθεσεις θα μπορουσαμε να φτιαξουμε μια ομαδα που θα ασχοληθει με το μαζεμα χρηματων σαφως και θελει χρονο και οργανωση
για το πως ακριβως θα παρουσιαζοταν η διαφημιση θα πρεπει να μελετηθει για να ειμαστε και νομικα κατοχηρωμενοι και να δωσουμε και το μηνυμα που πρεπει

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αν σκέφτεστε το μήνυμα να λέει πως τα κουτάβια των πετ-σοπ προέρχονται από mills, θα πρέπει να το αποδηκνύει κι όλας. Θα πρέπει να γυριστεί δηλαδή ένα μικρό Ντοκυμαντέρ με σκηνές από Ουγγαρία με τον μεγαλο-εισαγωγέα μέσα να "καυχιέται". Να καταγραφεί στην κάμερα πως αυτός ο εισαγωγέας είναι ο προμιθευτής της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ αλυσίδας, στην οποία θα επιτεθούμε.

Έγινε πρόσφατα κάτι τέτοιο στην Αμερική (με αρκετά μεγάλη επιτυχία θα έλεγα).
Αυτό θέλει κι άλλα λεφτά, αλλά όλα γίνονται.

Αλλιώς θα πρέπει να είναι πολύ αόριστη διαφήμιση, του τύπου "ΞΕΡΕΤΕ από που προέρχονται τα κουτάβια των πετ-σοπ; ΙΣΩΣ από puppy-mill! Όπου αυτόματα ΟΛΟΙ οι πετ-σοπάδες θα λένε στον πελάτη "Όχι όμως τα δικά μας. Τα δικά μας είναι από τα καλύτερα εκτροφεία της Ευρώπης." Που και τώρα αυτό τους λένε δηλαδή, και πιάνει τέλεια...

Αν λέει η διαφήμιση μόνο, "μην αγοράζετε κουτάβια αν δεν ξέρετε από που προέρχονται" με σκινές φρίκης από τις μάντρες σαρκός.... πάλι δεν θα καταφέρει τίποτα. Ο Έλληνας ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον ειδικό. Κι αυτός είναι ο πετ-σοπάς στο μυαλό του. Θα θεωρίσει πως ΞΕΡΕΙ πως το κουτάβι του είναι από καλό εκτροφείο, γιατί α) του το ΕΙΠΕ ο μαγαζάτορας και β) το πλήρωσε και ακριβά και γ) έχει και χαρτιά!!!!! και ε) ο κτηνίατρος είπε πως το κουτάβι είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ της φυλής και ζ) η κυρία Μαριγώ απέναντι είπε πως δεν έχει δει ομορφότερο!

Εγώ είμαι μέσα στο να επιτεθούμε ανοιχτά σε μιά συγκεκριμένη αλυσίδα (και να καταγράψουμε παράληλα και τον μεγαλο-εισαγωγέα να λέει πως προμιθεύει σχεδόν ΟΛΑ τα πετ-σοπ της χώρας). Μόνο αυτό θα αξίζει τα λεφτά του.

Αυτό όμως απαιτεί μία ομάδα κρούσης, ατόμων με 2 χρόνια ελεύθερα να τα διαθέσουν για τον σκοπό (θα πρέπει να αφοσιωθούν σχεδόν εξ' ολοκλήρου σε αυτό) ακόμη δηλαδή και να βρεθεί ΑΥΡΙΟ ο σωστός σπόνσορας (που στην ουσία είναι το ΕΥΚΟΛΟ κομμάτι της υπόθεσης). Επίσης δεν θα είναι και το πιο ακίνδυνο πράγμα για την ομάδα. Είναι βέβαιο πως θα δεχτούν και απειλές (και μάλλον όχι μόνο απειλές).

Είναι ΠΟΛΥ βρώμικο το κύκλωμα, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνολικά κέρδη. Σε μιά χώρα σαν τη δική μας, όπου δεν υπάρχει στην ουσία νόμος και τάξη, και ούτε ενδιαφέρεται το κράτος για το αν υποφέρουν ζώα, θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνο (από ότι σε άλλες χώρες που ο "εχθρός" θα φοβάται και λίγο την αστυνομία).

