Κούκλα είναι κ από ενδιαφέρουσες γραμμές (γι'αυτό είχα ρωτήσει αν θα ακολουθήσετε κάποιο κυνάθλημα) ;-)
είπες εργασία και πήγε το μυαλό μου σε πολύ άλλα πράγματα ... φύλαξη κ τέτοια ! :hitler:
Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά, αν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν να ασχοληθούμε μαζί της...
πριν την Angie δεν σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο..
η επαφή μας όμως μας έχει κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά από αυτά που πιστεύαμε ότι δεν θα κάνουμε και ότι απλά οκ ένα σκυλάκι συντροφιά στο σπίτι !! Μας έχει απορροφήσει τόσο στην καθημερινότητα μας η επαφή μας με αυτό το θαυμάσιο ζώο που λέγεται σκύλος - που μας κάνει να θέλουμε ολοένα και πιο πολλά! Με την Angie μας... επειδή δεν ξέραμε... δεν έχουμε περιθώρια, ενώ είναι αξιολάτρευτη η μικρή μου και έχει ωραίες γραμμές και αυτή
Με την Sabi όμως... μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της. Ο Γιάννης από την αναγγελία της γέννας συζητάει και παρακολουθεί τα συγκεκριμένα κουτάβια, όπως και όλα όσα αναγγέλλονταν είτε εδώ, είτε σε οποιαδήποτε χώρα... και μετά από 2 μήνες πήραμε την απόφαση να είναι η Sabi το 4ο μέλος της οικογένειας μας!
Όλα όμως τα χρεώνεται η Angie μας. *agapoylas*
Αυτή είναι το κίνητρο και η αρχή της μεγάλης αγάπης μας με τα σκυλιά! Της δραστηριοποίησης μας και της ενασχόλησης μας! Του τόσου διαβάσματος! Αλήθεια δεν ξέρω και εγώ από πότε έχω πάει στοχευμένα σε βιβλιοπωλεία να αγοράσω βιβλία και να κάτσω να διαβάσω!!!
Είναι τόσο όμορφη η 1η εμπειρία μας και χαίρομαι τόσο πολύ που όλα ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι μας έχει βγάλει όλες αυτές τις ευαισθησίες και τόση αγάπη! Νιώθω πολύ τυχερή που την έχω στην ζωή μου και σύντομα θα είμαι διπλά τυχερή με το σκουρόχρωμο μωράκι που περιμένω πώς και πώς!!!!!!!!!!
τα πα και ξελάφρωσα η χαζομαμά! ουφ!