@I.Kyveli @mareco τετοια να μου λετε να αρχισω πάλι τα "θησαυρε μου λαχειο μου τι κοριτσι εχω γω!!!!" Πανω που υποτίθεται σοβαρεύτηκα.... ειναι πολυ πραο σκυλι πραγματικα. Οσο τρελη γινεται απο τη χαρα της τοσο ηρεμη, ανεκτικη και υπομονετική ειναι σε ολα τα υπολοιπα... Και το λεω χωρις να το παινευτω οτι εριξα πολυ δουλεια πανω της,αλλα αν δεν το χει ο σκυλος αυτο σε τετοιο βαθμο δεν δουλευεται....
Οσο για τη μικρη @I.Kyveli δεν της εχει κανει τπτ ακομα....ειναι 18 μηνων τωρα κ ή θα τη παρει αγκαλια απλα ή το πολυ πολυ να τη "σπρώξει" οταν ειναι να παμε βολτα για να της πει παμε....λες να ναι μικρη ακόμα, να περιμενω τα χειροτερα;;;;;παντως πολλες φορες της εχω πει οτι η σιλβα πιο ευκολα εκπαιδευτηκε....
Οσο για τη μικρη @I.Kyveli δεν της εχει κανει τπτ ακομα....ειναι 18 μηνων τωρα κ ή θα τη παρει αγκαλια απλα ή το πολυ πολυ να τη "σπρώξει" οταν ειναι να παμε βολτα για να της πει παμε....λες να ναι μικρη ακόμα, να περιμενω τα χειροτερα;;;;;παντως πολλες φορες της εχω πει οτι η σιλβα πιο ευκολα εκπαιδευτηκε....