κλιπ τυπου 8 ή δικανο και βγαινει απο μπρουτζο μεχρι τιτανιο..
Πόσα να ειναι τα μεγαλόσωμα με άριστη συμπεριφορά; Ενα δυνατό
τεντωμα και παει περίπατο το φλέξι.
Αν το θες για τόσο μικρή χρήση μην σκας ιδιαίτερα. Πάρε ενα ανθεκτικό και τέλος. Θα σε συμβούλευα να δώσεις βάση στο κλιπ του οδηγού. Να είναι fast release κατα κάποιο τρόπο. Οταν θες να λύσεις το σκύλο να πάει να δαγκώσει, στα παραδοσιακά κλιπς πρέπει να το κάνει λίγο μπροστά για ν απαγκιστρώσει. Οταν ο σκύλος τραβάει για να επιτεθεί απλά δεν γίνεται να κάνεις release. Ενώ με ενα κλίπ το οποίο θα άνοιγε απλά τραβώντας το πίσω είναι piece of cake.εγω το σαμαρι το θελω για τα δαγκωματα κ μονο να μη πνιγεται ,στη βολτα της εχω το περιλαιμιο
βεβαια υπαρχει και η επιλογη του τον αμολαω και παρε και τον οδηγο μαζι και καλο βολι... και εχω και καπου να πιασω αν ο ερεθιστης θελει να σταθεροποιηθει ο σκυλος...Αν το θες για τόσο μικρή χρήση μην σκας ιδιαίτερα. Πάρε ενα ανθεκτικό και τέλος. Θα σε συμβούλευα να δώσεις βάση στο κλιπ του οδηγού. Να είναι fast release κατα κάποιο τρόπο. Οταν θες να λύσεις το σκύλο να πάει να δαγκώσει, στα παραδοσιακά κλιπς πρέπει να το κάνει λίγο μπροστά για ν απαγκιστρώσει. Οταν ο σκύλος τραβάει για να επιτεθεί απλά δεν γίνεται να κάνεις release. Ενώ με ενα κλίπ το οποίο θα άνοιγε απλά τραβώντας το πίσω είναι piece of cake.
http://www.petcreations.gr/index.php?route=product/product&path=24_97&product_id=292
να πας νηστικος ομως εε..Τι ειναι αυτα τα δάγκωμα ρε παιδια;
Μου φαίνεται θα παω και εγω...
Σπαει τοσο ευκολα;Εχω παρει το πιο "δυνατο" που βγαζει giant xl, με το στηθολουρο μου εχει λυσει τα χερια..Ειναι 37 κιλ τραβαει σα γαιδουρι συχνα..Πόσα να ειναι τα μεγαλόσωμα με άριστη συμπεριφορά; Ενα δυνατό
τεντωμα και παει περίπατο το φλέξι.
ISKENDER Σπαει τοσο ευκολα;Εχω παρει το πιο "δυνατο" που βγαζει giant xl, με το στηθολουρο μου εχει λυσει τα χερια..Ειναι 37 κιλ τραβαει σα γαιδουρι συχνα..
Εγω ξερω οτι σπάνε. Δεν τα εμπιστεύομαι
η αληθεια ειναι οτι στο σαμαρι πανω ουτε εγω θα το εμπιστευομουνα που τα φορτια ειναι πολλαπλασια, στο λαιμο δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Βεβαια αν εχεις αυτο που ειναι για 50 κιλα και εισαι 37 εισαι καπως καλυτερα απο εμας που κινουμαστε πανω απτο οριο..ISKENDER Σπαει τοσο ευκολα;Εχω παρει το πιο "δυνατο" που βγαζει giant xl, με το στηθολουρο μου εχει λυσει τα χερια..Ειναι 37 κιλ τραβαει σα γαιδουρι συχνα..
Αυτο ομως θα γινει καποια στιγμη σιγουρα..ελπιζω να το εχουν προβλεψει..η δουλεια γινετε οταν τερματιζει αποτομα
εκει σπανε τα ελατηρια που εχει μεσα και χαλανε.
Εκει πονταρα οταν το πηρα, αν ηταν στα ορια μπορει και να το αφηνα στο ραφι.Βεβαια αν εχεις αυτο που ειναι για 50 κιλα και εισαι 37 εισαι καπως καλυτερα απο εμας που κινουμαστε πανω απτο οριο..
Ωωωχχχχ μη με φοβίζετε!!! Το δικό μου είναι μωρό ακόμη, όχι στα δικά σας κυβικά αλλά με "προοπτικές" (7 μηνών και 25 κιλά, αρσενικό akita), έχω παρόμοιο και επειδή επιμένω σε στηθόρουρο αλλά ταυτόχρονα ΔΕ ΘΕΛΩ να "αναιθεωρήσω" την αθεΐα μου, τι να πάρω;;;; (αν θεωρηθεί διαφήμιση, δεχόμαι και pm ) Για βόλτα μόνο και ουχί για δαγκώματα!!!το δερματινο που χρωσταγα...
ο σκυλος στην πρωτη του επαφη εκανε μακρυνη...κι εγω μεχρι να βρει γαντι ανακαλυψα οτι ειμαι βαθια θρησκευομενο ατομο...
μια αλυσιδα sprenger θα του παρεις, ασε τα στηθολουρα, ακιτα αρσενικο εχεις, δεν εχεις pug..Ωωωχχχχ μη με φοβίζετε!!! Το δικό μου είναι μωρό ακόμη, όχι στα δικά σας κυβικά αλλά με "προοπτικές" (7 μηνών και 25 κιλά, αρσενικό akita), έχω παρόμοιο και επειδή επιμένω σε στηθόρουρο αλλά ταυτόχρονα ΔΕ ΘΕΛΩ να "αναιθεωρήσω" την αθεΐα μου, τι να πάρω;;;; (αν θεωρηθεί διαφήμιση, δεχόμαι και pm ) Για βόλτα μόνο και ουχί για δαγκώματα!!!
Η εκτροφέας μου απαγόρεψε ρητά το στηθόλουρο, (χωρίς αιτιολόγηση), αλλά επειδή δεν έχω πειστεί, επιμένω σε αυτό αυτό!
Ααααααααααααααα αποκλείεται!!! sprenger aka πνίχτηηηη!!!μια αλυσιδα sprenger θα του παρεις, ασε τα στηθολουρα, ακιτα αρσενικο εχεις, δεν εχεις pug..