Μην της βάζεις ιδέες...Εγω διαφωνησα σε συγκεκριμενη φραση!
Το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω.
Αλλα τι θα κανεις θα βγεις με την καραμπινα να τους πυροβολησεις για να ειναι καλοι?
Κι εγώ ήμουν μέχρι προχθές υπέρ των "καλών" κηνυγών και των "κακών" κυνηγών και του στυλ "να το συζητήσουμε παιδιά κλπ.". Όταν όμως ο κίνδυνος φτάνει κοντά στο πετσί μου - σόρρυ αλλάζουν τα πράγματα. Επειδή λοιπόν οι ανεγκέφαλοι με τα όπλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι πολλοί και επικίνδυνοι, καλόν είναι να μαζέψουν τις άδειες από άπαντες και να ορίζουν κηνυγετικές ζώνες όπου θα πληρώνουν όπως πληρώνουν και αλλού. Όποιος γουστάρει πολύ ας το πληρώσει και ας ταξιδέψει βρε αδερφέ αν είναι τόσο χομπίστας!Mε την λογικη αυτη,
Καλος μπατσος , ο νεκρος μπατσος, γιατι μπορει καποιος απο δαυτους να μου φυτεψει μια σφαιρα.
Καλος Αλβανος , ο νεκρος Αλβανος , γιατι μπορει καποιος πυροβολημενος υπηκοος της χωρας αυτης να με μαχαιρωσει στον δρομο για να με ληστεψει.
Καλος σκυλος , ο νεκρος σκυλος, γιατι μπορει καποιο κακοποιημενο απ ολα αυτα που κυκλοφορουν , να με δαγκωσει .
Και μπορω να συνεχιζω για ωρες.....
Πως σου φαινονται οι γενικευσεις αυτες??
Εμενα παντως καθολου δεν μ αρεσουν! Οπως δεν μου αρεσει και η συγκεκριμενη τοποθετηση σου.
Δεν λερώνω τα χέρια μου icaron:Εγω διαφωνησα σε συγκεκριμενη φραση!
Το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω.
Αλλα τι θα κανεις θα βγεις με την καραμπινα να τους πυροβολησεις για να ειναι καλοι?
Μιζαμπλί στο γαλλικό μωρέ κι εσύ - ωραία υπεράσπιση, πιεστικότατος - σαν τη Μαρία Αντουανέτα θα πάω! :maria:aja1:εγώ δεν θα βγώ
αλλά αν βγεί κάποιος άλλος και ειδικά η vrmode εγώ θα πάω και για ψευδομάρτυρας
"αλήθεια κύριε πρόεδρε, είμασταν στο κομμωτήριο της frenchie και κάναμε μιζανπλί στα σκυλάκια μας!!!!"
Δεν του λες να περάσει κι από την αυλή σου να τον τρατάρεις κι ένα περγαμόντο, να ρίξει και 5-6 στη χαρά του επάνω κι όποιον πάρει ο χάρος? Δεν του λες του μαλάκα ότι ο νόμος προβλέπει 250 μέτρα από το σπίτι σου (αν είσαι σε οικισμό)?Ναι ρε συ, δεν ειναι ολοι ετσι ομως. Και εγω το ιδιο προβλημα εχω στο Σουνιο. Καθε πρωι εχω ενα τυπο να κυνηγαει - τι μου ειπαν να δεις, ορτυκια;; κατι τετοιο - εξω απο το σπιτι μου. Με τουφεκιες ξυπναω απο τις 6.. Αλλα επειδη ειναι αυτος μαλακας , δεν σημαινει οτι ειναι ολοι.
Θα τσεκάρω πατζούρια - οι τοίχοι είναι πέτρινοι, τι να φανεί... Επίσης θα πάρω τηλέφωνο και το τοπικό δασαρχείο γιατί είμαι περίεργη τι θα μου πουν...ναι μιζανπλί(ούτε που ξέρω τι είναι...)
γιατί κύριε πρόεδρε απαγορευεται?
εγώ έκανα και λίγη περμανάντ στην ουρά στο κοκόνι...
Πάντως φίλη μου μην φοβάσαι,τα σκάγια έρχονται με την πτώση τους και είναι ακίνδυνα-αλλιώς δεν θα τα έβρισκες στο πάτωμα αλλά στους τοίχους και στα πατζούρια
είναι γεγονός ότι τα κυνηγετικά έχουν βλητικότητα σχετικά μικρή-σε μιά βολή πρός τα πάνω και διαγώνια προς τα πέρα όμως τελικά προσγειώνονται και 300 και 400 μέτρα πιο πέρα-αν τύχαινε να είσαι εκεί πολύ πολύ να ένιωθες πως σε άγγιξε ένα μεγάλο έντομο
Αν δείς τρύπες στα πατζούρια ή έστω βουλίτσες....τότε πρέπει να ανησυχείς
Αυτοι ειναι ακομα πιο μαλακες!Ο ανθρωπος αυτος για παραδειγμα, κυνηγαει πλεον μονο σε αγωνες - σε ελεγχομενες περιοχες και με θηραματα τα οποια αν δεν κανω λαθος εκτρεφονται και ελευθερωνονται για αυτο το σκοπο. Αυτον ας πουμε, γιατι να τον καταταξουμε στους μαλακες;
Τσαμπα η στολη... ρε βγες και μπουμπουνισε του την.....Σχετικά τώρα με το δικό σου τοπικό μαλάκα (όλοι έχουμε από έναν μάλλον ) εγώ θα του λεγα καμιά μπούρδα ότι έχω καρδιά και τρομάζω από τις τουφεκιές - δεν μπορεί να πάει αλλού?.
Μα δεν είπα ότι θα βγω να τους τουφεκάω - σιγά μη μπω φυλάκα για πάρτη τους... Το νόμο θα τον δοκιμάσω (είπα ότι θα δοκιμάσω με τηλέφωνο στις "αρμόδιες αρχές") αλλά φοβάμαί ότι θα γελάσουμε όλοι με την απάντηση...Το ίδιο ισχύει κ με άλλες... μάζες/κατηγορίες vrmode. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Εγώ, πχ, οδηγώ μηχανή κ καθημερινά συναντω 'ανεγκέφαλους' που οδηγούν επικίνδυνα κ θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι ολοιιιι οι μοτοσικλετιστές είναι επικίνδυνοι κ ανεγκέφαλοι....
Ο Νομος μπορεί να κάνει κάτι σε όλες αυτές τις καταστάσεις κ όχι οι άλλοι κυνηγοί ή οι άλλοι μοτοσικλετιστές κοκ...
ε , καλα το κουρασες. Ειναι αυτος μαλακας δλδ, που κυνηγαει θηραματα που εκτρεφονται για αυτο το σκοπο και δεν επιβαρυνει τη φυση για να κανει την κ@βλα του - και ο αλλος που σκοτωνει και εκτος εποχης αμα λαχει, ειναι πιο μαγκας γιατι το δικο του ειναι τζαναμπετικο και μπορει και να τη γλυτωσει.Αυτοι ειναι ακομα πιο μαλακες!
Τα εκτραφομενα θυραματα ειναι εντελος "χαζα"- δεν ξερουν τους κυνδινους στην φυση, δεν ξερουν να φυλαγονται - ουτε τροφη δεν βρισκουν καλα καλα-και γινονται ευκολοι στοχοι!
Για τους εντελος ηλιθιους δηλαδη.
Καπου ειχα διαβασει παλια ( ημουν για καποια χρονια συνδρομητρια του γερμανικου κηνηγετικου περιοδικου "Wild und Hund"- μαλλον εκει), οτι απο αυτα τα θυραματα απο εκτροφειο επιζει μολις το 3-4%- οταν αφηνονται στην φυση (και χωρις να τα κηνηγησει κανεις).
Το μεγαλητερο μερος πεθαινει εντος ενος μηνος απο ασητια.
Ολοι αυτοι οι ραμπο του Σ/Κ ειναι μαλακες!ε , καλα το κουρασες. Ειναι αυτος μαλακας δλδ, που κυνηγαει θηραματα που εκτρεφονται για αυτο το σκοπο και δεν επιβαρυνει τη φυση για να κανει την κ@βλα του - και ο αλλος που σκοτωνει και εκτος εποχης αμα λαχει, ειναι πιο μαγκας γιατι το δικο του ειναι τζαναμπετικο και μπορει και να τη γλυτωσει.
Αποψη σου και σεβαστη ! Αλλα το να τους προτιμαμε fucking dead, ειναι πολυ λαθος.Ολοι αυτοι οι ραμπο του Σ/Κ ειναι μαλακες!
Την στιγμη που παιρνουν οπλα και βγαινουν στα δαση και τα βουνα και σκοτονουν πουλακια και λαγους- ειναι!
Και μη μου πειτε, οτι ειναι φυσολατρεις και λοιπα! Αν ηταν ετσι, θα επαιρναν τα βουνα με μια φωτογραφηκη μηχανη και θα εστηναν καρτερι για οραιες φωτο στην φυση. Η θα πηγαιναν απλα βολτες και πεζοποριες.
Αλλα το να πας να σκοτονεις πουλακια- και να δηλονεις φυσολατρεις- δεν συμβαδιζει.
Αν θελουν να κανουν σπορ με οπλα- ας ρινχουν σε στοχους! Ακομα και σε κινουμενους- ετσι για σασπενς.
Αποψη μου!!