Παντως ανεταροτ , εγω ειχα ανχος οταν μετεφερερα κουταβι απο γαλλια και το ταξιδι ηταν τρεις ωρες , μη νομιζεις οτι 12 ωρες ειναι λιγες για ενα κουταβι σε αεροπλανο , ασε που + τα υπολοιπα διαδικαστικα θα παει πανω απο 20 ωρες .
Δεν νομίζω να πάει τόσο πολύ!Παντως ανεταροτ , εγω ειχα ανχος οταν μετεφερερα κουταβι απο γαλλια και το ταξιδι ηταν τρεις ωρες , μη νομιζεις οτι 12 ωρες ειναι λιγες για ενα κουταβι σε αεροπλανο , ασε που + τα υπολοιπα διαδικαστικα θα παει πανω απο 20 ωρες .
Ναι, με καθησύχασε ο εκτροφέας σε αυτό το θέμα! Ηταν το πρώτο που ρώτησα οταν μας είπαν την ηλικία του! Τα πάει μια χαρά και με τα σκυλιά και με τους ανθρώπους! Κάθε μέρα πάει την βόλτα του κανονικά και έρχεται σε επαφή με άλλα σκυλιά.Εχεις ρωτησει τι κοινωνικοποιηση του εχουν κανει? εχει μεινει μεσα στο κεννελ μεχρι τωρα? η τον βγαζανε εξω να βλεπει κοσμο και καταστασεις? δυναμικη φυλη = φουλ κοινωνικοποιηση οποτε για ρωτα και τετοιες λεπτομερειες βρε ανεταροτ
Δεν ξέρω τί παίζει με την καχυποψία σας, πραγματικά, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι, σας τα λέω όλα, τώρα άλλο αν εσείς δεν το πιστεύετε...
Σας ευχαριστώ όλους! Μαρέκο οντως δεν ξέρω ποιο θα μου φέρει αλλά επειδή είναι γνωστός μας του έχω εμπιστοσύνη! Απο ονόματα μου άρεσε το Μπάιρον, το Αρμιν και το Μπελάς!
Δεν πολύ κατάλαβα τί λέτε για Μεξικό και Τέξας. Να πάρω κουτάβι απο εκεί;
Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, με γρήγορη συνεννόηση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για την καχυποψία σας. Δεν έχω λόγο να πώ ψέματα.Εσυ μεχρι προχθες δεν ηξερες καν, οτι ο εκτροφεας ειναι στο μεξικο- και μας ελεγες για γερμανια.
για θυμησου!!
εχουμε δει πολλαααααα εδω περα- και ναι, ειμαι πολυ καχυποπτη οταν διαβαζω πια τρελες ιστοριουλες.
Δηλαδη μιλησες τελικα με τον εκτροφεα στο Μεξικό;; Γιατι όντως μεχρι πρότινος δεν γνωριζες ποιος ήταν η που ήταν. Και έλεγες πως μαζι του συνεννοειται ο γνωστός σου απο τη Γερμανία. Του μιλησες και σου έδωσε ο ίδιος όλες αυτές της πληροφορίες; Απλα βρε άνετα μας φαίνονται λίγο ολα μπερδεμενα αυτό ειναι όλο.. δεν λέω πως έχεις λόγο να πεις ψέμματα απλα μου κάνει εντύπωση εμένα προσωπικά.. Πως μεσα σε λίγες μέρες, ενώ ήσουν κ εσυ μπερδεμενη στην αρχή με την όλη κατάσταση, τα χεις λύσει ολα χωρίς πρόβλημα.Ναι, με καθησύχασε ο εκτροφέας σε αυτό το θέμα! Ηταν το πρώτο που ρώτησα οταν μας είπαν την ηλικία του! Τα πάει μια χαρά και με τα σκυλιά και με τους ανθρώπους! Κάθε μέρα πάει την βόλτα του κανονικά και έρχεται σε επαφή με άλλα σκυλιά.