εσυ που μεγαλωσες ποιμενικο πες μου πλζζζζ το δικο σου ηταν δαγκωνιαρικο σαν το δικο μου? μου εχει κανει τα χερια ολο σημαδια .πολυ μοβορικο το σκασμενο.και υποτιθεται εχει πετιγκρι με ενα σκασμο γενιες εγγυηση πισω για αψογο χαρακτηρα.
Ωραία υπομονή λοιπόν ένα μηνάκι ακόμα... Ευχαριστώ maxinikolεκπαιδευση αρχισαμε 3 μηνων. το δαγκωμα εχει ελλατωθει εντυπωσιακα. το πως ειναι ενας συνδυασμος ωριμανσης του σκυλιου και τεχνικων που μονο ο εκπαιδευτης μπορει να σου δειξει για να μη βλαψεις το μικρο σου . να ξερεις παντως οτι ημουν απελπισμενη με το δαγκωμα και τωρα μου φαινεται αστειο αυτο που περασα.θα στρωσει.
Σούπερ ο μικρός !!οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring. εμαθε πανευκολα το "θεση" με 2 και 4 ποδια και να περπαταει κατω απο τα ποδια μου εμπρος και προς τα πισω.ο εκπαιδευτης θελει να τον κατεβασει σε αγωνα .θα τον προετοιμασουμε και θα δουμε.
2ο κομμάτισευχαριστω κατερινα!!!δε θα τον στειρωσω αλλα δε ξερω και τι εχω να αντιμετωπισω γιατι δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο και δυναμικο πλασμα. ειναι και θερμοαιμος ο τσαχπινης.δε ξερω πως να ερμηνευσω οτι πηγαινει πισω απο τον δολιο ορφεα μου και κανει τη γνωστη κινηση .ειναι κυριαρχικο η κατι αλλο? .μολις τον βλεπω τον πιανω απο το λουρι και τον τραβαω .πολυ μικρος δεν ειναι για να εχει σεξουαλικα ενστικτα?σε 8 μερες κλεινει τους 5 μηνες.με το παραμικρο βγαζει το κραγιον εξω.παντως απο ανατομια ο γιατρος μου ειπε οτι κατεβασε και τα δυο τα ..χμ .δεν ειναι μοναρχης απλα...δουκας.οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring.
Θα ξεχωρίσω σε 2 κομμάτια την παραγραφούλα σου και θα σου πω ότι αν συνεχίσεις το 2ο κομμάτι δεν θα έχεις να αγχώνεσαι για το πρώτο κομμάτι!εμαθε πανευκολα το "θεση" με 2 και 4 ποδια και να περπαταει κατω απο τα ποδια μου εμπρος και προς τα πισω.ο εκπαιδευτης θελει να τον κατεβασει σε αγωνα .θα τον προετοιμασουμε και θα δουμε.
πο πο πο σφαιρα το πας το πραμα....οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring
Αυτό διαπίστωσα κι εγώ, τελικά υπάρχει χρόνος για όλα αν θέλει κανείς. Θυμάμαι πριν μερικούς μήνες και πριν αποκτήσουμε το σκυλί ξύπναγα στο παραπέντε για να ετοιμαστώ για τη δουλεια και πάλι δεν προλάβαινα!.......εγω που πήγαινα σπιτι απο τη δουλειά και έπεφτα ξερη τωρα είμαι υπ ατμον και δε με φτάνει η μέρα με το να ασχολούμαι μαζι του.ειδικα οταν αρχίσουμε κανονικά προπόνηση θα αλλάξει εντελώς η καθημερινότητα μου. Ότι και να γίνει κέρδος ψυχικό είναι και ένας ωραίος στόχος!