Καταστροφή χρημάτων...

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
ναι τα ειχα να πληρωσω το τηλεφωνο στο γραφειο μου και πηγα για ψωνια και οταν γυρισα βρηκα το μισο και το αλλο μισο κομματακια τα εφτυσε κιολας δεν της αρεσαν

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ναι τα ειχα να πληρωσω το τηλεφωνο στο γραφειο μου και πηγα για ψωνια και οταν γυρισα βρηκα το μισο και το αλλο μισο κομματακια τα εφτυσε κιολας δεν της αρεσαν
Τα χαρτονομίσματα αλλάζονται από την Τράπεζα της Ελλάδος ή στο κατά τόπους Δημόσιο Ταμέιο (Εφορία)όταν πρόκειται για επαρχία. Αν έχει πειραχτεί το νούμερο πέφτει η αξία του χαρτονομίσματος. Αν έχεις κάποιο γνωστό σε Τράπεζα μπορεί στη ζούλα να το χώσει μέσα στο πακέτο με τα εφθαρμένα και να στο αντικαταστήσει αλλά δεν συνηθίζεται...περισσότερο γιατί το κάθε υποκατάστημα για να αντικαταστήσει τα εφθαρμένα του πρέπει να στείλει υπάλληλο στην ΤΕ ή να περιμένει να φτιάξει δεσμίδα και να τα επιστρέψει με την Χρηματαποστολή....άντε γειά δηλαδή! Οπότε κάνε ένα κόπο και πήγαινε Σταδίου στην ΤΕ.
Πάντως ο δικός μου δεν προτιμάει τα σκληρά χαρτιά...του αρέσουν περισσότερο οι χαρτοπετσέτες ας πούμε που γίνονται φύλλο και φτερό...και μετά κυνηγάει τα φτερά!

edit post kat....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω παλι δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα
αν εχουμε κουταβι δεν αφηνουμε τιποτα ακαταλληλο προς μασουλημα ,ειναι θεμα ασφαλειας
αν εχουμε ενηλικα ο οποιος εχει αυτες τις τασεις ή φροντιζουμε να του το κοψουμε ή προνοουμε και δεν αφηνουμε ,ελεγχουμε το περιβαλλον αν ειναι ασφαλες και μετα φευγουμε ή παμε για υπνο ή παμε για μπανιο κλπ
τι παει να παει εφαγε χρηματα με την ιδια λογικη θα μπορουσε να φαει το μπουκαλι και να πιει τη χλωρινη κλπ

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εγω παλι δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα
αν εχουμε κουταβι δεν αφηνουμε τιποτα ακαταλληλο προς μασουλημα ,ειναι θεμα ασφαλειας
αν εχουμε ενηλικα ο οποιος εχει αυτες τις τασεις ή φροντιζουμε να του το κοψουμε ή προνοουμε και δεν αφηνουμε ,ελεγχουμε το περιβαλλον αν ειναι ασφαλες και μετα φευγουμε ή παμε για υπνο ή παμε για μπανιο κλπ
τι παει να παει εφαγε χρηματα με την ιδια λογικη θα μπορουσε να φαει το μπουκαλι και να πιει τη χλωρινη κλπ
μ'αρεσει......

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
η χλωρίνη μπορεί να είναι σε ένα ντουλάπι κλεισμένη μόνιμα. Τα χρήματα όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να σου ξεφύγουν κάπου και να του τραβήξουν την προσοχή σαν κάτι καινούριο.

Προσωπικά εκείνη τη μέρα ήταν η μόνη φορά που είχα αφήσει το παντελόνι στον καναπέ αντί να το βάλω στο υπνοδωμάτιο όπως πάντα.

Το τι έγινε δεν ξέρω αλλά όταν ξύπνησα το παντελόνι ήταν κατασαλιωμένο και τα χρήματα κομματάκια γύρω γύρω στο σαλόνι.

Από τότε δεν το έχει ξανακάνει. Ακόμα και όταν ξαπλώνει στο υπνοδωμάτιο μόνος του, δεν ασχολείται με τα παντελόνια και τα ρούχα, όπως δεν ασχολείται ποτέ με τα μπουφάν και τις ζακέτες που αφήνω στο σαλόνι.

