Καταστροφή χρημάτων...

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
που ακριβως αποποιουμαι της ευθυνης μου?δεν εξηγειται αλλιως γραφω πραγματα ορατα μονο σε σας...εγω αν θυμαμαι καλα μπηνα να ρωτησω αν τα αλλαζουν στη εθνικη τραπεζα τα κατεστραμενα λεφτα αλλα τεσπα ποσος με ενδιαφερει η αποψη σου και γω ποτε δεν θα στρρεφομουν σε εσενα για την αγορα σκυλου οποτε μην ανησυχεις δεν θα σε φερω ποτε στη θεση να σκεφτεις αν θα μου δωσεις η οχι κουταβι

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
χμμ κατσε σε χανω που αναφερω οτι τα λεφτα αξιζουν περισσοτερο απο το σκυλι μου?που αναφερω οτι κοστολογω τρο ζωντανο πλασμα?εχεις καποιο προβλημα ερμηνειας των γραφομενων μου?γραφω μηπως πραγματα και μετα ξεχναω οτι τα γρφω?μα θα τρελαθουμε?αυτες τοι ρομαντικες και γεματες αθωοτητα και υπερβολες σκεψεις μονο αναγουλα μπορουν να μ φερουν :)
Εγώ σου μιλάω ευγενικά και εσύ ειρωνεύεσαι... λυπάμαι.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί σ' αυτόν τον πλανήτη και δεν είναι όλοι σαν κι' εσένα.... :(

μη τρελαθουμε δεν θα εβλεπα τα εκατο ευρω κομματιασμενα στο πατωμα και θα ελεγα ααχ χρυσουλι μου αγαπη μου φως της ζωης μου καλα εισαι?????????εχει και η υποκρισια τα ορια της
Κάπου εδώ το είπες...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην/ον doggie.

Πλην του ότι θα έπρεπε να προσέξει που αφήνει τα χρήματα.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
krina θα σου μιλησω ως μελος του φορουμ προς εναν εκτροφεα ( πσσσσσς )

για ποιον λογο ανοιξες ενα θεμα εντος αυτου του φορουμ με σκοπο να ευχαριστησεις εκτροφεις εκτος του φορουμ ; κονε ;;;
σορρυ αλλα βλακες δεν ειμαστε και εντυπωσεις που και που δημιουργεις
καλα μεχρι εδω δεν με πειραζε αλλα οταν απαξιωνεις γινεσαι προκλητικη και ε, ως μελος του φορυμ ειπα να εκφρασω την αποψη μου

αν εχει την χλωρινη στο ραφι και τα λεφτα χυμα παλι δεν κανει για σκυλο ;

εγω που εχω τον σκυλο εξω και ταιζω ωμα παλι δεν κανω για σκυλο ; ( βασισμενα σε διαφορα που εχεις πει κατα καιρους )

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
krina θα σου μιλησω ως μελος του φορουμ προς εναν εκτροφεα ( πσσσσσς )

για ποιον λογο ανοιξες ενα θεμα εντος αυτου του φορουμ με σκοπο να ευχαριστησεις εκτροφεις εκτος του φορουμ ; κονε ;;;
καλα μεχρι εδω δεν με πειραζε αλλα οταν απαξιωνεις γινεσαι προκλητικη και ε, ως μελος του φορυμ ειπα να εκφρασω την αποψη μου

εγω που εχω τον σκυλο εξω και ταιζω ωμα παλι δεν κανω για σκυλο ; ( βασισμενα σε διαφορα που εχεις πει κατα καιρους )
κανεις γιατι τα λεφτα και τη χλωρινη υποθετω τα εχεις μεσα :)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
doggie δεν θα μιλησω ως μελος του φορουμ ,θα μιλησω ως εκτροφεας ,εισαι ακαταλληλη για ιδιοκτητρια σκυλου
αν δεν αναλογιστεις την ευθυνη σου ισως να μην γινεις και ποτε καταλληλη
Μήπως είσαι λίγο υπερβολική;;

μήπως δεν κάνω και εγώ για ιδιοκτήτης σκύλου;

βέβαια... βλέπεις δεν είμαστε σαν το 90% των ελλήνων να τα έχουμε με αλυσίδα στην αυλή και τα βάζουμε στο σπίτι και όχι μόνο αλλά μια φορά ξεχάσαμε και κάτι λεφτά σε σημείο που μπορούσε να τα φάει... απαράδεκτοι...

