Γιατί ψάχνεις κάτι τόσο extreme και expensive βεβαίως βεβαίως;
Στην πορεία δεν τραβάει ιδιαίτερα πλέον οποτε δε θελω να τον τραβολογάω οταν τρεχουμε ή χοροπηδάει ή παμε υμηττο απο το λαιμό. Και ξεκινησαμε να βγαινουμε με σαμαρι τις μεγάλες βολτες, ειναι και καλύτερος και λιγότερο αντιδραστικος.
Ξεθάψαμε το τζουλιους που ειχαμε θαμένο. Αλλα δεν ειναι καλο για τρέξιμο ούτε πεζοπορία.
Φτηνο με 3 ιμάντες εχω αυτο ..... Αλλα δεν ειναι για πολλά πολλά και δεν εχω κανένα έλεγχο του γκρεμλιν . Και το σαμάρι παει οπου να ναι , εχει λεπτους ιμαντες τον κοβουν, ,ειναι μόνο για θάλασσα. Μεσα στην Αθήνα επίσης δε θα τολμούσα να τον βγαλω με αυτο.
Γενικα ψαχνω κατι με 3 ιμάντες να μη το σκαει και σταθερό στην πλάτη όσο γίνεται. Για όλες τις περιπτώσεις, Χωρις την δομη του τζουλιους που εχει αυτο τον ενοχλητικο για το σκυλο ιμάντα στα ποδια ψηλα.
Οι τιμή είναι μεν τσιμπημένη αλλα δεν είναι και απαγορευτικη κάπου στα 60 τα βρηκα. Το τζουλιους επίσης δε θα παει χαμένο, εχω σκυλους στην παρέα ιδιου μεγέθους θα το σπρωξω αχαχχα
Και σε χειροποιητο μετα σκέφτηκα αλλα θα μου πάει παραπάνω λεφτά απο το να αγορασω έτοιμο με αυτα τα χαρακτηριστικά.
ΥΣ. Ειχα καιρό να του πάρω κατι επίσης και με τρωει αχαχαχχαχαχ