Καλησπέρα σε όλους!!!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Απο ποτε οι αναγκες ενος μικροσωμου σκυλου και ενος μεγαλοσωμου ειναι διαφορετικες??? ειδικα οταν μιλαμε για σκυλο λατρειας που εχει κανει αναπαραγωγη για να μην χαθει η ρατσα στην ελλαδα??? και αφηνουμε το μεγαλοσωμο λατρεμενο στο εξωχικο (μην παρεξηγηθω παλι) και το μικρο μαλεζοκανις στο σπιτι..... i will rest my case!!!
ε υπαρχουν ατομα που το πιστευουν αυτο..αλλωστε και γω πιστευω οτι αλλη ανγκη εκτονωσης εχει ενα μαλτεζοκανεις και αλλη η ρατσα η αγνωστη:D..εξαλλου και γω το πιστευω αυτο και γιάυτο προτιμησα μοκροσωμο..θεωρω πως εχεις ευκολοτερη συμβιωση σε ενα μικρο χωρο με μικρο σκυλακι παρα με μεγαλο...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
αυτο το θεμα πραγματικα δεν εχει να προσφερει κατι αλλο οτι να ναι αλλος γραφει απο αλλου αλλος λεει τα δικα του και συ ρε φιλε ειπαμε να μη σε πιανουμε απο το λαιμο αλλα το γυρισες στην αηδια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Πάντως εγώ είμαι παιδί των γονιών μου και η καλύτερη του χωριού γιατί για τα δικά μου "καθαρόαιμα" δεν έδωσα δραχμή για να τα αποκτήσω. Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή να πάμε όλοι για ύπνο...:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Scoobyala,δεν αναφερθηκα με ειρωνια πουθενα σε εσενα...

μην το κανεις λοιπον.

ψευτιες δεν σου λεμε.

προσωπικα δεν χρειαζεται να κατσω να σου εξηγησω πως,γιατι και απο που πηρα τον σκυλο μου και τι εχω σκοπο να κανω με αυτον...δεν θα σε νοιαζει κιολας.

απλα προσπαθησε να κρατηθεις σε ενα επιπεδο.

:)

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
ε υπαρχουν ατομα που το πιστευουν αυτο..αλλωστε και γω πιστευω οτι αλλη ανγκη εκτονωσης εχει ενα μαλτεζοκανεις και αλλη η ρατσα η αγνωστη:D..εξαλλου και γω το πιστευω αυτο και γιάυτο προτιμησα μοκροσωμο..θεωρω πως εχεις ευκολοτερη συμβιωση σε ενα μικρο χωρο με μικρο σκυλακι παρα με μεγαλο...

:):):):):):):):):)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μιχαελα δεν καταλαβες κατι στο οποιο ο φιλος μας δεν μου απαντησε!!! μεγαλοσωμο μικροσωμο σε διαμερισμα ειναι ενα και το αυτο!!! μη σου πω καλυτερα μεγαλοσωμο γιατι συγκατοικω με jack ,,,, αλλα αφηνω τον ερωτα μου στο χωριο και παιρνω στην πολη μαλτεζ.... ε δεν το χω

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Μιχαελα δεν καταλαβες κατι στο οποιο ο φιλος μας δεν μου απαντησε!!! μεγαλοσωμο μικροσωμο σε διαμερισμα ειναι ενα και το αυτο!!! μη σου πω καλυτερα μεγαλοσωμο γιατι συγκατοικω με jack ,,,, αλλα αφηνω τον ερωτα μου στο χωριο και παιρνω στην πολη μαλτεζ.... ε δεν το χω
μα με εναν ανθρωπο στο δυαρι μου και νοιωθω οτι πνιγομαι..ποσο μαλλον με ενα σκυλο που θα το εχω για οσο μεινω στο δυαρι..οπου παω θα περδικλωνομαι θα νοιωθω οτι δεν χωραμε..ειναι θεμα χωρου κατα τη γνωμη μου απλα..τωρα αν ηθελες να σου απαντησει σε κατι αλλο σορυ εγω αυτο νομιζα..

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
Υψος: 35 έως 38 cm
Βάρος: 6,5 έως 9 κιλά
Προέλευση: Σκωτία
Αρχικός προορισμός: τσοπανόσκυλο, φύλαξη χώρου
Δεν το βλεπω και για "Θηριο".

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Δεν μπορει να συνεχιστει η συζητηση με αναλογες δημοσιευσεις.

οποιος επιθυμει να γραψει κατι σε κοσμιο και ηρεμο υφος,ας το πραξει.

θα ειναι κριμα να κλειδωθει οριστικα το θεμα "καλωσορισματος" ενος μελους.

καλη συνεχεια,το θεμα ειναι και παλι ανοιχτο.