Παρακαλώ ΠΟΛΥ, αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει μία τέτοια προσπάθεια, να μην με ξεχάσει, αλλά και ΟΥΤΕ να συζητάει τις λεπτομέριες στο νετ. Ούτε καν σε πμ.
Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, θέλει ΜΕΓΑΛΗ σοβαρότητα και προετοιμασία και να κρατηθεί μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ που έχω (να επιτεθώ έτσι με δημόσια καταγγελεία στους σκυλέμπορους) αλλά ένα όνειρο που μάλλον ποτέ δεν θα πραγματοποιηθεί.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τη Dr. Zhivago. Aυτό προσπαθούσα να πω παραπάνω όταν ελεγα οτι το θέμα είναι περίπλοκο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
loiπον....
1) η αναφορά σε πετ σοπ σίγουρα ήταν πληρωμένη... αλλοιώς δε θα γινόταν αναφορά ονόματος... απλά φτηνότερα από κανονική διαφήμιση...

2) όταν έρχονται λεφτα από διαφήμιση δεν τα αρνείται κανένας υπάλληλος όσο ψηλά και να είναι στην ιεραρχία.... παραδειγμα.... έστω ότι είμαι εμπορικός διευθυντής σε τηλεόραση - ραδιόφωνο... και ένας πωλητής μου φέρει 5.000€ σε διαφήμιση από πετσοπ, και εγώ λόγω συνείδησης του αρνούμαι.... στην ουσία αρνούμαι τα ποσοστά του περίπου 500-1000€
εκείνος πάει στο διευθυντή του καναλιού κι εγώ ψάχνω για δουλιά.....

3)σε κανένα περιοδικό ή ραδιόφωνο ή τηλεόραση δεν θα λάβουν υπ΄ψη το γράμμα που θέλετε να στείλετε.... η διαφήμιση είναι το βασικό τους έσοδο και τα έσοδα είναι στην τελική ο αυτοσκοπός των περισσότερων μέσων...
πέρα από την παράπλευρη έξυπνη αξιοποίηση τους από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη που πάλι σε προσωπικό οικονομικό όφελος αποσκοπεί...

4) η διαφήμιση δεν είναι τόσο ακριβή όσο εσείς νομίζετε... υπάρχουν έξυπνες λύσεις οικονομικές..

5) η διαφήμιση ή μάλλον δυσφήμιση που θέλετε να κάνετε ( το θέτω έτσι ώστε να αναλογιστείτε που πάτε να μπλέξετε...) μπορεί να γίνει από φτηνά έως τσάμπα.... αν οργανωθείτε και κινηθείτε έξυπνα...

6)σε οτιδήποτε τέτοια κίνηση θελήσετε να κάνετε έχετε την βοήθεια μου και συνδρομή μου και συμβουλές μου αλλά από εδώ και εμπρός σε πμ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να φροντίσουν τα άτομα της ομάδας σας να έχουν κάνει ασφάλεια ζωης, παιδιών, σκύλου, αυτοκινήτου, κατοικίας, εξοχικής κατοικίας ή ότι τέλος πάντων διαθέτει ο καθένας. Επίσης να είναι ανθεκτικοί στην κλωτσοπανιναδα, να είναι προσεκτικοί όταν οδηγούν (γιατί όλως τυχαιως μπορεί να τους πεταχτεί νταλίκα από STOP) και να αρχίσουν τις δημοσιές σχέσεις με τους γιατρούς του ΚΑΤ για καλύτερη εξυπηρέτηση όταν θα έρθει η ώρα. :rolleyes:

Για την ιστορία να πω τα εξής:
1. Όταν πήρα τηλέφωνο τον μεγαλο-εισαγωγέα για να του ζητήσω πληροφορίες για την ειδική έκθεση του ομίλου, μονό που δεν με …έδειρε!
Με πήρε ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, με έβρισε χυδαία και με προειδοποίησε ότι η συνομιλία μας ..καταγράφεται! :mad:
Σκέψου αντί για την ώρα προσέλευσης στον χώρο της έκθεσης, να τον ρωτούσα κάτι σχετικό με το σκυλεμποριο! Ε ρε γλεντια!

2. Παλιότερα, μέλη του φόρουμ είχαμε κάνει αρκετές συναντησεις, γράψαμε ένα άρθρο περί pet shops/puppy mills και με την βοήθεια της Chloe καταφέραμε να το εκδώσουμε στο περιοδικό που εργάζονταν, ολόκληρο και χωρίς περικοπές σε 3 συνέχειες.

