ναι τα ειχα να πληρωσω το τηλεφωνο στο γραφειο μου και πηγα για ψωνια και οταν γυρισα βρηκα το μισο και το αλλο μισο κομματακια τα εφτυσε κιολας δεν της αρεσαν
μ'αρεσει......εγω παλι δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα
αν εχουμε κουταβι δεν αφηνουμε τιποτα ακαταλληλο προς μασουλημα ,ειναι θεμα ασφαλειας
αν εχουμε ενηλικα ο οποιος εχει αυτες τις τασεις ή φροντιζουμε να του το κοψουμε ή προνοουμε και δεν αφηνουμε ,ελεγχουμε το περιβαλλον αν ειναι ασφαλες και μετα φευγουμε ή παμε για υπνο ή παμε για μπανιο κλπ
τι παει να παει εφαγε χρηματα με την ιδια λογικη θα μπορουσε να φαει το μπουκαλι και να πιει τη χλωρινη κλπ
δικαιολογιες για τα αδικαιολογιτα ,παντα ειμαστε προσεκτικοι που αφηνουμε και τι ,επισης παντα ειμαστε προσεκτικοι και στις κινησεις μας ,πως ανοιγουμε τη πορτα ,πως πιανουμε κατι που ειναι ψηλα ,πως ανοιγουν τα συρταρια και τι κρυβουν μεσα κλπη χλωρίνη μπορεί να είναι σε ένα ντουλάπι κλεισμένη μόνιμα. Τα χρήματα όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να σου ξεφύγουν κάπου και να του τραβήξουν την προσοχή σαν κάτι καινούριο
για αυτο παντα προσεχουμε που βαζουμε την χλωρινη ....δικαιολογιες για τα αδικαιολογιτα ,παντα ειμαστε προσεκτικοι που αφηνουμε και τι ,επισης παντα ειμαστε προσεκτικοι και στις κινησεις μας ,πως ανοιγουμε τη πορτα ,πως πιανουμε κατι που ειναι ψηλα ,πως ανοιγουν τα συρταρια και τι κρυβουν μεσα κλπ
Βρε Κρίνα, ποτέ δε σου'χει φάει κανένας σκύλος τίποτα??!δικαιολογιες για τα αδικαιολογιτα ,παντα ειμαστε προσεκτικοι που αφηνουμε και τι ,επισης παντα ειμαστε προσεκτικοι και στις κινησεις μας ,πως ανοιγουμε τη πορτα ,πως πιανουμε κατι που ειναι ψηλα ,πως ανοιγουν τα συρταρια και τι κρυβουν μεσα κλπ
ναι βεβαια αλλα μετα δεν αναρωτιομουν πως θα αντικαταστησω αυτο που εφαγε ,απλα σκεφτομουν ποσο ανευθυνα φερθηκα που δεν προνοησα και ποσο τυχερη ειμουν που ο σκυλος δεν επαθε κατιΒρε Κρίνα, ποτέ δε σου'χει φάει κανένας σκύλος τίποτα??!
αν λοιπον γυρνουσε ο συζυγος σου κουρασμενος απο τη δουλεια ειχε μολις βγαλει τα λεφτα απο τη τραπεζζα να πληρωσετε τις υποχρεωσεις του μηνα και ειχε στην τσεπη ολο το μισθο και στο κκατεστρεφε το σκυλι και συ το μονο που θα σκεφτοσουν θα ηταν αχ ευτυχως ειναι καλα τα σκυλια μου και ποσο ανευθυνα μπορει να φερθηκα οκ τοτε εισαι πλουσια και δεν εχεις αναγκη τα λεφτα...και γω το αγαπαω το σκυλλι μου οσο τιποτα στον κοσμο αλλα πραγμαατικα μου ηρθε να το σκοτωσω γιατι ηταν τα λλεφτα για να φαω ολο τον υπολοιπο μηνα και επαναλαμβανω φροντισα να της κοψω αυτες τις συνηθειες οσο ηταν μικρη αλα ξαφνικα τις ξαναθθυμηθηκε...δεν λεω οτι ημουν η τελεια εκπαιδευτρια σαφοςς εγω φταιω και εχω κανει λαθη πολλα οπως αποδεικνυεται τελευταια στην εκπαιδευση της αλλα μη τρελαθουμε δεν θα εβλεπα τα εκατο ευρω κομματιασμενα στο πατωμα και θα ελεγα ααχ χρυσουλι μου αγαπη μου φως της ζωης μου καλα εισαι?????????εχει και η υποκρισια τα ορια τηςναι βεβαια αλλα μετα δεν αναρωτιομουν πως θα αντικαταστησω αυτο που εφαγε ,απλα σκεφτομουν ποσο ανευθυνα φερθηκα που δεν προνοησα και ποσο τυχερη ειμουν που ο σκυλος δεν επαθε κατι
Δεν νομίζω ότι είναι υποκρισία !!!! Ούτε θέμα ευπορίας !!! Σε κανέναν μας δεν περισσεύουν.μη τρελαθουμε δεν θα εβλεπα τα εκατο ευρω κομματιασμενα στο πατωμα και θα ελεγα ααχ χρυσουλι μου αγαπη μου φως της ζωης μου καλα εισαι?????????εχει και η υποκρισια τα ορια της
τι το επικινδυνο θα μπορουσε να παθει απο το χαρτι των εκατο ευρω?να της κατσει στο λαιμο λιγο απιθανο αφου τα εκοψε σε πολυ μικρα κομματακια...κατι αλλλο?το μικρο παιδακι μεχρι μια ηλικια μαθαινει να μη βαζει τα παντα στο στωμα του...τι κακια συνηθεια ειναι αυτη να συγκρινεις ανθρωπο με σκυλι?καμια σχεση το ενα με το αλλλο!!!στο παιδι 3 χρονων του λες δεν θα τα βαλεις στο στωμα σου και τελειωσε το θεμα στο σκυλι δεν πα να του μιλησεις μια ζωη δεν θα σε καταλαβει....και δεν υπαρχει σοφρων παιδι 7 χρονων που να τρωει λεφτα ΕΛΕΟΣ!!Δεν νομίζω ότι είναι υποκρισία !!!! Ούτε θέμα ευπορίας !!! Σε κανέναν μας δεν περισσεύουν.
Αν είχα αφήσει λεφτά έξω και τα έτρωγε ο σκύλος μου, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν ο σκύλος. Τι να τα κάνω τα 100 ευρώ αν μου πεθάνει? ή έστω να αρρωστήσει, ή να πνιγεί αν του καθίσει στο λαιμό κάτι....
Τόσο δηλαδή αξίζει η ψυχούλα που ζει μαζί μας? εκατό ευρώ?
Είναι γνωστό ότι τα μωρά βάζουν ότι βρουν στο στόμα τους. Αν το είχε κάνει δηλαδή το παιδί σου τι θα έκανες? ποιον θα σκεφτόσουν? το μωρό σου ή τα λεφτά?
Ναι, το αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα επιβίωσης, αλλά θα προτιμούσα να δανειστώ από κάπου για να ζήσω, παρά να πάθει κάτι ο μικρός.
Γιατί σε τελική ανάλυση, αν αγαπάς ένα πλάσμα σε νοιάζει η υγεία του και όχι τα λεφτά.
Πραγματικά εξεπλάγην με αυτή την απάντηση.....