Καλώς σας βρήκα! Γερμανικός ποιμενικός

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ευχαριστω κοριτσια!!! Δεν ξερω αν ειναι αρχηγος ο γατος σιγουρα ομως ειναι μεγαλος μαλαγανας αφου εχει καταφερει να εισχωρησει μεχρι το πιατο του δουκα χωρις να τον αρπαξει. Ειναι τετραπερατος και γρηγορος σαν τον φλας γκορντον . Εδω να σας εκμυστηρευτω και το γεγονος οτι κοντεψαμε να το χασουμε οταν ηταν ενος μηνων ,ισως και πιο μικρο ,οταν απο δικη μου μλκ (εχω τυψεις ακομα) ανοιξα το κλουβακι πανω στο τραπεζι της βεραντας και πεταχτηκε πεφτοντας κατω .ενω φανηκε να μην εχει παθει τπτ μετο που το εβαλα στο κλουβι αρχισε να φερνει σβουρες και επεσε αναισθητο.εγω εμεινα στηλη αλατος μη πιστευοντας οτι εχασα το γατακι αλλα η μανα μου τερας ψυχραιμιας μη χανοντας τις ελπιδες της το επανεφερε με το φιλι της ζωης και μαλαξεις στη καρδια. Ο σωτηρης μας πηρε το ονομα του απο τη μανα μου εξαιτιας της ανανηψης του. .περιττο να πω οτι ειναι η αδυναμια της και τον εχει στα πουπουλα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
image.jpgView attachment 46990View attachment 46991

Το μαυρομουτσουνο τερας και εγω πηγαμε εχθες για μπανακι σε κοντινη παραλια της πολης μας αλλα ηταν αισχος η θαλασσα και αρκεστηκαμε σε χουζουρι στην αμμο και παιχνιδι . Σαν τη χαλκιδικη ΔΕΝ εχει που λεει και ο κανακης.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Πολυ ωραιο μερος γκελυ ,που ειστε; Και μπροστα στα ποδια σας η θαλασσα,ονειρο!
οσο για τη χαλκιδικη εχουμε ωραιες ,ζεστες και κυριως κρυσταλινες θαλασσες. Ειναι και η καταγωγη μου και μαλιστα και απο τους δυο μου γονεις .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παραδιπλα απο το Ρίο ειμαι. Τέλεια θαλασσα και καθαρή! Τις τελευταίες μέρες δε και πολύ ηρεμη! Και δεν εχουμε και θεμα με τους λουόμενους μιας και για να κατεβεις στη θαλασσα πρεπει να περασεις μεσα από ιδιωτικό χώρος, οποτε ουσιαστικά ειναι "ιδιωτικη" και η παραλια!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Είδα τη φωτογραφία του κούκλου στο αβαταρ σου σε άλλο θέμα και για να μην είμαι οφ-τόπικ σου γράφω εδώ:
Τέλειο το αγόρι που τρέχει! *agapoylas* *agapoylas* Τι σκύλαρος είναι αυτός! Θεός! :D
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη σκυλομαμά! :D

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ειμαι ειμα!!!:p Συγκεκριμενα τρεχει σε ανηφορικο εδαφος ,κανα μισαωρο και βαλε καθε μερα του πεταω διαφορα ,ξυλα ,κουκουναρια κλπ στη πλαγια μεχρι να πει μπιραλαχ να του βγει η γλωσσα μισο μετρο και να ησυχασει το κεφαλι μου στο σπιτι.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Καλά, δεν ντρέπεσαι να κάνεις τέτοια στο καμάρι σου για να ησυχάζεις εσυ?! Άπονη μάνα! :p
Αχ είσαι τυχερή πάντως που έχεις αυτή τη δυνατότητα, να τον εξοντώνεις καθημερινά :)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δεν ειμαι απονη ,ειμαι φουκαριαρα μανα που εχει γινει σκλαβα του παιδιου της :p. Και ναι ειμαι τυχερη γιατι μου δινει το εναυσμα να ξεκουνηθω να βγω βολτα στο δασακι αντι να πεσω πτωμα στη πολυθρονα μετα τη δουλεια.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλά, δεν ντρέπεσαι να κάνεις τέτοια στο καμάρι σου για να ησυχάζεις εσυ?! Άπονη μάνα! :p
Αχ είσαι τυχερή πάντως που έχεις αυτή τη δυνατότητα, να τον εξοντώνεις καθημερινά :)
Αν δεν τα κάνει αυτά θα της ανέβει στο κεφάλι μέσα στο σπίτι:p

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα Γερμανικά τους χαρακτηρίζει η κλαψομο@%@#νιά και η γκρίνια!Όχι η καταστροφική γκρίνια αλλά ένα βουητό στα αυτιά σου μέσα που σου ρχεται να το πάρεις και να το βαράς στον τοίχο ώρες ώρες!
Μπορούν να γίνουν πρήχτηδεεεεεεες μεγαλοιιιιιιι!

Μάχη μην ξεχάσω να σου πω για πεζοπορείες που κανονίζουμε μια που και 'συ τρελή σαν όλους εμάς είσαι και παίρνεις τα βουνά!:cuniaoo:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Που καλε κανονιζετε πεζοπορειες; Εγω το βουνο τοχω εξω απτη πορτα μου :p. Δλδ βγαινετε με πολλα σκυλια μαζι; Ο δικος μου το μονο αρσενικο που ανεχεται ειναι ο εαυτος του.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα Γερμανικά τους χαρακτηρίζει η κλαψομο@%@#νιά και η γκρίνια!Όχι η καταστροφική γκρίνια αλλά ένα βουητό στα αυτιά σου μέσα που σου ρχεται να το πάρεις και να το βαράς στον τοίχο ώρες ώρες!
Μπορούν να γίνουν πρήχτηδεεεεεεες μεγαλοιιιιιιι!
Γύρισα πίσω να δω αν το έγραψα κι εγώ, γιατί αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν απαντούσα στη maxinikol!
Ο δικός μου, που δεν έχω τη δυνατότητα να τον εξοντώνω καθημερινά, όταν "βαριέται" γκρινιάζει κανονικά, μιλάει με τις μπαλκονόπορτες και μουρμουράει στους τοίχους! :rolleyes:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ασχημαντραα μουυ

αντε να δουμε ποτε θα του μεινει κανα δοντι πανω σε πετρα,εχει εμμονη με τις κοτρωνες.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ετεροχρονισμενες ανοιξιατικες

με μια τσαπερδονα γουεστινα

με ρομαντικη διαθεση ο μουργος

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
τελειες φωτογραφίες, ειδικά η δεύτερη... αλλά βρε παιδι μου, πιο σύντομα θα ερθει η ανοιξη 2014 παρά να βάλεις φώτο από ανοιξη 2013... :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Έλα μωρέ, δεν πειράζει, καλό είναι να θυμόμαστε τα ανθισμένα λουλουδάκια μέχρι την επόμενη άνοιξη!

Στην πρώτη ασχημάντρας κάργα ο κούκλαρος!