Καλώς σας βρήκα! Γερμανικός ποιμενικός

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
εσυ που μεγαλωσες ποιμενικο πες μου πλζζζζ το δικο σου ηταν δαγκωνιαρικο σαν το δικο μου? μου εχει κανει τα χερια ολο σημαδια .πολυ μοβορικο το σκασμενο.και υποτιθεται εχει πετιγκρι με ενα σκασμο γενιες εγγυηση πισω για αψογο χαρακτηρα.

και εμένα δαγκώνει ασταμάτητα!Ειδικά μετά το φαγητό τον πιάνει μια μανία με τα χέρια μου ή τα πόδια..ότι βρει εύκαιρο δηλαδή.Να σε ρωτήσω πόσο μηνών άρχισες την εκπαίδευση και πως σταμάτησε να δαγκώνει;Εγώ προσπαθώ να του μάθω να δαγκώνει τα παιχνίδια του αλλά πάντα θα αρπάξει και λίγο χεράκι...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εκπαιδευση αρχισαμε 3 μηνων. το δαγκωμα εχει ελλατωθει εντυπωσιακα. το πως ειναι ενας συνδυασμος ωριμανσης του σκυλιου και τεχνικων που μονο ο εκπαιδευτης μπορει να σου δειξει για να μη βλαψεις το μικρο σου . να ξερεις παντως οτι ημουν απελπισμενη με το δαγκωμα και τωρα μου φαινεται αστειο αυτο που περασα.θα στρωσει.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
εκπαιδευση αρχισαμε 3 μηνων. το δαγκωμα εχει ελλατωθει εντυπωσιακα. το πως ειναι ενας συνδυασμος ωριμανσης του σκυλιου και τεχνικων που μονο ο εκπαιδευτης μπορει να σου δειξει για να μη βλαψεις το μικρο σου . να ξερεις παντως οτι ημουν απελπισμενη με το δαγκωμα και τωρα μου φαινεται αστειο αυτο που περασα.θα στρωσει.
Ωραία υπομονή λοιπόν ένα μηνάκι ακόμα... Ευχαριστώ maxinikol :)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
doukas1.jpgdoukas2.jpgdoukas3.jpgdoukas4.jpgdoukas6.jpgσημερα η πρωτη μας βολτα στο δασος χωρις οδηγο.αψογος!!! περπατουσε διπλα μου στα δρομακια και ερχοταν αμεσως μολις εκανε να απομακρυνθει και τον καλουσα.βεβαια ειχα σημερα τη κορη μου και ειμασταν σε ετοιμοτητα για πιθανη φυγη.εκανε φιλο ενα γκολντεν και οταν εφυγε εκεινο με το αφεντικο του εκανε να ακολουθησει .εχτες συμπτωματικα ειχαμε ομαδικο με μερος του μαθηματος να ερχεται οταν τον καλουμε και ενω παιζει με αλλο σκυλο. δουλεψε!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
doukas5.jpgdoukas7.jpgdoukas8.jpg
αυτο το τρελλο στο ματι με τα δυο δοντια να του λειπουν (επεσαν και ειναι φαφουτης)εχει κατι το σουρεαλ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι απλά υπέροχος...ώραίο κεφάλι και γερό,κόκαλο...Μπράβο σας !! Θα είναι κρίμα να μην ακολουθήσει εργασία. Έχει πολύ καλά αίματα και μπορεί να εξελιχθεί και σε πολύ καλό επιβήτορα...Παναγιά μου μη διανοηθείτε να τον στειρώσετε....κρίμα θα είναι.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
σευχαριστω κατερινα!!!δε θα τον στειρωσω αλλα δε ξερω και τι εχω να αντιμετωπισω γιατι δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο και δυναμικο πλασμα. ειναι και θερμοαιμος ο τσαχπινης.δε ξερω πως να ερμηνευσω οτι πηγαινει πισω απο τον δολιο ορφεα μου και κανει τη γνωστη κινηση .ειναι κυριαρχικο η κατι αλλο? .μολις τον βλεπω τον πιανω απο το λουρι και τον τραβαω .πολυ μικρος δεν ειναι για να εχει σεξουαλικα ενστικτα?σε 8 μερες κλεινει τους 5 μηνες.με το παραμικρο βγαζει το κραγιον εξω.παντως απο ανατομια ο γιατρος μου ειπε οτι κατεβασε και τα δυο τα ..χμ .δεν ειναι μοναρχης απλα...δουκας.οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring. εμαθε πανευκολα το "θεση" με 2 και 4 ποδια και να περπαταει κατω απο τα ποδια μου εμπρος και προς τα πισω.ο εκπαιδευτης θελει να τον κατεβασει σε αγωνα .θα τον προετοιμασουμε και θα δουμε.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring. εμαθε πανευκολα το "θεση" με 2 και 4 ποδια και να περπαταει κατω απο τα ποδια μου εμπρος και προς τα πισω.ο εκπαιδευτης θελει να τον κατεβασει σε αγωνα .θα τον προετοιμασουμε και θα δουμε.
Σούπερ ο μικρός !!
Εξελίσεται σε έναν πολύ όμορφο Γ.Π από ότι βλέπω και σύμφωνα με το pedigree δεν έπεσαν έξω οι προσδοκίες ως προς τις εργασιακές ικανότητες του κούταβου.

