Κιλλερουλη θα σε θυμαμαι για παντα

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Η αλήθεια είναι ότι τα μικρά έχουν άλλη χάρη :)
Μόνο που βλέπεις τέτοιες φάσεις, λύνεσαι στο γέλιο:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Διαολακι ειναι! Εχει ερθει στην ζωη μας και εχει κανει μια ολοκληρη οικογενεια να ασχολειται μαζι του! Δεν λεω, τα λατρευω ολα τα σκυλια, και οταν ανεξαρτητοποιηθω εντελως θελω οπωσδηποτε ενα ακομα, μαλλον κοπρακι, αλλα την φατσα και το ταπεραμεντο του Κιλλερ δεν τα αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
28/8/2010, 12 το μεσημερι, μολις τον εκανα μπανιο επειδη ηταν στο εξοχικο με τους γονεις μου τις προηγουμενες δυο εβδομαδες και ειχε παρει ενα κιλο μονο κ μονο απο το χωμα που ηταν πανω του. Τελειωνει το μπανιο του και τον αφηνω να βγει στο μπαλκονι γιατι ειχε πολυ ζεστη εκεινη την μερα. Ερχεται μεσα για λιγα χαδακια και ακουει το αυτοκινητο του μπαμπα μου που μολις ειχε γυρισει. Τρεχει με δυναμη να βγει στο μπαλκονι...δεν τον προλαβα...δεν προλαβε να σταματησει...επεσε κατω...Αρχιζω να τσιριζω και τρεχω κατω. Φαινοταν νεκρος και η γλωσσα του κρεμοταν. Ουτε σταγονα αιμα πουθενα. Σε λιγοτερο απο 1 λεπτο ειμασταν στην κτηνιατρο. Η καρδουλα του χτυπουσε ακομα. Του εκανε κορτιζονη, του εβαλε ορο και κατι ακομα, ουτε θυμαμαι...Του εβγαλε τρεις ακτινογραφιες, ουτε ενα σπασιμο αλλα επαθε εσωτερικη αιμοραγια. Παιρνει τηλ. εναν χειρουργο καθηγητη απο το πανεπιστημιο της Θεσσαλονικης, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο της λεει, πρεπει να περασουν οι 24 ωρες που ειναι οι πιο κρισιμες. Αν βγαλει το 24ωρο μαλλον θα ζησει. Τον παμε σπιτι...ηταν σε τετοιο σοκ που δεν μπορουσε καν να κλεισει το στομα του, δεν μπορουσε να κουνηθει αν και προσπαθουσε να γυρισει πλευρο. Ανοιγοκλεινε ομως τα ματακια του...Εκανε τσισα λογω της διουρητικης ενεσης που του ειχε κανει πριν η γιατρος, ουτε σταγονα αιμα. Καλο σημαδι αυτο...παει να πει οτι η αιμοραγια δεν ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο και οτι ο οργανισμος του απορροφα το αιμα (ή κατι τετοιο τελος παντων). Η αναπνοη του ειναι σχετικα καλη, ανασαινει μεν γρηγορα αλλα με ευκολια, και αυτο καλο σημαδι...Οι ωρες να περνουν σαν χρονια και ολοι μας να προσευχομαστε να ζησει το σκυλακι μας! Του εδινα νερο με την συριγγα και του σηκωνα το κεφαλακι του για να παει κατω αφου δεν μπορουσε να κουνησει την γλωσσα του. Ξημερωσε και αρχιζω πραγματικα να ελπιζω! 6 ωρες εμειναν...θα ζησεις ψυχουλα μου...δεν γινεται να μου πεθανεις τωρα!! Γυρω στις 11 τον πηρα αγκαλια για να με αισθανεται, να ξερει οτι ειμαι εκει...ξεψυχισε...23 ωρες παλευε...η καρδουλα του ακομα χτυπουσε! Αρχισε η μαμα μου να τον φυσαει μεσα στο στομα του και εγω να του πιεζω το στερνο...επανηλθε, αρχισε ξανα να αναπνεει και να ανοιγοκλεινει τα ματακια του. Η αναπνοη του ομως ειχε γινει πλεον πολυ βαρια, αντεξε σχεδον αλλα 10 λεπτα πριν το τελος.

Αγορακι μου αφησες ενα τεραστιο κενο...Σε λατρευω!!! Δεν προκειται να σε ξεχασω ποτε!! Με εκανες καλυτερο ανθρωπο!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το ειχα μαθει απο τον Λαυρεντη και σοκαριστηκα... Κριμα:(:(:(

Κουραγιο σε σας και καλο ταξιδι στον Killerako....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λυπηθηκα παρα πολυ. Και επειδη εχω κι εγω πινσερακι, κλονιστηκα ακομα περισσοτερο.
Καλο του ταξιδι.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Σας ευχαριστω παιδια!! Θελω να πιστευω οτι ειναι καπου καλυτερα τωρα και επιτελους ελευθερος απο το λουρι που το μισουσε!

Σας ευχαριστω και παλι!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
πω πω....κλαιω στο γραφειο και με κοιτανε ολοι....
εχει ηδη παει και ζει Βασιλιας στο σκυλοπαραδεισο...
τι να πω....εκανες τα παντα...πολυ με συγκινησες με τη τεχνητη αναπνοη...
Καλη δυναμη...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα.. :(
Διάβαζα το ποστ σου κι ευχόμουν να υπάρχει ένα ευχάριστο τέλος..:(

Δεν μπορεί κανείς ν'απαλύνει τον πόνο σου, μόνο η σκέψη του Κιλλεράκου, ότι πέρασε μια όμορφη ζωούλα και του πρόσφερες ό,τι καλύτερο μπορούσες..
Καλό κουράγιο, καλή δύναμη!!
Κι όταν χρειαστείς κάτι, να μπαίνεις εδώ, να ξεσπάς, να ξεχνιέσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε νιώθουν...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Οχι ρε γαμωτο και ο Κιλερουλης :( Δε μπορω τωρα...μπηκα ολο χαρα να δω νεες φωτογραφιες κ διαβασα αυτο ,δε μπορω να το πιστεψω .
Ενα μηνα κ κατι πριν απο αυτον μας αφησε κ η Μαγια :(
Ηταν μεγαλη μου συμπαθεια ο Κιλερουλης...μαλιστα υιοθετησα ενα σκυλακι που του μοιαζει παρα πολυ κ ηθελα να σου το στειλω,αλλα δεν σε εβλεπα να μπαινεις...τωρα καταλαβαινω το γιατι ...
Ο μικρουλης να 'ναι καλα εκει που βρισκεται ,εχει μεγαλη παρεα εκει πανω ...
Να προσεχεις τη Μαγιουλα μου Κιλερακο.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Στα pm που αντλλάξαμε δεν το καταλαβα ότι μιλουσες για τον killer :( :( :(
Δεν ξέρω τι να πω σε αυτες τις περιπτωσεις...
Πραγματικα λυπαμαι :( (όσο κοινοτυπο κι αν ακουγεται...)