Εκείνη τη μέρα όμως το παντελόνι πάνω στον καναπέ του έκανε κλικ....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εγώ πάλι προσέχω πάρα πολύ που βάζω την τσάντα μου. Την πάτησα κανα-δυο φορές και από τότε την κρεμάω κάπου ψηλά.
Χρήματα δεν έχει πάρει ποτέ να μασουλίσει. Έχει πάρει όμως ολόκληρο το πορτοφόλι (το βρήκα πάνω στο χαλί στο σαλόνι...), ένα κοκκαλάκι για τα μαλλιά μου (έσπασε δύο δόντια απ' αυτό...), μασούλησε έναν αναπτήρα (ευτυχώς χωρίς συνέπειες), και καταδάγκωσε ένα φλασάκι (ίσα που πρόλαβα να σώσω τα αρχεία μου...).
Το κακό είναι ότι έχει μάθει να ανοίγει την τσάντα μου τραβώντας με τα δόντια το φερμουάρ....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
η χλωρίνη μπορεί να είναι σε ένα ντουλάπι κλεισμένη μόνιμα. Τα χρήματα όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να σου ξεφύγουν κάπου και να του τραβήξουν την προσοχή σαν κάτι καινούριο
δικαιολογιες για τα αδικαιολογιτα ,παντα ειμαστε προσεκτικοι που αφηνουμε και τι ,επισης παντα ειμαστε προσεκτικοι και στις κινησεις μας ,πως ανοιγουμε τη πορτα ,πως πιανουμε κατι που ειναι ψηλα ,πως ανοιγουν τα συρταρια και τι κρυβουν μεσα κλπ

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
τα χρηματα εννοειται πως δεν τα αφησα σκοπιμα στο συγκεκριμενο σημειο...εκει τα κραταω εδω και παρα πολυ καιρο σε ενα κουτακι στο γραφειο μου που ειναι ψιλο δεν εχει ξανανεβει εκι για να παρει κατι...το εκανε μια και καλη ανεβηκε στην καρεκλα και υστερα εκει...το ηξερα πως μασουλαει πραγματα αλλα δεν περιμενα να σκαρφιστει να ανεβει εκει να τα παρει απο το κουτακι και να τα μασουλησει...το κουτακι στη θεση του:eek:
τελος παντων ηθελα απλα να μαθω αν τα αντικαθιστα η εθνικη τραπεζα αλλα μαλλον οχι οποτε θα απευθυνθω στην εφορια αν και δεν ξερω κατα ποσο θα με εξυπηρετησοουν:cool:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
δικαιολογιες για τα αδικαιολογιτα ,παντα ειμαστε προσεκτικοι που αφηνουμε και τι ,επισης παντα ειμαστε προσεκτικοι και στις κινησεις μας ,πως ανοιγουμε τη πορτα ,πως πιανουμε κατι που ειναι ψηλα ,πως ανοιγουν τα συρταρια και τι κρυβουν μεσα κλπ
για αυτο παντα προσεχουμε που βαζουμε την χλωρινη ....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βρε Κρίνα, ποτέ δε σου'χει φάει κανένας σκύλος τίποτα??! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
doggie αν καταφέρεις τελικά να βγάλεις άκρη (που στο εύχομαι), κάνε τον κόπο να μας το γράψεις, μήπως φανεί κάποτε χρήσιμο και σε κανένα άλλο ομοιοπαθούντα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Βρε Κρίνα, ποτέ δε σου'χει φάει κανένας σκύλος τίποτα??! :)
ναι βεβαια αλλα μετα δεν αναρωτιομουν πως θα αντικαταστησω αυτο που εφαγε:eek: ,απλα σκεφτομουν ποσο ανευθυνα φερθηκα που δεν προνοησα:( και ποσο τυχερη ειμουν που ο σκυλος δεν επαθε κατι

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
ναι βεβαια αλλα μετα δεν αναρωτιομουν πως θα αντικαταστησω αυτο που εφαγε:eek: ,απλα σκεφτομουν ποσο ανευθυνα φερθηκα που δεν προνοησα:( και ποσο τυχερη ειμουν που ο σκυλος δεν επαθε κατι
αν λοιπον γυρνουσε ο συζυγος σου κουρασμενος απο τη δουλεια ειχε μολις βγαλει τα λεφτα απο τη τραπεζζα να πληρωσετε τις υποχρεωσεις του μηνα και ειχε στην τσεπη ολο το μισθο και στο κκατεστρεφε το σκυλι και συ το μονο που θα σκεφτοσουν θα ηταν αχ ευτυχως ειναι καλα τα σκυλια μου και ποσο ανευθυνα μπορει να φερθηκα οκ τοτε εισαι πλουσια και δεν εχεις αναγκη τα λεφτα...και γω το αγαπαω το σκυλλι μου οσο τιποτα στον κοσμο αλλα πραγμαατικα μου ηρθε να το σκοτωσω γιατι ηταν τα λλεφτα για να φαω ολο τον υπολοιπο μηνα και επαναλαμβανω φροντισα να της κοψω αυτες τις συνηθειες οσο ηταν μικρη αλα ξαφνικα τις ξαναθθυμηθηκε...δεν λεω οτι ημουν η τελεια εκπαιδευτρια σαφοςς εγω φταιω και εχω κανει λαθη πολλα οπως αποδεικνυεται τελευταια στην εκπαιδευση της αλλα μη τρελαθουμε δεν θα εβλεπα τα εκατο ευρω κομματιασμενα στο πατωμα και θα ελεγα ααχ χρυσουλι μου αγαπη μου φως της ζωης μου καλα εισαι?????????εχει και η υποκρισια τα ορια της

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
αυριο το πρωι θα κανω μια βολτα στις τραπεζες να δω και θα ενημερωσω....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
μη τρελαθουμε δεν θα εβλεπα τα εκατο ευρω κομματιασμενα στο πατωμα και θα ελεγα ααχ χρυσουλι μου αγαπη μου φως της ζωης μου καλα εισαι?????????εχει και η υποκρισια τα ορια της
Δεν νομίζω ότι είναι υποκρισία !!!! Ούτε θέμα ευπορίας !!! Σε κανέναν μας δεν περισσεύουν.
Αν είχα αφήσει λεφτά έξω και τα έτρωγε ο σκύλος μου, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν ο σκύλος. Τι να τα κάνω τα 100 ευρώ αν μου πεθάνει? ή έστω να αρρωστήσει, ή να πνιγεί αν του καθίσει στο λαιμό κάτι....
Τόσο δηλαδή αξίζει η ψυχούλα που ζει μαζί μας? εκατό ευρώ?

Είναι γνωστό ότι τα μωρά βάζουν ότι βρουν στο στόμα τους. Αν το είχε κάνει δηλαδή το παιδί σου τι θα έκανες? ποιον θα σκεφτόσουν? το μωρό σου ή τα λεφτά?

Ναι, το αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα επιβίωσης, αλλά θα προτιμούσα να δανειστώ από κάπου για να ζήσω, παρά να πάθει κάτι ο μικρός.
Γιατί σε τελική ανάλυση, αν αγαπάς ένα πλάσμα σε νοιάζει η υγεία του και όχι τα λεφτά.

Πραγματικά εξεπλάγην με αυτή την απάντηση.....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
καλα αμα φαει λεφτα δεν θα παθει τιποτα , κακακια θα γινουν :rolleyes:

και εγω τα λεφτα θα σκεφτομουνα γιατι χωρις λεφτα και εγω θα πεινασω και ο σκυλος

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
Δεν νομίζω ότι είναι υποκρισία !!!! Ούτε θέμα ευπορίας !!! Σε κανέναν μας δεν περισσεύουν.
Αν είχα αφήσει λεφτά έξω και τα έτρωγε ο σκύλος μου, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν ο σκύλος. Τι να τα κάνω τα 100 ευρώ αν μου πεθάνει? ή έστω να αρρωστήσει, ή να πνιγεί αν του καθίσει στο λαιμό κάτι....
Τόσο δηλαδή αξίζει η ψυχούλα που ζει μαζί μας? εκατό ευρώ?

Είναι γνωστό ότι τα μωρά βάζουν ότι βρουν στο στόμα τους. Αν το είχε κάνει δηλαδή το παιδί σου τι θα έκανες? ποιον θα σκεφτόσουν? το μωρό σου ή τα λεφτά?

Ναι, το αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα επιβίωσης, αλλά θα προτιμούσα να δανειστώ από κάπου για να ζήσω, παρά να πάθει κάτι ο μικρός.
Γιατί σε τελική ανάλυση, αν αγαπάς ένα πλάσμα σε νοιάζει η υγεία του και όχι τα λεφτά.

Πραγματικά εξεπλάγην με αυτή την απάντηση.....
τι το επικινδυνο θα μπορουσε να παθει απο το χαρτι των εκατο ευρω?να της κατσει στο λαιμο λιγο απιθανο αφου τα εκοψε σε πολυ μικρα κομματακια...κατι αλλλο?το μικρο παιδακι μεχρι μια ηλικια μαθαινει να μη βαζει τα παντα στο στωμα του...τι κακια συνηθεια ειναι αυτη να συγκρινεις ανθρωπο με σκυλι?καμια σχεση το ενα με το αλλλο!!!στο παιδι 3 χρονων του λες δεν θα τα βαλεις στο στωμα σου και τελειωσε το θεμα στο σκυλι δεν πα να του μιλησεις μια ζωη δεν θα σε καταλαβει....και δεν υπαρχει σοφρων παιδι 7 χρονων που να τρωει λεφτα ΕΛΕΟΣ!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν μίλησα ούτε για 3 χρονών παιδί, ούτε για 7. Εγώ μίλησα για μωρό... αν μπουσουλήσει και το πάρει?
Εν πάση περιπτώσει ο καθένας έχει τις απόψεις του, δεν χρειάζεται να φωνάζεις. Απλά εγώ δεν κοστολογώ ένα ζωντανό πλάσμα και βάζω την ψυχούλα πάνω από τα λεφτά.
Και να είσαι σίγουρη ότι δεν μου περισσεύουν...

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
χμμ κατσε σε χανω που αναφερω οτι τα λεφτα αξιζουν περισσοτερο απο το σκυλι μου?που αναφερω οτι κοστολογω τρο ζωντανο πλασμα?εχεις καποιο προβλημα ερμηνειας των γραφομενων μου?γραφω μηπως πραγματα και μετα ξεχναω οτι τα γρφω?μα θα τρελαθουμε?αυτες τοι ρομαντικες και γεματες αθωοτητα και υπερβολες σκεψεις μονο αναγουλα μπορουν να μ φερουν :)