Καλώς σας βρήκαμε εγώ και ο Λάρι!!! (yorksire terrier 7 μηνών)

lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
όχι δεν σε παίζουμε είσαι μπουνταλάς :p
καλά εννοούσα για τη συγκεκριμένη ράτσα μήπως έχω δημιουργήσει ένα τοφαλο:eek:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
με τον όρο toy ήθελα να σας πω πως είναι μικροκαμωμένος ο Λάρι μου!!! αλήθεια... μιας και το έφερε η κουβέντα έχει κανείς υπ'όψιν του αν θα πάρει κανένα γραμμαριο παραπάνω? είναι 7 μηνών και ζυγίζει 1100 γραμ....ρωτάω εδώ ή πρέπει να το αναρτήσω και κάπου αλλού? thanx!!!!
Διάβασε το πρότυπο της φυλής (Toy δεν υπαρχει).

WEIGHT : Weight up to 3,1 kg

http://www.fci.be/uploaded_files/086A2003_en.doc

freshmaria

Member
21 Μαρτίου 2009
23
0
lia πολύ χάρηκα που σε βρήκα εδώ να ανταλλάσουμε καμιά συμβουλή!!!κι ας μας ρίχνει μπόι η Δανάη!!! χαχαχαχχα
ευχαριστώ όλους και για τις συμβουλές και για το δούλεμα μερικούς μερικούς ,ονόματα δε λέμε....χαχαχαχαχαχαχα
θα ανεβάσω σύντομα κι αλλες φώτο για να μου πείτε κι αλλες γνώμες!!πάντως μπορεί να είναι μικρότερος από το κανονικό ο Λάρι, αλλά σας διαβεβαιώ πως το μπόλ του το αδειάζει!!!:D

freshmaria

Member
21 Μαρτίου 2009
23
0
ε? να τον χαίρεσαι, τέλειος είναι ο δικός σου, αλλά δε κατάλαβα τι θες να πείς!!Yorkie έχω εγώ!:confused:

freshmaria

Member
21 Μαρτίου 2009
23
0
γιατί βρε ροτάκι, ο denis σε εσένα είπε να βάλεις φώτο? την δική μας μουσούδα θέλει να δει!!!! ;)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για το rottweiler έλεγα ...
Καλά είσαι ούτε αδύνατος φυσικά ούτε χοντρός όμως ...

Μάλλον δεν είσαστε γεμάτα 20 κιλά όμως τότε :)

Αντε βάλε και το Yorkie μην μείνεις με το παράπονο ! :p :p

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ολα έχουν να κάνουν με το ύψος του!Το 'up to 3,1 k' είναι πολύ για ένα σκυλάκι toy.
Κακά τα ψέματα,η ράτσα τείνει να 'μοιραστεί' σε toy κ αυτή των 'up to 3k'.
Κ σαν παράδειγμα θα αναφέρω την Τζέση που είναι υπέρβαρη με 2,5 κιλά κ ο Ιβάν που είναι ακριβώς στο ύψος της κ λίγο skinny,ζυγίζει το πολύ 1.700.
Συμπέρασμα ότι είναι διαφορετικά μεγέθη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεωρώ ότι είναι λάθος η προσέγγυσή σου γιατί δίνει έδαφος να πατήσουν αυτοί που προσπαθούν να πουλήσουν τα "toy"!Μαι σταθεροποιησή σε τόσο τραγικά μικρά μεγέθη πολύ φοβάμαι ότι θα έχει τραγικές επιπτώσεις και στην υγεία αυτών των σκυλιών...:(

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Foibos,σε εμένα αναφέρεσαι?
Αν ναι,να σου απαντήσω λέγοντάς σου ότι ήδη το yorkshire τείνει να γίνει toy κ σε λίγα χρόνια πολύ φοβάμαι ότι αυτά των 3 κιλών θα είναι εκτός προτύπου.
Εχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές ότι τα τελευταία της γέννας μοσχοπωλούντε κ θεωρούντε πρότυπα σε όσους δεν είναι γνώστες τις φυλής.
Η Τζέση προέρχεται από τέτοια γέννα γιόρκι ανάμεσα σε 2 γονείς toy.
Η υγεία είναι αναμενόμενο ότι αλλάζει όταν αλλάζουν κ τα μεγέθη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι,από το δικό σου post πήρα αφορμή!:rolleyes:
Δυστυχώς επικρατεί η τάση τα μικρά μικρότερα και τα μεγάλα μεγαλύτερα...:(

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ανοιξε μια ΧΕ κ δες πως περιγράφει ένας byb τα γιόρκι που μοσχοπουλάει.
90% τα λένε toy,teacup,τελικό βάρος 1-1,5 κιλό,μινιατούρες κ άλλα κουλά.
Αντε πήγαινε πες σε όλους αυτούς ότι όχι μόνο καταστρέφουν τη φυλή με τέτοια ζευγαρώματα(κ ας είναι κ εκτροφείς κ ας είναι κ ιδιώτες που έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις κ ας είναι κ ότι θέλουν!)αλλά γίνεται κ παραπληροφόρηση του κόσμου σχετικά με το πως είναι ένα γιόρκι..
Κ μετά πες τυχαίνει να συναντήσω έναν τέτοιον στη βόλτα κ άντε πες του ότι το σκυλί του είναι τύπου γιόρκι..Διαφβνείτε για καμιά ώρα ή όχι..?
Τέσπα,μεγάλο θέμα ανοίγουμε κ όχι στο κατάλληλο μέρος:p