Ολοι αυτοι οι ραμπο του Σ/Κ ειναι μαλακες!
Την στιγμη που παιρνουν οπλα και βγαινουν στα δαση και τα βουνα και σκοτονουν πουλακια και λαγους- ειναι!
Και μη μου πειτε, οτι ειναι φυσολατρεις και λοιπα! Αν ηταν ετσι, θα επαιρναν τα βουνα με μια φωτογραφηκη μηχανη και θα εστηναν καρτερι για οραιες φωτο στην φυση. Η θα πηγαιναν απλα βολτες και πεζοποριες.
Αλλα το να πας να σκοτονεις πουλακια- και να δηλονεις φυσολατρεις- δεν συμβαδιζει.
Αν θελουν να κανουν σπορ με οπλα- ας ρινχουν σε στοχους! Ακομα και σε κινουμενους- ετσι για σασπενς.
Αποψη μου!!
Τα είπες όλα. Επειδή λοιπόν πέφτουν και στο κτήμα σου και στο κτήμα μου κοκ. γι αυτό πιστεύω ότι όπλο τέλος. Δεν θα πληρώνουμε την ανεγκεφαλιά άλλων. Χαβαλέ με τη ζωή μου και τη ζωή των δικών μου δεν θα κάνει άλλος.Επισης, συμφωνω ότι η vrmode μιλησε λιγο υπερβολικα και σκληρα, αλλά μιλησε ετσι παρασυρομενη από εκνευρισμο και δικαιολογημένο φοβο.
Τα birdshots μπορει να μην σκοτωνουν από αποσταση, βγαζουν όμως ματια, ανθρωπινα και σκυλισια, και μπορει να τρυματισουν πολύ μικροσωμα σκυλακια, όπως αυτά που εχει η vrmode.
Εχω κι εγω ένα μινι πινσερ και εχω και μικρο παιδι. Αν πεσουν (εστω και χωρις ενεργεια) σκαγια στο κτημα μου, εστω και από αεροβολο, δεν μπορεις να φανταστεις τι ειμαι ικανος να κανω.
Για να μας πει ο dimitris-b τι θα έκανε στη θέση σου...Το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο.Ζω στο Λαγονησι,σε εντος σχεδιου περιοχη και τα σκαγια πεφτουν βροχη.
Εχουμε βρει παντου ακομα και μεσα στα πιατα μας.Τα παραθυρα εχουν τρυπουλες και δεν ξερω και που αλλου.
Δεν μπορω να ζω με το φοβο οτι θα μου χτυπησουν τα σκυλια οταν βγαινουν βολτα.
Οσες φορες εχουμε καλεσει αστυνομια η δασαρχειο δεν εχουν κανει τιποτε γιατι δεν τους προλαβαινουν.
Αυτοι εχουν δικαιωματα εγω δεν εχω?
Αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό φοβάμαι είναι ότι ολοι αυτοί, καλοί και κακοί κρατάνε όπλο.Υπάρχουν κυνηγοί που αν δεν τους βγει ο σκύλος τον σκοτώνουν με συνοπτικές διαδικασίες,
υπάρχουν και άλλοι που έχουν δαπανήσει τεράστια ποσά και έχουν αφιερώσει την ζωή τους στα σκυλιά τους (από τους οποίους προσωπικά έχω μάθει πολλά).
Πάλι όλοι σε ένα καλάθι?!?