Καλώς σας βρήκαμε!!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Πού υπογράφω για να μπω στο γκρουπ;;; Θα κάνουμε συναντήσεις;;;;

Το καλύτερο είναι που τώρα τελευταία, επειδή τον πάω πιο πολύ στη δικιά τους κτηνίατρο, και συχνά τους λέω όταν τον παίρνουν για το χωριό, πριν φύγω κανά ταξίδι, να τον πάνε γιατί είναι στο δρόμο τους και έρχονται πίσω και μου λένε "Ακούς; Αυτό δεν πρέπει να το φάει. Πρέπει να τρώει αυτό κι αυτό και έτσι κι έτσι." "Πρέπει να του φερόμαστε έτσι" "Πρέπει να κάνει το τάδε".

- Mα.. είναι αυτό που σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ τόσα χρόνια να κάνεις/ΜΗΝ κάνεις....

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
@Μαρια&Ηρα μολις έβαλες τον Λοκυ στο θεμα μου;;;;;

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ;;;;;;

οκ,μου εσωσες τη μερα,thanks....

Μεχρι να βράσει το κοτόπουλο παω να drool over the gif :love::love:

@Estranged εγω για group therapy ψηνομαι..και μεσω skype αποδιδει...

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κι εγώ μέσα για το γκρουπ...
Α, εσείς έχετε μπάρμπα που κάθε φορά που έρχεται στο χωριό φέρνει κι ένα κουτάκι βουτήματα απ' τον φούρνο (ναι, απ' αυτά του μνημοσύνου) ή Παπαδοπούλου γεμιστά με γεύση μπανάνα (γιατί η σοκολάτα δεν κάνει) για τα σκυλιά σας;;; Ε;;; Είμαι σίγουρη δεν έχετε!!!
Έφτυσα αίμα να του το κόψω το χούι αλλά δεν ορκίζομαι ότι τα κατάφερα κιόλας...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Ρε δεν υπαρχει ο ανθρωπος λεμε....για το εκατομμύριο δεν τη πουλαω αλλα αν έρθει κατα δω ο Τομ...δινω τη Σιλβα, το εκατομμύριο, το ενα μου νεφρό και ενα οικοπεδακι που εχω στη Σουβαλα...

Μαζευομαστε λαος ε; να το δούμε για "κεντρο στηριξης ιδιοκτητων σκυλων με οικογένειες που πασχουν απο προβληματα ακοης και κατοχικο συνδρομο";να ψαξω αν παιζει κανα εσπα;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μ"Μη δίνετε στο Ρας να παραμπουκίζει, γιατί έχει ευαίσθητο πεπτικό και ή θα το κάνει εμετό ή θα τον πάει νερό." Όσες φορές και να το είπα έπαιξε σύστημα "μπαινάκης - βγαινάκης". Ξέρετε τι λειτούργησε; Να τον πηγαίνουν βόλτα οι ίδιοι και να χαίρονται τα αποτελέσματα... Μωρέ ας ήταν εδώ κι ας τον τάιζαν όλα τα επιδόρπια γιαουρτιού του κόσμου...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εμβόλια και εξετασεις σημερα.....οι γενικές εδειξαν λευκα μας ελαφρως κατω απο το οριο (5,8).... οι υπολοιπες θα βγουν αύριο.... εαν ειναι καθαρες, θα κανουμε επανεξεταση σε ενα μηνα....

Δεν ειναι νορμαλ που εχω αγχωθει τόσο το ξερω....αλλα εχω αγχωθει πολυ....

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τωρα μολις μιλησα με το γιατρό... τα λοιμωδη αρνητικά ευτυχως!
Εχουμε τσιμπημενη ουρια....η κρεατινινη ομως καλη. Δεν έχω νουμερα να σας πω θα παω αύριο το πρωί να τις παρω...

Με ρωτησε εαν δεν πινει νερο...πινει κανονικα ομως δεν εχω παρατηρησει αλλαγη. Ειπε να αυξησουμε το νερο. Πως ομως;;;;;;; με ρωτησε εαν τρωει κρεας, αλλα την εχουμε με ξηρα υποαλλεργικη κ δεν δινουμε τπτ αλλο γιατι την πιάνει απευθειας φαγουρα. Δεν ειπαμε άλλα, αυριο απο κοντά...

Να φταιει η ξηρα;;;;θα κανουμε επανεξεταση σε ενα μηνα μαζι με τα λευκα....
Τι ναι τουτο τωρα;;;; λευκα χαμηλα κ ουρια ψηλα ισον;;;;τι;;;;

Μια ζαλάδα νιωθω....

