Καρκίνος του προστάτη

tzouli

New Member
13 Μαρτίου 2025
2
0
40
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει διαγνωστεί το σκυλάκι του με καρκίνο του προστάτη.

Despina Mis

Member
21 Νοεμβρίου 2015
22
5
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Έκτοράς μου, είναι στη φωτο αριστερά. Ήταν στειρωμένος κι όμως διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. Δε γίνεται χειρουργείο. Το παλέψαμε 10 μήνες. Στο τέλος δεν μπορούσε να κατουρήσει, ό,τι έβγαζε ήταν αίμα, πονούσε και τον έκανα ευθανασία.:cry: Έζησε 11 χρόνια και ελπίζω να ήταν ευτυχισμένος.

• Sad
Reactions: BaNi

tzouli

New Member
13 Μαρτίου 2025
2
0
40
Και ο δικός μου είναι εντεκα .Δεν γίνεται εγχείρηση και δεν ενδείκνυται η χημειοθεραπεία λόγω ηλικίας και επιθετικότητας του καρκίνου .Εσας πώς τα κατάφερε τόσους μήνες; Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα βαριά παυσινοπα και δεν τον πιάνουν.Οταν κάνει κακα πονάει πολύ και τσιριζει.Δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω.Στειρωμενοι και εμείς από ενάμιση έτους.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.477
10.730
Athens
Διαβάζω και προβληματίζομαι γιατί έχω αστείρωτο σκύλο, ομοίως ετών 11 και αγχώνομαι αν πρέπει να στειρωθεί για αυτό το λόγο.
@tzouli δεν ξέρω αν έχει νόημα να ψαχτείς και για έλαιο κάναβης (την "ισχυρή δόση") δεν ξέρω αν θα βοηθήσει στον πόνο. Αν πονάει όταν κάνει τις βασικές του ανάγκες ίσως πρέπει να σκεφτείς άλλες αποφάσεις...
Η διάγνωση πως έγινε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli