Καλώς σας βρήκα! Γερμανικός ποιμενικός

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ειναι ασκηση ειδικη για γερμανικα.:D απο τις ασκησεις που λατρευει. το κατσε και το ξαπλα ειναι το φορτε του χαχααα!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
παρεμπιπτοντως οι εκπαιδευτες μου λενε οτι του κανω τη τελεια διατροφη,ο δουκας σε σχεση με αλλα ποιμενικα της ηλικας του που εκπαιδευονται εκει εχει μεγαλη διαφορα σε ογκο ,τριχα κλπ.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
κατα βαση κοτοπουλο.ολοκληρο .το τεμαχιζω σε μεριδες(ο κρεοπωλης δλδ) και μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας (μοσχαρι η γιδα αν βρω) μια φορα ψαρι(οχι τωρα που ειναι εγκλειστος). απο κρεας του δινω 800 γρμ τη μερα. απο λαχανικα οτι εποχιακο βρω και επιτρεπεται.πχ σημερα του ετοιμασα για ολη την εβδομαδα κολοκυθα κοκκινη ,κολοκυθακια πρασινα ,ντοματες ,2 αυγα ,150 γρμ λαδι. 2 γιαουρτια με τη πετσουλα τους(ειναι στην αναπτυξη το χρυσο μου) σολωμελαιο δεν του εχω δωσει ακομη αν και ηρθε επιτελους εξ αμερικης γιατι δε ξερω πως θα αντιδρασει και δε θελω να μυριζει ψαριλα και η καταψυξη του βερανη χααχαχα.τεσπα αυτα κατα βαση αλλα απο λαχανικα εχω ποικιλια.πχ καροτα αρακα μαρουλακια κλπ. επισης του εχω βαλει και αρκετες φορες μηλα αλεσμενα αν και γενικα λενε οτι πρεπει να τα τρωει σκετα.ομως επειδη δεν μπορω να πηγαινω στον βερανη να του δωσω το φρουτο του(εδω γελανε) του το εκανα ετσι λιγες φορες...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
1.jpgView attachment 40990

και συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε...και να ωριμαζουμε...ο δουκας ειναι πλεον αυτοκολητος στο ποδι μου στον δρομο .δεν τραβαει στο ελαχιστο .περπαταει οταν περπαταω και σταματαει αυτοματα μολις σταματησω(μεγαλο ατου στις διαβασεις).το μεγαλο τεστ εγινε οταν ειδε γατα (τις μισει θανασιμα) και δεν εφυγε απο το ποδι μου.θα ξαναπαει σε λιγους μηνες στο εκπαιδευτηριο για να περασει ΒΗ.ενα σωστο εκπαιδευτηριο που εμπιστευεστε απολυτα ειναι για μενα ο πιο σωστος τροπος για να μαθει ο συντροφος μας τελεια βασικη υπακοη.

Attachments

• 97,5 KB Προβολές: 266

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Πολυ ομορφος σκυλος με τελεια μασκα.Θα ηθελα να δω και μια φωτο σε stand αν γινεται.Επισης πολυ καλη επιλογη εκπαιδευτη.Να τον χαιρεσαι!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πες το ψεματα...μασες .χαψες βουρτσισμα ξεψιρισμα...και να τον προσεχω λες και θα μου κανει το χρυσο αυγο.και εγω θα ηθελα να ειμαι αφεντικο μου.;)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Πολυ ομορφος σκυλος με τελεια μασκα.Θα ηθελα να δω και μια φωτο σε stand αν γινεται.Επισης πολυ καλη επιλογη εκπαιδευτη.Να τον χαιρεσαι!
δεν εχω σε σταντ κυριακο ,θα του βγαλω σιγουρα οταν θα του μαθουν να στηνεται στον βερανη .ευχαριστω !!να χαιρεσαι και εσυ τον δικο σου!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ναι στον βερανη . ευχαριστω τον keegan που μου τον προτεινε γιατι δεν ηξερα που να απευθυνθω. πολυ ωραιο περιβαλλον με αξιολογα παιδια γεματα ορεξη για δουλεια. πηρα εναν σκυλο που μπορω πλεον να λεω οτι ΝΑΙ ειναι εκπαιδευμενος. και ειναι μονο η αρχη. ανυπομονω να δω τι θα μαθει στο ΒΗ.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
γιατι το ιπο προυποθετει πετιγκρι? το συζητησα για ιπο,θα δω πως θα τα παει στο ΒΗ και θα αρχισει ιπο. παντως θελει πολυ χρονο ,τρεξιμο και χρημα η ολη ενασχοληση.το σιγουρο ειναι οτι αν τα παει τοσο καλα πια στο ΒΗ θα ειναι ενα σοβαρο κινητρο για να συνεχισει και να ξεδιπλωσει τις ικανοτητες του στο ιπο.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Παντως για να περασει BH νομιζω θελει δουλεια.Δεν ειναι απλο.Pendigree χρειαζεται για να πας στο παγκοσμιο του ιπο μονο.Για μενα αν εισαι ευχαριστημενη μεχρι τωρα απο την εκπαιδευση του σκυλου δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τον περασεις BH αν δεν κανεις ιπο.Φυσικα εσυ αποφασιζεις

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
νομίζω θέλει για το παγκόσμιο... (ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε)
Κυριάκο ότι κανεις με τον σκύλο σου καλο σου κάνει. οποτε πάει δεν πάει για ΥΠΟ καλο θα της κάνει

Last edited:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καλα κακο δεν της κανει εννοειται αλλα ειναι κριμα να δουλευεις ενα σκυλο συστηματικα στην υπακοη για να περασει την εξεταση του BH και μετα να σταματισεις.Δηλαδη τι να κανει καποιος εναν σκυλο που κανει το fuss καμαρωτος αν δεν ασχολειται το αθλημα?Το ιπο η το κανεις η δεν το κανεις.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
το ΒΗ σου δινει γραπτη πιστοποιηση οτι ο σκυλος σου ειναι σκυλος συνοδειας .ανεβαζει το επιπεδο υπακοης και πιστευω οτι μαθαινεις να συνεγαζεσαι καλυτερα μαζι του.αρα καλυτερη συμβιωση. παρεμπιπτοντως ο δουκας εχει εμφυτο οπως μου πε ο βερανης το χαρακτηριστικο χορευτικο βαδισμα το οποιο εβγαλε πολλες φορες στο fuss.στο ΒΗ θα το μαθει τελεια.