• Like
Reactions: ioanna a

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Ηρεμια...Μπορει να μην ειναι τιποτα ή τελοσπαντων οχι κατι τοσο ανησυχητικο.
Να αυξησεις το νερο δοκιμασε ισως συχνες αλλαγες, πχ παρατηρω καθε φορα που αλλαζω νερο στο γκρεμλιν ενω ειναι μπροστα παει και πινει λίγο μετα.
Δε ξερω αν κανει ,επειδη ειπες οτι την πιανει αλλεργια, να ρίχνεις λιγο κοτοζουμο σε καμια δοση νερο μπας και νοστιμιζει και τη προσελκυει.
Εγω του δινω επισης και παιζει γλυφει παγακια το καλοκαιρι και του αρεσει, λιγο νερακι το περνει και απο εκει.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κατσε βρε μανιτσα μου ( πριν παρεις τα βουνα)
Καταρχάς ο ντοκ τι σου ειπε?οτι?
Που μπορει να οφείλεται?
Εχω διαβασει οτι υψηλη ουρια μπορει να εμφανισει αμα η τροφη ειναι υψηλή σε πρωτεΐνη (αναμεσα σε αλλα...πχ απλα στρες...) πόση πρωτεΐνη εχει η τροφή της?
Γενικά,dissect,την καθημερινοτητα της κ θα βρεις το γιατι...

Για το παραπανω νερο που σου ειπε,επειδή κ μεις ημαστε σε τετοια φαση...της φτιαχνω σουπα (μη φανταστείς,κοτόπουλο ανευ πετσας,πατατα,κολοκυθι...αυτα!) ναχει για καμια βδομάδα κ δε προλαβαινει να κατουραει...αλλα εσεις εχετε αλλεργια λες...επισης κραταω το νερο αμα βραζω κοτοπουλο (λουκανικα Φρανκφούρτης...οτι δινει γευση) κ το ριχνω στην ξηρα...εχεις δοκιμασει ποτε τιποτα τέτοιο?

Μη τρελαινεσαι...αρκει να βρεθει ο λόγος...μετα θα λαβεις τα μετρα σου!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Για τη τροφη με ρωτησε κ εκεινη αλλα δεν εχει υψηλη πρωτεΐνη στο 25% ειναι (happy dog canada).

Μπορει να οφειλεται στη έλλειψη νερου ειοε. ειναι καλο που η κρεατινινη ειναι στα φυσιολογικά επιπεδα. Αλλα να γινει επανεξεταση σε ενα μηνα κ στα λευκα κ στην ουρια κ αναλογα θα κινηθουμε...εν τω μεταξύ τιποτα που να θυμιζει καν λιχουδια...

Κοτοζουμο θα της δινω δεν τη πειραζει αν ειναι σκέτο....αλλα η ποσοτητα νερου δεν εχει μειωθει οσο εχω προσεξει... να εχουν πειραχτει τα νεφρα της;; αυτο με καιει εμενα....

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Ολικες πρωτεινες(tp) κανατε?
Αχ @yasemin μου πως κ τι περιμενα να γραψεις!!!!

Δεν εχω τις εξετασεις μαζι μου ειμαι στη δουλειά θα δω οταν παω σπιτι. Καναμε γενικές,βιοχημικες κ λοιμωδη, οποτε θεωρω πως οχι, δεν πρέπει να ειναι μεσα στο ετήσιο προληπτικο πακετο αυτές σωστα;

Η ντοκτορ θεωρεί οτι δεν ειναι για πανικο κ οτι με μια επανεξεταση σε ενα μηνα για επιβεβαιωση κ να δούμε μετα πως θα κινηθουμε δεν κινδυνευουμε... το ακούτε λαθος;;;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ναι πολλοι δεν την βαζουν στο προληπτικο πακετο,αν εχει κρατησει αιμα θα μπορουσε να την κανει.
Βασικα δειχνει την κατασταση ενυδατωσης και παρεχει πληροφοριες σχετικα με το ηπαρ,τους νεφρους και μολυσματικες ασθενειες.

Αγγουρι τρωει?Ειναι ενας καλος τροπος,τρωμε και κανουμε πιπι:D
Μην στενοχωριεσαι δεν θα ειναι τιποτα...:)

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Ναι πολλοι δεν την βαζουν στο προληπτικο πακετο,αν εχει κρατησει αιμα θα μπορουσε να την κανει.
Βασικα δειχνει την κατασταση ενυδατωσης και παρεχει πληροφοριες σχετικα με το ηπαρ,τους νεφρους και μολυσματικες ασθενειες.

Αγγουρι τρωει?Ειναι ενας καλος τροπος,τρωμε και κανουμε πιπι:D
Μην στενοχωριεσαι δεν θα ειναι τιποτα...:)
Οκ θα τη ρωτησω λοιπον να τη κανουμε κ αυτη αν ειναι....

Αγγουρι ναι τρωει της αρεσει . Θα κανουμε δοκιμη κ αν δεν αρχισει τα ξυσιματα θα τη μπουκωσω αγγουρια!!!,

Μου ειπε ο Νικος, οτι παίζει να ειχε τσιμπησει αυτη κάτι νωρις το πρωι γιατι δεν θυμαται αν ειχε σηκωσει το μπολακι με το φαγητό το προηγουμενο βράδυ απο τη νυστα του...
Εαν ειχε φαει,δικαιολογει τετοιο αποτελεσμα; αλλα κ να δικαιολογει αυτο, δεν εξηγει τα πεσμενα λευκα...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τα λευκα ειναι λιγο κατω απο το οριο,μπορει να ηταν και στρεσαρισμενη η κοκονα σου.
Και το αν ειχε φαει πριν παιζει το ρολο του..

Τωρα το μυαλο σου εχει παει σε πρωνεφρικο αιτιο ε?Ελα πες την αληθεια:LOL:

Ψυχραιμια δεν θα ειναι τιποτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν