Καλημερα παιδια
γενικα εδω στην Κρητη εχουμε ενα θεμα με τα σκυλια ειδικα και με τα πιτι μπουλ.....
απλα τα παιρνουν για ποζα και επειδη τα βλεπουν ομορφα και φουντοτα οταν ειναι κουταβια και οταν μεγαλωνουν η οταν αρχιζουν και τους κατουρανε στα χαλια τα πετανε στον δρομο.....
ακουστε τρελο σκηνικο.....
ειμαι με τον σκυλο μου μαλτεζ/κανις στο παρκο για βολτιτσα....
βλεπω ενα ταξι να ανοιγει την πισω πορτα και να πεταει πανω απο τα καγκελα του παρκου μεσα σε αυτο ενα σκυλακι ....
λεω τι κανει ρε η γκομενα...
ξαναμπενει μεσα στο ταξι και φευγει........:shock:
μεχρι να παρω χαμπαρι τι γινετε αρχισα να τρεχω αλλα δυστυχως δεν την προλαβα εαν την προλαβαινα απλα θα ανοιγα την πορτα και θα την ειχα σαπισει στο ξυλο.....
12 η ωρα το βραδυ τι να κανω....
το σκυλακι ηταν καθαροαιμο γιορκσαιρ τεριε και ηταν περιπου 6-7μηνων....
ε το πηρα στο σπιτι μου μεχρι να βρω καπου να το χαρησω.... ευτυχως τα πηγαινε τελεια με τον δικο μου (ειναι κοινωνικοτατος δεν εχω προβλημα) ειχαν τρελαθει στο παιχνιδι....
την επομενη μερα κτηνιατρο εξετασεις κλπ
το σκυλακι υγιεστατο....
απλα μαλλον η εξυπνη που το πεταξε μαλλον δεν αντεχε το κατουρημα του....
μου κατουρησε πολλες φορες μεσα στο σπιτι
αλλα τι να κανω να το πεταξω στο παρκο....
οποτε βαζω αγκελια
χαριζεται καθαροαιμο γιορκ σαιρ τεριε
εγινε πανικος
καθαροαιμο και τσαμπα???????????
τελικα το εδωσα σε εναν φιλο μου κτηνιατρο που ηθελε καιρο να παρει σκυλο....
οποτε ειναι σε καλα χερια......
και το χειροτερο ρε παιδια
ελλειψα μια ωρα απο το σπιτι
το αφησα στο σαλονι.....και τον δικο μου στο δωματιο που κοιματε και οταν γυρισα μια δυσαρεστη εκπληξη με περιμενε.....
μου ειχε σκεισει την δερματινη πολυθρονα μου και ειχε ανοιξει μια τεραστια τρυπα.....
ενταξει την μαλωσα λιγο αλλα τι να κανω.....
τελος παντων αφου ηταν τυχερη και την μαζεψα και δεν την εφαγε κανα αμαξι δεν πειραζει τι να κανουμε.....
οταν εχεις κουταβι ειναι σαν να εχεις μωρο παιδι.....
οποτε ημουν υποχρεωμενος αφου το μαζεψα να υποστω και τις συνεπειες......
οπως και ολοι οι νεοι ιδιοκτητες πρεπει να ξερουν οτι οταν περνουν ενα κουταβι θα εχουν τα παραπανω περιστατικα......
αλλα αν δεν μπορεις τα κλαματα, το κατουρημα και τις τριχουλες στα ρουχα σου ΜΗΝ περνεις σκυλους παρε αρκουδακι λουτρινο.......