Εαν δεν εχει τριτο ιμάντα στη μέση σε 2 δευτερόπλεπτα έχει φύγει χωρις το σαμάρι και ξεκινάει να κάνει τα 100 χιλιόμετρα μόνος. Αυτο ειναι το πιο βασικό που ψάχνω και με περιορίζει πολύ αλλιως πρεπει να κάτσω να τα μεταποιώ και εκτος απο εξτρα εξοδα δεν κάθονται και καλά.ForDogTrainers.com
Θα σου λεγα να δεις και από Gappay του Γιαννούλη αλλά δεν έχει και αμάν την ποικιλία.
Για 20-25 κιλά σκύλο πάντως δεν είναι να έχεις απαιτήσεις σε αντοχή.
Εκτός και αν τα 0-100χλμ/ώρα τα κάνει σε κάτω από 2 secs και το τεντώνει κιόλας...
Θα κάνω μια ερωτηση ναι γτ οσο να ναι αμα γίνεται και σε κιτρινακι με κανα σήμα μπατμαν αξίζει να δώσω κατι παραπάνω .Εγώ θα σου έλεγα να ρωτήσεις.
Ποτέ δεν ξέρεις και δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι δερμάτινο.
Νομίζω η @vek έχει αναφέρει έναν μάστορα τέτοιο επίσης.
Μήπως και στο παρόν θέμα, αν δεν βαρεθείς να ψάξεις.
Α θυμηθηκα, θενκς.Δερματινο περιλαιμιο
Καλησπερα παιδια Ψαχνω ενα ποιοτικο δερματινο περιλαιμιο κ θελω τη βοηθεια σας Θελω να ειναι σχετικα πλατυ (3-3,5cm) μαυρο κ χωρις καρφια κ ιστοριες. Εχετε καποιο καλο να προτεινετε? Το μονο που εχω βρει ειναι αυτοwww.dogforum.gr
Το ειχα δει αλλα δουλευει πολυ δερμα, που δερμα με τπτ δε θελω, δε μου αρέσει κιόλας άλλα ουτε εφαρμόζει καλα στο γκρεμλιν, ειχα δοκιμάσει σε αλλο μαγαζί μου φαίνονται πολυ βαρια τα δερμάτινα πάνω στο γκρεμλιν. Μπορεί να έχει μεγάλο χαρακτήρα αλλα ειναι μικρό σκυλάκι σχετικά.ε, τα ωραία στους ωραίους, έτσι πάνε αυτά τα πράγματα
Πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσουν τα δερμάτινα αξεσουάρ στους σκύλους... τα σαμαράκια που βρήκες είναι πολύ χαριτωμένα. Ανεξαρτήτως, η δουλειά του συγκεκριμένου είναι πολύ καλή και ποιοτική, θα σου πρότεινα να κάνεις μια ερώτηση.