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Καλωσηρθες, να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα καμαρια σου.Οσο για ολα τα προαναφερθησα δεν θα σχολιασω,παντως ο καθενας εχει τη γνωμη του,τις αποψεις του.Οταν εισαι καπου λαθος το δειχνει ο καιρος και οι πραξεις μας,κανενας δεν εχει γεννηθει ξερολας ολοι μαθαινουμε!!!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ για να ειναι καλος πρεπει να εχει μεταδοτικοτητα και ο μαθητης πρεπει να τον εμπιστευτει και να τον θαυμασει.Ισως η προσεγκιση ορισμενων "δασκαλων" να θελει επανεξεταση!!
Τεο τα σεβη μου!!!!:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ξαναδιάβασα με προσοχή όλο το χτεσινό θέμα και όσο αφορά εμένα-ας μιλήσει ο κάθε ένας για τον εαυτό του-δεν βρήκα να είπα κάτι προσβλητικό,υποτιμητικό, ειρωνικό ή αναξιοπρεπές στην υποδοχή του νέου μέλους.
Απεναντίας τον καλώςυποδέχτηκα δις....:)

Η ανωνυμία των φόρουμ μας δίνει την ''πολυτέλεια'' να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας..... αρκεί να έχουμε και το κουράγιο γιαυτό.
Προσπάθησα λοιπόν με τον δικό μου τρόπο να συμμετέχω σε μια συζήτηση με το νέο μέλος, η οποία δυστυχώς περιείχε μη αλήθειες,ανακρίβιες, αοριστίες, ειρωνίες, στοιχεία επιθετικότητας, μέχρι και κρίσεις για την φιλοζωία ή μη των συμμετεχόντων σε αυτή.

Σαφέστατα δεν είναι κακό το να μη ξέρεις-το επισήμανα στο νέο μέλος εχτές δύο φορές- κακό είναι να νομίζεις ότι ξέρεις προσπαθώντας να ''κρύψεις'' την άγνοιά σου κάτω απο το χαλί,να μην ακούς άλλες απόψεις και ταυτόχρονα να ''εκβιάζεις'' την αποδοχή των πράξεων σου.

Δεν μπήκα στο φόρουμ γιατί νιώθω δασκάλα ή μαθήτρια αλλά γιατί έχω την ανάγκη να ανταλλάσω με άλλος ανθρώπους αυτά που η ίδια η ζωή μας μαθαίνει.

Μακάρι η εμπειρία που αποκομίζουμε όλοι μας απο την ζωή που κάνουμε με τα σκυλιά μας-και όχι μόνο- να γίνει κοινό κτήμα όλο και περισσοτέρων ανθρώπων.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Tara δεν χρειάζεται να απολογηθεί κανένας και για τίποτα. Κι εγώ πιστεύω ότι με όποιο ύφος μιλάει ο καθένας μας, το ίδιο ύφος θα εισπράξει. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, πέραν του ότι αναλωνόμαστε σε σελίδες και σελίδες δημοσιεύσεων με ανούσια πράγματα. Τουλάχιστον όσο οι απαντήσεις κυμαίνονται σε κόσμιο επίπεδο δεν έχει κανένας τίποτα να χάσει εκτός ίσως από τον χρόνο του και την υπομονή των υπολοίπων. Εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε, εγώ έστω που δεν έχω κάτι να "διδάξω" και για να μάθεις - αν θέλεις - πρέπει να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος και να δέχεσαι ως ένα σημείο τον τρόπο και την κριτική αυτού που προσπαθεί να σου μεταδώσει πράγματα.

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
14 σελιδες για το τιποτα.το μονο που καταλαβα ειναι οτι δινουμε σημασια σε ατομα που δεν πρεπει.κουραστικο πολυ κουραστικο.

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Μπραβο αυπνιες που ειχατε χθες βραδυ...:zzzz::flip:Το καλο ομως παντα ειναι οτι μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων ολο και καποια χρησιμα και ενδιαφεροντα "βγαινουν".Νομιζω πως και αυτος ειναι ενας στοχος αυτου του φορουμ;)Απο κει και περα δεν σημαινει πως παντα καταληγουμε σε ενα ενα και μονο ασφαλες συμπερασμα...:rolleyes:Εεεε και ενας καλως ηρθες και απο εμενα επισης στο νεο μελος!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλως ηρθες
σε εκθεσεις εχουν παει?
αυτο το ειπε κανεις?εεε??
:p(βλακ χιουμορ)

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
Καλησπερα παιδια.....
Εχετε δικαιο γιατι σας μπερδεψα εγω χθες αρκετα....
Απλα ενιωσα να μου επιτηθεστε απο ολες τις πλευρες....
Χωρις να πω κατι παραλογο για εμενα....
απλα μπηκα σε ενα φορουμ για να μαθω αρκετα και να πω την γνωμη μου
δεν ειμαι απολυτος και θελω να μαθω
απλα δεν καταλαβα την επιθεση σας????
τελοσπαντων.....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και όταν τελειώσεις το διάβασμα...θα πρέπει να απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα σου τεθούν από το forum, (να διαπιστώσουμε αν τα έχεις εμπεδώσει καλά)...και μετα θα πρέπει να γράψεις 1.000 φορες τη πρόταση " δεν έχω Scotish αλλά έχω Sheltie"...:D:D:D:D:D
Καλωσήρθες...:)