Στο τέλος, απ’ όλους αυτούς που είχαν ενδιαφερθεί και έγραφαν δημοσιεύσεις επί δημοσιεύσεων στο φόρουμ περί παροχής βοήθειας, μείναμε να το παλεύουμε τόσοι όσοι και με το θέμα του τσίρκο! Ο αριθμός …ρεκόρ των 2 ατόμων. :(
Εγώ που επί ένα ολόκληρο χρόνο προσπαθούσα να βρω έντυπο για να δημοσιευτεί το άρθρο και η Chloe που προσπαθούσε να πείσει τους υπεύθυνους του περιοδικού που εργάζεται, ότι το θέμα είναι “πιασαρικο” και θα έχει απήχηση.
Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Όχι βέβαια για να πλέξω το εγκώμιο το δικό μου ή της Λίζας, αλλά από απογοήτευση. :(
Μόνο στα μεγάλα λόγια έχουμε μείνει μέχρι στιγμής. Εύχομαι ολόψυχα, αυτή τη φορά, να περάσετε (λυπάμαι αλλά δεν θα συμμετάσχω) και στις μεγάλες πράξεις.

Να πω απλά, πως η πώληση κουταβιών από τα pet shop είναι νομιμότατη και απείρως προτιμότερη από την πώληση που γίνεται μέσω ιστοσελιδων όπου τα κουτάβια κρατούνται σε υπόγεια και αποθήκες. Τουλάχιστον τα pet shops είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και λειτουργούν με άδεια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω... είμαι τελείως εκτός κυκλώματος. Το "είμαι μέσα" αναφέρεται στο αν έχει κάποιος ιδέα και ξέρει πως να την υλοποιήσει. Προς το παρόν δεν κάνω τίποτα όχι λόγω πιθανού εκφοβισμού, αλλά γιατι απλώς δεν ξέρω τι να κάνω.....

Ασχετο: χτες είχα συζήτηση στο Λυκαβηττο με παρέα φιλόζωων του Κολωνακίου. Τα περισσότερα σκυλιά στην παρέα ήταν ημίαιμα μαζεμένα απο το δρόμο. Σε μια παρέα δεκα σκύλων ο μόνος στειρωμένος ήταν ο δικός μου. Οταν μια θυλικιά κοπρίτισα του την έπεσε, και αφού συμαζέψαμε τους σκύλους (χωρίς υστερίες απο τη μεριά μου.... μάλιστα εκανα και "πλάκα" στο Γκογκόλ λεγοντας του ότι πρεπει να τσαμπουκαλευτεί λίγο και να μη φευγει τρέχοντας οταν του την πεφτουν "αγριογκομενες"), ρώτησα ευγενικά τον κύριο που την είχε αν την έχει στειρώσει, πράγμα που ισως θα μείωνε λίγο τον τσαμπουκά της......... με κοίταξε ενοχλημένος, απορώντας γιατί.... του είπα οτι μιας και ήταν εμφανώς ημίαιμη η σκύλα, μάλλον δε θα σκόπευε να τη ζευγαρώσει...... μου απάντησε οτι φυσικά και θα τη ζευγαρώσει τουλάχιστον μια φορά. (!!!). Ολη η παρέα (μορφωμένοι κολονακιώτες) συμφώνησαν μαζί του. Εκεί σταμάτησα την κουβέντα... δεν ειχε πλεον νόημα...... πήρα το σκύλο και φύγαμε.

Θέλω να πω με όλο αυτό, αν δε μπορείς να συζητήσεις καν με αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους σουπερ φιλόζωους.... πως θα πείσεις τους άλλους????

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ασχετο: χτες είχα συζήτηση στο Λυκαβηττο με παρέα φιλόζωων του Κολωνακίου. Τα περισσότερα σκυλιά στην παρέα ήταν ημίαιμα μαζεμένα απο το δρόμο. Σε μια παρέα δεκα σκύλων ο μόνος στειρωμένος ήταν ο δικός μου. Οταν μια θυλικιά κοπρίτισα του την έπεσε, και αφού συμαζέψαμε τους σκύλους (χωρίς υστερίες απο τη μεριά μου.... μάλιστα εκανα και "πλάκα" στο Γκογκόλ λεγοντας του ότι πρεπει να τσαμπουκαλευτεί λίγο και να μη φευγει τρέχοντας οταν του την πεφτουν "αγριογκομενες"), ρώτησα ευγενικά τον κύριο που την είχε αν την έχει στειρώσει, πράγμα που ισως θα μείωνε λίγο τον τσαμπουκά της......... με κοίταξε ενοχλημένος, απορώντας γιατί.... του είπα οτι μιας και ήταν εμφανώς ημίαιμη η σκύλα, μάλλον δε θα σκόπευε να τη ζευγαρώσει...... μου απάντησε οτι φυσικά και θα τη ζευγαρώσει τουλάχιστον μια φορά. (!!!). Ολη η παρέα (μορφωμένοι κολονακιώτες) συμφώνησαν μαζί του. Εκεί σταμάτησα την κουβέντα... δεν ειχε πλεον νόημα...... πήρα το σκύλο και φύγαμε.

