Βάλε ρε παιδί μου και 'συ την τοποθεσία στο profile σου να ξέρουμε ότι είσαι από Θεσσαλονίκη!Ξεχνάω...Πρωινή βόλτα στη παραλία.μετά πήγαμε στον έσθεση μορφολογίας στη ΔΕΘ. Χαμός ,πολύς κόσμος .ο δούκας τάπαιξε, πολλές συγκινήσεις για τον νεαρό. Είδαμε το περίπτερο του del vento margiο και του haus ghor η haus Jackson δε θυμάμαι....αγοράσαμε και έναν ωραιότερο μακρύ δερμάτινο οδηγό εκπαίδευσης από τη gappay
View attachment 43761View attachment 43762View attachment 43763View attachment 43764View attachment 43765
Ευχαριστώ!!πολύ ωραίος και είσαι τυχερή που ζείς σε τέτοια περιοχή όπου μπορείτε να κάνετε άνετα βόλτες.
Πηγαμε κατα τις 3. Μπαίνοντας αριστερά στη γωνία πριν στριψεις για το στάντ της μορφολογικης έκθεσης είχε το haus ghor νομίζω που είχε έναν καταπληκτικό γερμανικό .μπήκαμε στο del vento margio , η κοπέλα μας ρώτησε από που πήραμε τον δουκα (έκλεψε καρδιές το τέρας) και πήραμε τον ωραιότατο οδηγό που ειναι πολύ πρακτικος .μετα πήγαμε στο στάντ του βεράνη που είχε επίδειξη στο χώρο της μορφολογίας.ειδαμε μόνο τη πρώτη κρίση με τον ελληνικό ιχνηλάτη και φύγαμε γιατι είχε πολύ βαβούρα και δεν μπορούσαμε να ησυχάσουμε τον δούκα που κουράστηκε(2 ώρες στο αυτοκίνητο να περιμένει να τελειώσουμε στο ιπποκράτιο) ευχαριστώ για τα περαστικά. Είχες και τον Αδάμ;Βάλε ρε παιδί μου και 'συ την τοποθεσία στο profile σου να ξέρουμε ότι είσαι από Θεσσαλονίκη!Ξεχνάω...
Περαστικά σας κιόλας!
Έπρεπε μείνεις στην GAPPAY, είμασταν μαζεμένοι όλοι εκεί από αυτούς που ανέφερες και είχε τρελό καλαμπούρι και τζέρτζελο!Κρίμα και ήθελα να τον δω τον μικρό!
Ε ρε γμτ, πως και δεν σας πήρε το μάτι μου...
Εργασιακό είναι το μούτρο?οχι... δε κοιμαται στο κρεβατι μου...απλα το συμμαζευει.
Ευχαριστώ!Κούκλος
Αφού σκέφτομαι να τον κάνω νόμιμο και να του βγάλω κάρτα εργασίας μια και είναι αλλοδαπός.εγω τον χαίρομαι ,,,η γάτα εχει ενα θέμα αφού δε την αφήνει ήσυχη και όλο την τραμπουκίζει αλλά καλό κουμάσι είναι και αυτη...του είχε κάνει τον κώλο ονυχοδρόμιο όταν ηταν μικρός.Εργασιακό είναι το μούτρο?
Μα τι μούρη υπέροχη είναι αυτή! Να τον χαίρεσαι!
Η γάτα στην τελευταία φώτο παρεμπιπτόντως είναι όλα τα λεφτά! Σα να σχεδιάζει πότε θα του ορμήξει!
Χαρα στην υπομονή σου !!!σευχαριστω !!!Διάβασα και τις 24 σελίδες!! Κουκλος. Να τον χαιρεσαι!
Nα τον χαιρεσαι ειναι ενα κουκλι!!!Οταν έφερα anesidora τον δουκα απο το εκπαιδευτήριο μετά απο απουσία περίπου 45 ημερών και άνοιξα τη πόρτα του σπιτιού ευτυχώς τον είχα ακόμα στον οδηγό. Δυο άτομα προσπαθούσαμε να τον κάνουμε καλά να μη τη φάει. Έκανα μεγάλο αγώνα να φτάσουμε στο επίπεδο να την ανέχεται και παλι. Ολα τα λεφτά όταν έρχεται η μουσιτσα και στρογγυλόκάθεται στην αγκαλιά μου επιδεικτικά. Ερχεται ο δούκας με σκοτεινό βλέμμα να τη διώξει και αυτη αρχίζει να χχχχχχιιιιιιιιιι και βγάζει νύχια. Εγώ όσο μπορώ ατάραχη τον βάζω στο ξάπλα μόλις δω να αρχίζει να γυρίζει το μάτι του και διώχνω το γατί . Το βράδυ κοιμούνται στο καθιστικό τα σκυλια μου και η γάτα χωρίς να κάνουν κιχ,αυτό ειναι απο τα ανεξήγητα. Τις ξένες γάτες απλά τις μισεί και θέλει να τις κατασπαραξει,λυσσαει μονο που θα μυρίσει γάτα .