Αυτό που χαίρομαι και θέλω να σας συγχαρώ για αυτό, είναι πως παρόλο που δεν είχες προγραμματίσει να αποκτήσεις έναν τέτοιο σκύλο με αυτόν τον χαρακτήρα, ασχολήθηκες να ενημερωθείς και να φτάσεις στο σημείο να δουλεύεις μαζί του mondio κιόλας..:mrgreen:
Εννοείται πως θα περιμένουμε ανταπόκριση και υλικό με την προοδό του.

...και πάλι να σας ζήσει και καλή αρχή !!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
1ο κομμάτι
σευχαριστω κατερινα!!!δε θα τον στειρωσω αλλα δε ξερω και τι εχω να αντιμετωπισω γιατι δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο και δυναμικο πλασμα. ειναι και θερμοαιμος ο τσαχπινης.δε ξερω πως να ερμηνευσω οτι πηγαινει πισω απο τον δολιο ορφεα μου και κανει τη γνωστη κινηση .ειναι κυριαρχικο η κατι αλλο? .μολις τον βλεπω τον πιανω απο το λουρι και τον τραβαω .πολυ μικρος δεν ειναι για να εχει σεξουαλικα ενστικτα?σε 8 μερες κλεινει τους 5 μηνες.με το παραμικρο βγαζει το κραγιον εξω.παντως απο ανατομια ο γιατρος μου ειπε οτι κατεβασε και τα δυο τα ..χμ .δεν ειναι μοναρχης απλα...δουκας.οσο για το θεμα της εργασιας καναμε μια πρωτη επαφη με το mondioring.
2ο κομμάτι
εμαθε πανευκολα το "θεση" με 2 και 4 ποδια και να περπαταει κατω απο τα ποδια μου εμπρος και προς τα πισω.ο εκπαιδευτης θελει να τον κατεβασει σε αγωνα .θα τον προετοιμασουμε και θα δουμε.
Θα ξεχωρίσω σε 2 κομμάτια την παραγραφούλα σου και θα σου πω ότι αν συνεχίσεις το 2ο κομμάτι δεν θα έχεις να αγχώνεσαι για το πρώτο κομμάτι!
Συνεργάσου με τον σκύλο σου και θα δεις ότι αν ο σκύλος μάθει στην πειθαρχια θα είναι βούτυρο!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ευχαριστω παιδιά!!!!με έχει ξανάνιωσει το καμάρι μου! Γιο δεν έχω και γιο απέκτησα!εγω που πήγαινα σπιτι απο τη δουλειά και έπεφτα ξερη τωρα είμαι υπ ατμον και δε με φτάνει η μέρα με το να ασχολούμαι μαζι του.ειδικα οταν αρχίσουμε κανονικά προπόνηση θα αλλάξει εντελώς η καθημερινότητα μου. Ότι και να γίνει κέρδος ψυχικό είναι και ένας ωραίος στόχος!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
.......εγω που πήγαινα σπιτι απο τη δουλειά και έπεφτα ξερη τωρα είμαι υπ ατμον και δε με φτάνει η μέρα με το να ασχολούμαι μαζι του.ειδικα οταν αρχίσουμε κανονικά προπόνηση θα αλλάξει εντελώς η καθημερινότητα μου. Ότι και να γίνει κέρδος ψυχικό είναι και ένας ωραίος στόχος!
Αυτό διαπίστωσα κι εγώ, τελικά υπάρχει χρόνος για όλα αν θέλει κανείς. Θυμάμαι πριν μερικούς μήνες και πριν αποκτήσουμε το σκυλί ξύπναγα στο παραπέντε για να ετοιμαστώ για τη δουλεια και πάλι δεν προλάβαινα!

Τώρα ξυπνάω μία ώρα και νωρίτερα, απολαμβάνω το καφεδάκι μου και το πρωινό στη βεράντα, βγάζω το σκυλί βόλτα και αισθάνομαι απλά υπέροχα! Συνήθειες ωραίες που είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας! Μια μέρα δεν πρόλαβα να ξυπνήσω και το έβγαλε βόλτα η γυναίκα μου και αισθανόμουνα ότι η μέρα μου δεν είχε αρχίσει καλά!

Όσο σκέφτομαι ότι σε περίπου 5 μήνες θα έχουμε τον Γερμανικό μας κι εμείς και ότι θα πρέπει να τον βγάζω βόλτα για κανένα 40λεπτο κάθε πρωί, δεν αγχώνομαι καθόλου, προσμονώ τη μέρα που θα έρθει σπίτι μας!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
DSC02335.jpg
οταν ειπα στον εκπαιδευτη οτι τον εβγαλα χωρις οδηγο στο δασακι με μαλωσε... ΠΟΤΕ ξανα...μονο με δεκαμετρο σχοινι να εχω τον ελεγχο και ωσπου να εμπεδωσει οτι εχω τον απολυτο ελεγχο.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
DSC02370.jpg

αν τον αφηνα θα το το τρωγε . του εδωσα δυο ωμα συκωτακια και τρελαθηκε.αποφασισα να το γυρισω στη barf. θα το κανω σταδιακα αφου το μελετησω καλα.(αν τη δει αυτη τη φωτο ο δασκαλος θα με φαει..ποτε δε τον αφηνουμε να βαζει τα ξερα του πανω στα τραπεζια αλλα χαριν της φωτο..εκανα τη παρασπονδια.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
o laval μου ειναι ιδιος ο δικος σου.ποιοι ειναι οι γονεις?εμενα ειναι πατερας ο xanadu aus der brunnenstraße και μητερα η tasha vom holtkamper tor