Θέλω να πω με όλο αυτό, αν δε μπορείς να συζητήσεις καν με αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους σουπερ φιλόζωους.... πως θα πείσεις τους άλλους????
Εγώ πάλι με κάτι τέτοιους γουστάρω τρελά να τους την λέω και να τσακώνομαι!Όσο πιο μορφωμένος κι επιπέδου μου το "παίζει" ο άλλος τόσο περισσότερο θέλω να του την πω!:p

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ωραια αλλη ιδεα στριφογυριστη

δεν θα πουμε τιποτα για pet shop kai puppy mills

θα παροτρινουμε το κοσμο αν θελει σκυλακι να παιρνει απο τα καταφυγια και για οσους θελουν καθαροαιμα θα τονισουμε την υπαρξη και τη λειτουργικοτητα κ.ο.ε καθως και των υπολοιπων ομιλων την υπευθυνη δουλεια εκτροφεων και το λογικο κοστος θα επισυμανουμε την δουλεια των ελληνων που δεν την γνωριζουν πως λεμε interamerican μεγαλη και σιγουρη θα λεμε κ.ο.ε-εκτροφεις καθαροαιμια και ασφαλεια

οσο για το κοστος πολυ μικρα διαφορετικα τρειλερ μια δυο προτασεις τη φορα

να υπαρχουν ανακοινωνησεις και διαφημισεις για τις εκθεσεις και εκτος internet και σε αλλα μεσα ενημερωσεις ραδιοφωνα εφημεριδες κλπ για να αρχισει ο κοσμος σιγα σιγα να ακουει

αυτο νομιζω ειναι δικαιωμα καθενος και χωρις να θιγονται συμφεροντα

αν και κανενα τρομοκρατουμενο καθεστως δεν με κραταει , γιατι με αυτη τη λογικη και στην αλλη συζητηση με το κρεμασμα στη κρητη θα πρεπει να καταλαβουμε και να δεχτουμε την σιωπη των κατοικων και της αστυνομιας , δεν μιλουν και δεν ενεργουν απο φοβο...λογικο εεεεεεεε

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τώρα άνοιξες πολύ παλιά πληγή....
Μα και τα μαγαζιά από "εκτροφεία" παίρνουν σκύλους (και σου κάνουν και τι χάρη να στα φέρουν κι όλας!) και έχουν και τα χαρτιά να γραφτούν στον ΚΟΕ (ο οποίος δεν είναι και πολύ εξυπηρετικός στο να σου δώσει στοιχεία εκτροφείων)....

Όσο για τους όμιλους, σε μερικούς τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. ΠΩΣ έγινε ο Ηλίας Κανέλλος (μεγαλοεισαγωγέας κουταβιών από μιλ Ουγγαρίας) πρόεδρος του Ομίλου Ρότβαιλερ ακόμη δεν έχω καταλάβει!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν τον "κύριο":
http://kanellos.interpet.gr/comes.htm

Είδατε πως εισάγει κουτάβια από τα καλύτερα εκτροφεία; Και πως κερδίζουν και εκθέσεις;
Άλλος, θα 'ναι...:mad: συνονόματος.
Στο πάνω μέρος της σελίδας γράφει "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ".
Πετ-σοπ δηλαδή.

Ωραίο πρόεδρο έχετε... να τον ΧΑΙΡΕΣΤΕ!
Θέλεις να του κάνω και διαφήμιση στην τηλεόραση; Λέγοντας να απευθυνθεί ο κοσμάκης στους ομίλους;;;;;;;;;

Πρέπει να σκεφτούμε κάτι πιο αποτελεσματικό. Για σκεφτείτε, για σκεφτείτε.
(ωραίο τόπικ!).

Last edited: