"Καλομελέτα ... και έρχεται..."

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ννναι! την έπαθα την ζημιά πρωινιάτικα και έχω και μια αδυναμία στην φυλή!!!!!

Με το καλό!!!!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πως να μην λιώσεις με τέτοιο πλάσμα..... από το φατσάκι να αρχίσεις ή τα πατούσια ????

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Από την κορυφή μέχρι τα νύχια χε χε :)

Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τους εκτροφείς του είναι το καλύτερο κουτάβι της γέννας.

Η δεύτερη αλήθεια είναι πως επικοινώνησε μαζί μας εκτροφέας έλληνας (μποξεράς) και μας είπε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή καθώς το σκυλί έχει εξαιρετικό pedigree και περιμένει να το δει και από κοντά σε αγώνες...

Η τρίτη αλήθεια είναι πως μας έδωσε τροφή και το συζητήσαμε και σκοπεύουμε να την κατεβάσουμε με το καλό σε show και να ενεργοποιηθούμε παραπάνω! :)
Λέτε να έχουμε την τύχη να μεγαλώσουμε μια μελλοντική πρωταθλήτρια; χεχε! (ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το βαφτίσαμε ένα πράγμα) :p

Όνειρα και σκέψεις θετικές... αγωνία και λαχτάρα να νιώσω το μουσουδάκι του στον ώμο μου όταν θα την πρωτοπάρω αγκαλιά ... όπως και με την Angie και να λιώσω ξανά για 2η φορά!!!:oops: *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
τι σημαινει αυτο?
μηπως εννοεις οτι ψαχνατε συγκεκριμενη γραμμη αιματος η σημαινει κατι αλλο?
Κάτσε να δω αν μπορώ να αναδιατυπώσω σωστά αυτά που κατάλαβα από το σεμινάριο των Boxer που παρακολούθησα :p

Υπάρχουν 3 bloodlines... ( να το πω αποδεκτά πρότυπα της φυλής; )
Ουσιαστικά έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στο τεμπεραμέντο, τις γενικές αναλογίες, την ισορροπία, την υγεία.

Αυτό που επιλέξαμε είναι πιο κοντά στα πρότυπα που εμείς θέλαμε.
Σε μπέρδεψα;

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Και το εκτροφείο σάς το υπέδειξε αυτός που έκανε το σεμινάριο;
Όχι βέβαια, οι άνθρωποι στο σεμινάριο μίλησαν γενικότερα για την φυλή. Για ποιο λόγο να μας κάνει υποδείξεις;
Τεσπα, μάλλον παρεξηγήθηκε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μου και η χαρά μου!
Καλύτερα να μασάς - παρά να μιλάς! ;)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
καποιος δεν προσεχε στο σεμιναριο!
Με έπιασες... :p
Η αλήθεια είναι πως όταν μπήκαν σε τέτοιες λεπτομέρειες εγώ απλά ξεχώρισα το στυλ που μου αρέσει από τα 3.
Δεν έδωσα και τόσο σημασία σε αυτές τις αναλύσεις... και σαφώς δεν συγκράτησα τόσο αυτές τις πληροφορίες, είχα εστιάσει σε άλλα πράγματα που ήθελα να ρωτήσω κτλ! :p