Και φυσικά όταν έφαγε το χαρτονόμισμα δεν σκέφτηκα αν πνίγηκε, κατέβασα το κεφάλι και δεν είπα κουβέντα, κιχ δεν έβγαλα, γιατί το λάθος ήταν δικό μου, όχι όμως να ανησυχήσω κιόλας :confused:

ΥΓ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έφαγες τέτοιο σκάλωμα, είπες μια φορά ότι κάναμε λάθος και πρέπει να προσεχουμε (πολύ σωστό), γιατί επιμένεις; επειδή δικαιολογηθήκαμε; Και τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα προσέχουμε;

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
doggie ειτε θελεις να το καταλαβεις ειτε οχι ,εχοντας ενα σκυλο παιρνεις την ευθυνη της ιδιοκτησιας του με οτι αυτο συνεπαγεται ,σημερα ηταν χρηματα για το μασουλημα αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο και αυτο το αλλο μπορει να ειναι επικυνδυνο ,αν εσυ δεν ενδιαφερθεις για αυτο λυπαμαι εισαι ακαταλληλη-ος ,δεν μπορεις να ριχνεις την ευθυνη στο σκυλο και να λες
τι το επικινδυνο θα μπορουσε να παθει απο το χαρτι των εκατο ευρω?να της κατσει στο λαιμο λιγο απιθανο αφου τα εκοψε σε πολυ μικρα κομματακια...κατι αλλλο?το μικρο παιδακι μεχρι μια ηλικια μαθαινει να μη βαζει τα παντα στο στωμα του...τι κακια συνηθεια ειναι αυτη να συγκρινεις ανθρωπο με σκυλι?καμια σχεση το ενα με το αλλλο!!!στο παιδι 3 χρονων του λες δεν θα τα βαλεις στο στωμα σου και τελειωσε το θεμα στο σκυλι δεν πα να του μιλησεις μια ζωη δεν θα σε καταλαβει....και δεν υπαρχει σοφρων παιδι 7 χρονων που να τρωει λεφτα ΕΛΕΟΣ!!
απο Νικος : krina θα σου μιλησω ως μελος του φορουμ προς εναν εκτροφεα ( πσσσσσς )
:Dεχεις πλακα

αν θελεις να πεις τη γνωμη σου βεβαιως και καλα κανεις ,το εχω ξανα πει λατρευω το Βολταιρο
αλλα πες τη γνωμη σου για αυτο το θεμα
αν παλι θελεις να πεις τη γνωμη σου για μενα βεβαιως και μπορεις αλλα θα πρεπει να ανοιξεις νεο θεμα
θα αναγκαστω εδω να σου απαντησω σε αυτο που με ρωτησες
κατα αρχην δεν σας περναω για βλακες ,αν σας νομιζα ετσι δεν θα ασχολιομουν καθολου μαζι σας ,μου αρεσουν οι εξυπνοι ανθρωποι που μαζι τους μπορω να εχω ενα παραγωγικο διαλογο
ανοιξα θεμα "ευχαριστω" γιατι ενιωσα την αναγκη να πω δημοσιο ευχαριστω σε αυτους που μου εδωσαν κατι θετικο ,και αν διαβασες ολο το θεμα θα ειδες οτι ευχαριστησα καποιους εκτροφεις και εκπαιδευτες ,αλλα ευχαριστησα και καποιους συγκεκριμενους εδω στο foroum που μπορει να ειναι εκτροφεις ,εκπαιδευτες αλλα ειναι και αλλοι απλοι ιδιοκτητες ,το να χρεωνομαι που ειπα δημοσιο ευχαριστω μονο για γελια ειναι
μου λες οτι ειναι προσπαθεια κονε και αυτο πλακα εχει, δεν σε παρεξηγω ,ειναι στη φυση δυστυχως πολλων ανθρωπων οσα δεν φτανουν να τα κανουν κρεμασταρια
φιλε δεν εχω αναγκη απο κονε ,μονη μου κανω εκτροφη και μονη μου κατεβαινω στις εκθεσεις ,και Δοξα το Θεο τα σκυλακια μου πανε μια χαρα και αν και νεα στο χωρο της εκτροφης -η επωνυμια μου απο το 2007 ,ειχα τη ψυχη και μπηκα και κατηγορια εκτροφιων στην οποια και κερδισα και διακριση ,με τον μονο που θελω κονε ειναι ο Θεος ,βεβαια σε καταλαβαινω λιγακι ,ειναι πολυ δυσκολο για τους ανθρωπους να εκτιμουν και να σεβονται τους αλλους ειναι πολυ δυσκολο να λενε πραγματικο και δημοσιο ευχαριστω και ετσι πολλοι ψευτικοι νομιζουν οτι καποιο λακο εχει φαβα ,ειναι επειδη κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια

