"Καλομελέτα ... και έρχεται..."

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Είναι πανέμορφη πραγματικά , τρελαινομαι για μαγούλες και βελούδινα μουτράκια, με το καλό να την δεχτείς!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ωραία... να διαβάσω και κανένα ενθαρρυντικό ποστ γιατί η αλήθεια είναι ότι σχηματιζόταν ένας κόμπος στο στομάχι με ορισμένα από τα προηγούμενα :p
Σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να πάνε όλα καλά, να έρθει γρήγορα και να αλλάξουμε και την συμμετοχή μας και να είμαστε 2 και 2 στην κοπή της πίτας και να την γνωρίσετε και από κοντά την μικρούλα! :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Με το καλό!! Είναι πανέμορφη! ;-)

Θα κάνετε καθόλου εργασία με τα μποξεράκια;
Θα ήθελα να τους μάθω να πλένουν τα πιάτα... αλλά φοβάμαι ότι θα επιλέξουν την μέθοδο το γλείφουμε μέχρι να γυαλίσει & δεν λέει :p

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!! ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ !! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είναι πανέμορφη και με το καλό να την δεχτείς !!:)

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω και εγώ αυτό το θέμα με την ηλικία έχω, των δύο παράλληλα ηλικιωμένων σκύλων..Όμως τα έχετε μελετήσει μία χαρά και εφόσον είναι απόλυτα συνειδητοποιημένα ότι έχετε αποφασίσει δεν μπορεί να μην είναι τέλεια.
Να χαρείτε όμορφες στιγμές που θα τις θυμάστε για πάντα! :)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλως να το δεχτειτε το ομορφο μωρο ειναι υπεροχη η μπεμπα!!!! Ειναι τοσο ωραιο να βλεπεις ανθρωπους που ενδιαφερθηκαν και ενημερωθηκαν και αλλαξαν γνωμη παρ'ολο που εκαναν λαθος αρχικα εν αγνοια τους! Μπραβο σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τα σκυλουνια σας!!! :)

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Ευκαιρια λοιπον να γλυτωσουμε τα διπλα topic, να συστηθω και να ευχαριστησω παραλληλα ολους σας,
ειμαι ο Γιαννης, ο ανδρας της miminoulas χωρις σφραγιδες και βουλοκερια.. :p και ζω το ονειρο μου με την υπεροχη φυλη των boxer!

Η μικρη πριγκιπισσα Angie θα υποδεχτει με μεγαλη χαρα την μικρη φιλη της Sabi σε ενα ζεστο σπιτι ,
αποτελουμενο απο κυνοφιλους ανθρωπους με φιλοζωικες ανυσηχιες ...
Ολα να πανε καλα να ερθει στα χερια μας συντομα.
Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και το ενδιαφερον σας!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
με το καλό υγεία εύχομαι στις κουτάβες σας και εύχομαι να μεταδώσετε το πάθος σας για τα σκυλιά σε όσους περισσότερους ανθρώπους .....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
καλως το ζευγος των διποδων με το ζευγος των τετραποδων!!!!

Γιαννη, εχει να πεσει τρελος Hondos Center ε? :p

Με το καλο το καινουργιο κοριτσακι σας!!!!! :):):)

(ρε...μη σας δω να λετε στην πιτα του 2013 οτι θα κατσουμε στη γωνιτσα γιατι οι μικρες ειναι κουκουρουκου γιατι σας εφαγα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Veronica, μη τον προετοιμάζεις... είναι ανυποψίαστος :p

Scarlett δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε σε γωνία, το λύσαμε το "πρόβλημα", η Angie έχει κάνει μια χαρά φίλους 2 μέρες τώρα. Όλων των φυλών και όλων των μεγεθών! Ας μην συζητήσω καν ότι έχει κάψει καρδιές ! χαχα! :)
Τώρα η μικρούλα που περιμένουμε δεν ξέρουμε τι κ πως ακόμα... Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα εδώ μέχρι την κοπή της πίτας! Ελπίζω να μπορεί να βγει έξω...! :D