Κιλλερουλη θα σε θυμαμαι για παντα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλό ταξίδι killer...
Να σε θυμούνται στα καλύτερά σου και να παίρνουν χαρά και κουράγιο

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Να'στε καλα ρε παιδια!! Πραγματικα δεν μπορω να πω τιποτα αλλο...Η παρηγορια σας και οι ευχες σας ειναι πολυ σημαντικες γιατι μονο απο ανθρωπους που ξερουν τι ειναι να εχεις και να ζεις με ενα σκυλι μπορουν να καταλαβουν τον πονο...

Οπως και να το κανουμε ηταν τσαμπουκας ο πιτσιρικος μας(με την καλη εννοια του τσαμπουκα)! Οπως μου ειχε πει και καποιο μελος απο εδω μεσα, ειχε καρδια γιγαντα παρ'ολο τα λιγα κιλα του...Δεν καταλαβαινε τιποτα, ατιθασος οσο δεν παει! Ηθελε να κατακτησει τον κοσμο, οπως λεει και η μαμα μου...

Και παλι σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη που μου δινετε!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Διάβαζα το post και ενώ είχα κακό προαίσθημα έλεγα ότι τελικα όλα θα ήταν καλα...οι τελευταίες γραμμές με τσάκισαν! Να τον θυμάστε πάντα με αγάπη

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Καλο ταξιδι... Εχω κι εγω κατι φιλους εκει πανω, την Πεγκυ, την Βοτκα, τη Τζιν και το Ροκυ. Χαιρετησε και αυτους και να κανετε παρεα, γιατι ηταν πολυ καλα σκυλακια.

Πωπω, με στεναχωρησε πολυ το γεγονος.Απο χτες αυτο σκεφτομαι συνεχεια. Τι κριμα. Και ποσο δυσκολο θα ειναι να ξεχασεις τη σκηνη!! Μακαρι να συνεβαιναν ποτε τετοια περιστατικα. Τι να πω....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λυπάμαι πραγματικά!:(:(:(
Κουράγιο!

ΑΝ και το θέμα είναι πολύ βαρύ, επειδή διάβασα σε κάποιο ποστ ότι το σκυλί κάποιου μέλους μεγάλωσε πια και δεν θα πηδήξει από το μπαλκόνι, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!Να περιφράξουμε ή ακόμα καλύτερα να μην επιτρέπουμε την πρόσβαση στο μπαλκόνι στα σκυλιά μας και ΠΟΤΕ αν είναι έξω να μην τους μιλάμε από κάτω!Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις με σκυλιά που χάθηκαν έτσι!Μακάρι να μην ακούσουμε άλλη......

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Λυπάμαι πραγματικά!:(:(:(
Κουράγιο!

ΑΝ και το θέμα είναι πολύ βαρύ, επειδή διάβασα σε κάποιο ποστ ότι το σκυλί κάποιου μέλους μεγάλωσε πια και δεν θα πηδήξει από το μπαλκόνι, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!Να περιφράξουμε ή ακόμα καλύτερα να μην επιτρέπουμε την πρόσβαση στο μπαλκόνι στα σκυλιά μας και ΠΟΤΕ αν είναι έξω να μην τους μιλάμε από κάτω!Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις με σκυλιά που χάθηκαν έτσι!Μακάρι να μην ακούσουμε άλλη......
Δικό μου είναι αυτό....
Λέγοντας μεγάλωσε θεωρώ ότι έχει πλέον την αίσθηση του κινδύνου. Άσε που δεν μένει μόνος του ποτέ έξω....
Λες να ξαναβάλω το πλέγμα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ θα το ξαναβαζα...
Αν ψάξεις στο forum υπήρχε ένα σχετικό θέμα για τα μπαλκόνια....πολλά από τα περιστατικά αφορούσαν σε ενήλικα άτομα....
Sorry που δεν σου βάζω λινκ, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την σύνδεσή μου.....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εγώ θα το ξαναβαζα...
Αν ψάξεις στο forum υπήρχε ένα σχετικό θέμα για τα μπαλκόνια....πολλά από τα περιστατικά αφορούσαν σε ενήλικα άτομα....
Sorry που δεν σου βάζω λινκ, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την σύνδεσή μου.....
Δεν πειράζει, θα το βρω εγώ.
Μου έβαλες ιδέες τώρα... καλά που δεν το πέταξα και υπάρχει ακόμα στην αποθήκη, οπότε μάλλον με περιμένει δουλειά.
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Lostris να βαλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξανα το πλεγμα! Ετσι την πατησα κ εμεις...ειπαμε ειναι μεγαλος πια, εχει την αισθηση του κινδυνου, ας μην τον εχουμε σαν φυλακισμενο πισω απο το πλεγμα, του αρεσει τοσο πολυ να βγαζει το κεφαλακι του και να κοιταζει κλπ κλπ κλπ. Θα σε φανε οι τυψεις αν γινει κατι, οπως τρωνε τωρα εμενα. Μια φορα θα γινει το κακο...

(Sorry για τα bold γραμματ αλλα κατι εγινε κ δεν μπορω να τα βγαλω)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!
Αυτός ήταν ο λόγος που δεν το ξανάβαλα. Το καλοκαίρι ξάπλωνε στα πλακάκια, ακουμπούσε το κεφάλι του στο τοιχάκι και αγνάντευε τη θάλασσα. Είπα να μην του το στερήσω. Αλλά τώρα φοβάμαι...

Να είσαι καλά και να θυμάσαι τις καλές στιγμές του μικρού σου. Να τον σκέφτεσαι και να χαμογελάς. ΄Εζησε ευτυχισμένος κοντά σου, κι' εσύ του πρόσφερες ότι μπορούσες μέχρι την τελευταία στιγμή.
Κρατήσου απ' αυτά, κρατήσου από τις αναμνήσεις σου, γιατί, κακά τα ψέματα, όσα παρηγορητικά λόγια και να σου πούμε εμείς, δυστυχώς, αυτός τελικά είναι ένας σταυρός που τον σηκώνει κανείς μόνος του. :(:(:(

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
το διάβαζα ξανά και ξανά μήπως και έχασα καμια πρόταση που να λέει οτι είναι καλά τώρα..
πραγματικά έχω πάθει σοκ..
δεν ξέρω τι να πω.. λυπάμαι πολύ..πραγμάτικα,κουράγιο και καλή δύναμη!:(