τωρα αν εσυ μου λες οτι απαξιωνω και γινομαι προκλητικη λυπαμαι τι να κανω αυτη ειμαι σε οποιον αρεσω για τους αλλους δεν θα μπορεσω

λυπαμαι για το off topic αλλα ειμουν αναγκασμενη να απαντησω εδω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και φυσικά όταν έφαγε το χαρτονόμισμα δεν σκέφτηκα αν πνίγηκε, κατέβασα το κεφάλι και δεν είπα κουβέντα, κιχ δεν έβγαλα, γιατί το λάθος ήταν δικό μου, όχι όμως να ανησυχήσω κιόλας
Κι εγώ το ίδιο θα'κανα κι ας εβγαζα καπνούς απο μέσα μου!!
Προσωπικά θεωρώ οτι η υπερβολική προστατευτικότητα και το συνεχές άγχος μην πάθει κάτι ο σκύλος, δε βοηθάνε σε τίποτα. Μόνο φάρμακα και ισχυρά χημικά έχω κλεισμένα σε ντουλάπι..... σε όλα τα υπόλοιπα έχει πρόσβαση.... Αλλωστε το κακό μπορεί να συμβεί απο άσχετα πράγματα.... πχ ενα λαμπραντοράκι που ξέρω έφαγε μια κάλτσα και κόντεψε να πεθάνει.... τελικά μετα απο 3 μέρες την έβγαλε αυτούσια (από την πίσω τρύπα!)! Ο γάτος συμφορουμίτισας βρήκε κι εφαγε ένα συρματάκι και χρειάστηκε να τον ανοίξουν για να του το βγάλουν!

Η κακιά η ώρα μπορεί να έρθει οποτεδήποτε. Δε μπορούμε να τα προλάβουμε ή να τα προβλέψουμε όλα, εκτός αν ζούμε σ'ενα άδειο δωμάτιο!! :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Η Τράπεζα της Ελλάδος τα αντικαθιστά.
εμενα μου εφαγε 2 πενηνταρικα!!!! καταλαβαινεις ... 100ευρουλακια δεν ειναι λιγα... και φυσικα ειχα σκοπο να τα παρω πισω , πηγα στην τραπεζα της ελλαδας στην Πανεπιστημιου και ειπα οτι και καλα δουλευω και καλα σε καφετερια και οτι πιαστηκαν σε χαλασμενο φερμουαρ απο το τσαντακι.. (οοχοχοχοχοχ!!! - εννοειται οτι δεν ειπα για τον ΒΛΑΚΑ τον σαγκα!) και μου τα αλλαξαν μια χαρα!! και μου ειπε να πεις στον εργοδοτη σου να σου παρει αλλο τσαντακι..χεχεχε!!

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
εμενα μου εφαγε 2 πενηνταρικα!!!! καταλαβαινεις ... 100ευρουλακια δεν ειναι λιγα... και φυσικα ειχα σκοπο να τα παρω πισω , πηγα στην τραπεζα της ελλαδας στην Πανεπιστημιου και ειπα οτι και καλα δουλευω και καλα σε καφετερια και οτι πιαστηκαν σε χαλασμενο φερμουαρ απο το τσαντακι.. (οοχοχοχοχοχ!!! - εννοειται οτι δεν ειπα για τον ΒΛΑΚΑ τον σαγκα!) και μου τα αλλαξαν μια χαρα!! και μου ειπε να πεις στον εργοδοτη σου να σου παρει αλλο τσαντακι..χεχεχε!!
χαχαχαχαχαχα
το μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι 4 ωρες απο την αθηνα οποτε τα λεφτα που θα δωσω πηγαινε ελα με αυτοκινητο θα ειναι τα ιδια με αυτα που θα παρω γι'αυτο ψαχνω μηπως τα αλλαζουν και αλλου :) και μενα 100 μου εφαγε σε ενα χαρτονομισμα και αν δεν μου τα αντικαταστησουν καηκα θα ειμαι με 20 ευροπουλακια για δυο εβδομαδες :rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τώρα που το συζητάτε το θέμα της καταστροφής χρημάτων, σκέφτομαι ότι ίσως να μην υπάρχει σκυλί που να μην έχει φάει τα χρήματα της οικογενείας του, στην κυριολεξία.

