Καλώς σας βρήκα! Γερμανικός ποιμενικός

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Είναι κούκλος ο Δούκας Μάχη !Και για τον Βερανη που τον πας εχω ακούσει πολύ καλά λόγια :-D

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
export.jpg

ο δουκας ειναι πλεον στο ονομα μου,ειμαι και με το νομο ιδιοκτητρια του(μαμα του καλε).εχει ακριβως ενα μηνα που κινησα τη διαδικασια και προχθες μου ηρθε συστημενο το export.και τωρα ...τι κανω στη συνεχεια?φανταζομαι πρεπει να παρω τηλ τον κοε ε? να το στειλω εκει με το πεντιγκρι ε?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πρωινη βολτα στο δασος,πολυ μεγαλη απολαυση μεσα στο χειμωνα.ο γερακος μου ο ορφεας ακολουθει ακουραστος αν και εχθες εκανε επεμβαση στο αυτακι του και παιρνει και ενα σκασμο φαρμακα.πιλαλαει χαρουμενος σαν κουταβι και κανεις δεν τον κανει για 15 χρονων.

DSC00303.jpg DSC00306.jpgDSC00311.JPGDSC00312.jpgDSC00315.jpg

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Και θα περιμένεις καιρό γιατί θα παει πάλι στο εκπαιδευτήριο σε 3 μήνες.:p .αλλα τι διάφορα θα χει απο τις φωτό που έβαλα και που εχει ήδη τη στάση ;πιο χαμηλό το πίσω σύστημα ε;

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πολύ όμορφες φωτογραφίες . Που είναι? Περαστικά στον Ορφέα.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Είμαστε στη δενδροφυτεία στον Άγιο χαράλαμπο στη Θεσσαλονίκη.είναι δίπλα στο σπίτι μου και απολαμβάνουμε αυτή την ομορφιά κάθε μέρα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Και θα περιμένεις καιρό γιατί θα παει πάλι στο εκπαιδευτήριο σε 3 μήνες.:p .αλλα τι διάφορα θα χει απο τις φωτό που έβαλα και που εχει ήδη τη στάση ;πιο χαμηλό το πίσω σύστημα ε;
Οχι δεν βλεπεις το πιο χαμηλο συστημα.Βλεπεις κλιση,γραμμη κοιλιας και ραχης μπροστινο..εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα του σκυλου!Τον μαιο στο sieger σκεφτεσαι να τον κατεβασεις?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μορφολογίας ε; Το θέμα είναι οτι πρέπει να μου πει κάποιος που ξέρει αν αξίζει να τον κατεβάσω και τι προετοιμασία χρειάζεται .το ίδιο διάστημα θα παει Αθήνα για Bh ,λες να είμαστε τόσο τυχεροί;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δουλεψε τον με τον κυριο βερανη αν γνωριζει η με καποιον εκτροφεα στην Θεσσαλονικη ωστε αφου θα εισαι κατω να τρεξει το σκυλι στην εκθεση..Ωραια εμπειρια θα ειναι:)Μπορεις επισης να πας απο καποιο εκτροφειο κοντα σε εσενα ωστε να σου πει την γνωμη του για τον σκυλο.

Last edited:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ευχαριστώ anesidora. Πριν από ένα μήνα περίπου είχαμε ένα άσχημο επεισόδιο που ευτυχώς δε ν άφησε κατάλοιπα στον δούκα.εντελώς απρόκλητα τον άρπαξε από τη μουσούδα ένας σκύλος που τον ξέρουμε από κουτάβι και που είναι ίδια ηλικία με τον δικό μου.ο συγκεκριμένος είναι ημίαιμος ντογκο με σέτερ .ισως και μπόξερ.ήταν και μια λαμπραντορίνα που και αυτή είναι παρέα μας στο δάσος και που μάλλον για χάρη της έγινε η φαση.τον άρπαξε λοιπόν και πρώτη φορά είδα τον δούκα να μεταμορφώνεται σε αγριόσκυλο.αντεπιτέθηκε και έγινε ένα μαλιοκουβάριασμα άνευ προηγουμένου.και εκεί έκανα τη βλακεία....έβαλα το χέρι μου να τους χωρίσω...να τον προστατεύσω...το αποτέλεσμα...ο δούκας έχει μόνο δυο γραμμές αναίμακτες στη μουσούδα και εγώ πέρασα το βράδυ μου στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του χεριού με συμβουλή του χειρούργου για πλαστική μετά απο εναμισι μήνα..επι δύο εβδομάδες είχα ανοιχτό τραύμα αφού δεν γίνονται ράμματα σε δάγκωμα σκύλου και επώδυνες αλλαγές.ευτυχώς έχει κλείσει πια και έχει ξεμελανιάσει το χέρι μου που ήταν από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα από την εσωτερική πλευρά χωρίς υπερβολή μελιτζανί. Ευτυχώς όπως προείπα το περιστατικό δεν άφησε φοβίες στον δούκα και είναι το ίδιο φιλικός και παιχνιδιαρης με άλλα σκυλιά όπως και πριν.σήμερα είδαμε πάλι τον φιντέλ(τον υπαίτιο) και μυρίστηκαν μια χαρά λες και δε συνέβη τίποτα...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Σωπα ρε... για αυτο εχεις χαθει... περαστικα ρε....
και αλλη φορα να ξερεις δεν βαζουμε τα χερακια μας εκει που δεν πρεπει...
λιγο νερακι ισως να τους ξεμπλεκε