Κατοικίδια και ΜΜΜ (τραίνο, μετρό κλπ)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Μαλιστα καταλαβα.. αρα ακομα καμια προοδος..:mad::mad: ψαχνω να βρω αν μπορω να στειλω πουθενα σε κανενα αρμοδιο λεμε τωρα! Αν βρω κατι θα το αναφερω εδω.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Ευχαριστω!!τσαντα τυπου μεταφορας σε αεροπλανο επιτρεπετε?επειδη εχουμε επιστροφη αεροπορικως.
Εννοεις υφασματινη? Γενικα στα ΜΜΜ ειναι πιο χαλαρα απο αεροπλανο, προχθες ειχα τα γατια στο μετρο σε ψαθινο καλαθι-κλουβακι. Με το ιδιο καλαθι εχω μπει σε μέσα οταν ο μικρος χωραγε και το προηγουμενο σκυλακι ταξιδεψε απειρες φορες σε τρενα. Και υφασματινες βλεπω συνεχεια παντου.

Elios

Well-Known Member
8 Μαϊου 2017
161
157
32
Ναι εννοω τις τυπου trixie τσαντουλες που επιτρεπονται στα αεροπλανα! Ευχαριστω πολλη,ειμαι σε μια φαση να ζυγιζω να δω αν θα ταλεπωρηθη να ερθει μαζι μου για μια βδομαδα η αν θα ψαξω να βρω σιττερ.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Κοιτα αν ειναι για μια εβδομαδα δε το βρισκω φοβερη ταλαιπωρια. Εγω τον προηγουμενο μικρο τον ταξιδευα συνεχως αλλα ειχε μαθει πολυ στο κλουβι. Μολις εμπαινε μεσα και ξεκιναγε το ταξιδι κοιμοταν ηρεμος. Εχει και δροσια το τρενο αρκετη, προς το κρυο το λες. Και τωρα ο μικρος τον περνω σε τριημερα κ.τ.λ παντου. Σε καθε περιπτωση εσυ ξερεις καλυτερα το σκυλάκι σου!

Elios

Well-Known Member
8 Μαϊου 2017
161
157
32
Και εγω εντος πολης το εχω σε μια βαλιτσουλα και μπαινοβγενουμε στα λεοφωρεια! Θα το ζυγισω ακομα λιγες μερες και θα καταληξω..