Μου θυμίσατε το καλοκαίρι του 2006, που η μακαρίτισα η Νίνα μας έφαγε ...250€ (πάνω από το τραπέζι) που τα είχα βάλει εκεί, ώστε σε 2-3 ώρες θα την πηγαίναμε (για 1η φορά στη ζωή της - τα χρήματα ήταν για το σκοπό αυτό) στην πανσιόν, προκειμένου να φύγουμε διακοπές. Φαίνεται ότι είχε δυσαρεστηθεί με το επερχόμενο ταξίδι μας (χωρίς εκείνη)!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε παιδιά τα χρήματα έχουν μυρωδιά λογικό είναι να ενδιαφέρουν να σκυλιά μας!!!! ας προσέχουμε που τα τοποθετούμε....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εννοείται έχουν μυρωδιά. Τόσα χέρια έχουν αλλάξει.
Εμένα πάλι δεν νομίζω να μου συμβεί ποτέ αυτό, πάντα καταφέρνω να μένω άφραγκη :p

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
Εννοείται έχουν μυρωδιά. Τόσα χέρια έχουν αλλάξει.
Εμένα πάλι δεν νομίζω να μου συμβεί ποτέ αυτό, πάντα καταφέρνω να μένω άφραγκη :p
aaxaaxaxaxax τυχερουλα :p τοσο πολυ σε ζηλεψα που ηρθα στη θεση σου :D (μεταξυ μας παντα ειμαι:D)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην τρώτε φρίκες λοιπόν όταν σε εκτεθημένα χρήματα θα ορμήξει ο σκύλος! Προσέχετε για να έχετε....

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
Μην τρώτε φρίκες λοιπόν όταν σε εκτεθημένα χρήματα θα ορμήξει ο σκύλος! Προσέχετε για να έχετε....
σαφος και δεν θα τα αφηνα ποτε εκτεθειμενα ποσο μαλλον την ωρα που δεν ειμαι σπιτι
ηταν σε ενα κουτακι που τα φιλαω τα χρηματα παντα και ποτε δεν τα ειχε πειραξει ουτε το κουτακι ουτε τοιποτα δεν περιμενα να το κανει...
και ειναι σε ψηλο σημειο ειδικα για ενα μικροσωμο σκκυλι αλλα τεσπα δεν υπαρχει λογος να απολογουμαι θα δειξει αυριο αν θα μου τα αντικαταστησουν:cool:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Εμένα λεφτά δεν μου χουν φάει ακόμη τα βρωμόσκυλα (αλλά με απομυζούν με άλλους τρόπους...). Την ασφάλεια του αυτοκινήτου βρήκα μασημένη μόνο μια φορά που είχε τη φαεινή ο ασφαλιστής να την πετάξει κάτω από την πόρτα και κάτι κατουρημένα κοινόχρηστα (δικαίως γιατί ήταν και πολλά με τον κλέφτη διαχειριστή που είχαμε τότε!)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εμένα λεφτά δεν μου χουν φάει ακόμη τα βρωμόσκυλα (αλλά με απομυζούν με άλλους τρόπους...). Την ασφάλεια του αυτοκινήτου βρήκα μασημένη μόνο μια φορά που είχε τη φαεινή ο ασφαλιστής να την πετάξει κάτω από την πόρτα και κάτι κατουρημένα κοινόχρηστα (δικαίως γιατί ήταν και πολλά με τον κλέφτη διαχειριστή που είχαμε τότε!)
χαχαχχα!! καλο!!

@doggie..Πακετο, δεν ξερω που αλλου θα μπορουσες να το αλλαξεις, χμμμ... ισως θα μπορουσες να επικοινωνησεις τηλεφωνικα και σου πουν, διφορετικα εννοειται μην το πεταξεις, καποια βολτα στην Αθηνα θα σε αποζημιωσει...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρολο που δεν με συμφερει, θα συμφωνησω με την Κρινα.
Γιατι δεν μπορω να ξεχασω τη μερα που η Ζηνα εφαγε τις τέμπερες της κορης μου και εκανε εμετο και κακα πρασινα και κιτρινα απο τις μπογιές.
Η Ηρα θα παθαινε ηλεκτροπληξια μασουλωντας ενα καλωδιο αλλά ευτυχως εχω στο σπιτι αντιηλεκτροπληξιακο.
Μασουλησε ενα μαλλινο χαλι επειδη της αρεσαν τα κροσια και τρομαξε να το βγαλει κακοντας κακα κυριολεκτικα πλεξούδα.
Και διάφορες αλλες περιπετειες με χειροτερη φυσικα την αμελεια στην προληψη της λεϊσμανιωσης.