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Να πω ισως μερικες πληροφοριες που ισως καταφερουν να σας λυσουν καποιες αποριες.
Το σεμιναριο που εγινε και ηταν αρκετα διαφωτιστικο σε αρκετα πραγματα και θα το προτεινα ανεπιφυλακτα, δεν εχει καμια σχεση με την αγορα του κουταβιου..
Η διαδρομη αναζητησης, ξεκινα λιγο παραπανω απο δυο μηνες πριν..οταν και αρχισαν οι σκεψεις για ενα σκυλι απο εκτροφειο με χαρτια κλπ.. Στο γενικοτερο search που εκανα για να βρω εκτροφειο, μιλησα σχεδον με ολους τους επισημους εκτροφους της χωρας αλλα και με αρκετους του εξωτερικου.. Οι εμπειριες που μοιραστηκαν μαζι μου συζητωντας, αλλα και οι πληροφοριες για την σωματοδομη της φυλης με εσπρωξαν στο να αναζητησω αρθρα και βιβλια ωστε να διαβασω καλυτερα και να κατανοησω το γεννεολογικο δεντρο και τις διαφορες σωματοδομης. Παρατηρωντας λοιπον ποια εκτροφεια εχουν ακολουθησει συγκεκριμενες γραμμες σωματοδομης κατα τα χρονια που εχουν περασει και βλεποντας τα αποτελεσματα, αναζητησαμε καποια γεννα που να εχει τις επιθυμητες αναλογιες.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όχι βέβαια, οι άνθρωποι στο σεμινάριο μίλησαν γενικότερα για την φυλή. Για ποιο λόγο να μας κάνει υποδείξεις;
Τεσπα, μάλλον παρεξηγήθηκε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μου και η χαρά μου!
Καλύτερα να μασάς - παρά να μιλάς! ;)
Με έχασες....
Εννοώ αν σας μίλησαν για τις γραμμές και είπαν τα σκυλιά του τάδε εχουν αυτή τη γραμμή ή του δείνα την άλλη κι εσείς ψάχνοντας βρήκατε το συγκεκριμένο. Για να καταλάβω πώς ψάχνει κανείς για γραμμές ρωτησα.
Δε θα ήταν κακό να σου πει κάποιος ότι το miminoula kennel εχει αυτες τις γραμμές και είναι απο τα καλύτερα, γιατί έχει εξαίσιο δείγμα γραμμών.

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Οχι Veronica (καλησπερα καταρχην..) δεν μας εδωσαν καμια πληροφορια τετοιου ειδους και μαλιστα για να ειμαστε απολυτα ειλικρινεις, δεν ρωτησαμε και κατι τετοιο... Ουτε αναφερθηκαν και ποτε ονομαστικα σε εκτροφους, ουτε εστω λιγο στα δικα τους, ωστε να διαφημιστουν και κομματι...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Με έχασες....
Εννοώ αν σας μίλησαν για τις γραμμές και είπαν τα σκυλιά του τάδε εχουν αυτή τη γραμμή ή του δείνα την άλλη κι εσείς ψάχνοντας βρήκατε το συγκεκριμένο. Για να καταλάβω πώς ψάχνει κανείς για γραμμές ρωτησα.
Δε θα ήταν κακό να σου πει κάποιος ότι το miminoula kennel εχει αυτες τις γραμμές και είναι απο τα καλύτερα, γιατί έχει εξαίσιο δείγμα γραμμών.
καλά το miminoula kennel με τόσα γαριδάκια που τρώει δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα! :p :D

Οκ αν σε έχασα σόρρυ - απλά θεώρησα ότι το ποστ που έκανα πριν ήταν προκλητικό, ενώ ουσιαστικά στο μισό έκανα πλάκα κ στο άλλο μισό μιλούσα με ενθουσιασμό.
Ορισμένες φορές μέσα εδώ νιώθω πως ότι και να πει κάποιος, θα παρεξηγηθεί, γιατί κάποιοι παραφυλάνε στην γωνία για να του την πουν ή να τον ξενερώσουν. Τεσπά γράψε άκυρο, λίγο η δικιά μου "φοβία", λίγο ο γραπτός ο λόγος δεν βοήθησαν!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καμία σχέση. Εμένα δε θα με πείραζε να μου πρότειναν εκτροφείο ούτε αν το έκαναν στη δική σας περιπτωση. Δεν το βρίσκω κακό. Εδώ προτείνονται ανοιχτά εκτροφεία που ειναι και φόρουμ.
Αρα λοιπόν, ειχατε τον μπούσουλα και βάλατε τη λίστα κάτω και ψάχνατε βάσει γεννητόρων και δομής, σωστά;

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Καμία σχέση. Εμένα δε θα με πείραζε να μου πρότειναν εκτροφείο ούτε αν το έκαναν στη δική σας περιπτωση. Δεν το βρίσκω κακό. Εδώ προτείνονται ανοιχτά εκτροφεία που ειναι και φόρουμ.
Αρα λοιπόν, ειχατε τον μπούσουλα και βάλατε τη λίστα κάτω και ψάχνατε βάσει γεννητόρων και δομής, σωστά;
Καπως ετσι..:)
To παν ειναι να ειναι υγιες και να ερθει γρηγορα και οσο πιο αβασανιστα για εκεινο γινετε στην οικογενεια μας..