Καλησπέρα και απο εμάς

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παντως ανεταροτ , εγω ειχα ανχος οταν μετεφερερα κουταβι απο γαλλια και το ταξιδι ηταν τρεις ωρες , μη νομιζεις οτι 12 ωρες ειναι λιγες για ενα κουταβι σε αεροπλανο , ασε που + τα υπολοιπα διαδικαστικα θα παει πανω απο 20 ωρες .

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Παντως ανεταροτ , εγω ειχα ανχος οταν μετεφερερα κουταβι απο γαλλια και το ταξιδι ηταν τρεις ωρες , μη νομιζεις οτι 12 ωρες ειναι λιγες για ενα κουταβι σε αεροπλανο , ασε που + τα υπολοιπα διαδικαστικα θα παει πανω απο 20 ωρες .
Δεν νομίζω να πάει τόσο πολύ!
Εξάλλου είναι μεγαλούτσικος 4,5 με 5 μηνών μας το ειπε σήμερα ο εκτροφέας.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εχεις ρωτησει τι κοινωνικοποιηση του εχουν κανει? εχει μεινει μεσα στο κεννελ μεχρι τωρα? η τον βγαζανε εξω να βλεπει κοσμο και καταστασεις? δυναμικη φυλη = φουλ κοινωνικοποιηση οποτε για ρωτα και τετοιες λεπτομερειες βρε ανεταροτ

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Εχεις ρωτησει τι κοινωνικοποιηση του εχουν κανει? εχει μεινει μεσα στο κεννελ μεχρι τωρα? η τον βγαζανε εξω να βλεπει κοσμο και καταστασεις? δυναμικη φυλη = φουλ κοινωνικοποιηση οποτε για ρωτα και τετοιες λεπτομερειες βρε ανεταροτ
Ναι, με καθησύχασε ο εκτροφέας σε αυτό το θέμα! Ηταν το πρώτο που ρώτησα οταν μας είπαν την ηλικία του! Τα πάει μια χαρά και με τα σκυλιά και με τους ανθρώπους! Κάθε μέρα πάει την βόλτα του κανονικά και έρχεται σε επαφή με άλλα σκυλιά.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν ξέρω τί παίζει με την καχυποψία σας, πραγματικά, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι, σας τα λέω όλα, τώρα άλλο αν εσείς δεν το πιστεύετε...

Εσυ μεχρι προχθες δεν ηξερες καν, οτι ο εκτροφεας ειναι στο μεξικο- και μας ελεγες για γερμανια.

για θυμησου!!
Σας ευχαριστώ όλους! Μαρέκο οντως δεν ξέρω ποιο θα μου φέρει αλλά επειδή είναι γνωστός μας του έχω εμπιστοσύνη! Απο ονόματα μου άρεσε το Μπάιρον, το Αρμιν και το Μπελάς!
Δεν πολύ κατάλαβα τί λέτε για Μεξικό και Τέξας. Να πάρω κουτάβι απο εκεί;

εχουμε δει πολλαααααα εδω περα- και ναι, ειμαι πολυ καχυποπτη οταν διαβαζω πια τρελες ιστοριουλες.

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Εσυ μεχρι προχθες δεν ηξερες καν, οτι ο εκτροφεας ειναι στο μεξικο- και μας ελεγες για γερμανια.

για θυμησου!!

εχουμε δει πολλαααααα εδω περα- και ναι, ειμαι πολυ καχυποπτη οταν διαβαζω πια τρελες ιστοριουλες.
Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, με γρήγορη συνεννόηση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για την καχυποψία σας. Δεν έχω λόγο να πώ ψέματα.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ναι, με καθησύχασε ο εκτροφέας σε αυτό το θέμα! Ηταν το πρώτο που ρώτησα οταν μας είπαν την ηλικία του! Τα πάει μια χαρά και με τα σκυλιά και με τους ανθρώπους! Κάθε μέρα πάει την βόλτα του κανονικά και έρχεται σε επαφή με άλλα σκυλιά.
Δηλαδη μιλησες τελικα με τον εκτροφεα στο Μεξικό;; Γιατι όντως μεχρι πρότινος δεν γνωριζες ποιος ήταν η που ήταν. Και έλεγες πως μαζι του συνεννοειται ο γνωστός σου απο τη Γερμανία. Του μιλησες και σου έδωσε ο ίδιος όλες αυτές της πληροφορίες; Απλα βρε άνετα μας φαίνονται λίγο ολα μπερδεμενα αυτό ειναι όλο.. δεν λέω πως έχεις λόγο να πεις ψέμματα απλα μου κάνει εντύπωση εμένα προσωπικά.. Πως μεσα σε λίγες μέρες, ενώ ήσουν κ εσυ μπερδεμενη στην αρχή με την όλη κατάσταση, τα χεις λύσει ολα χωρίς πρόβλημα.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλα ειναι πανεμορφα τα κουταβια...!Με το καλο να τον δεχτειτε τον κουταβο....! Καταληξατε σε αρσενικο κι οχι θυληκο εε? Νομιζω οτι για αγορι ροτ θα πρεπε να διαλεξετε ενα επιβλητικο ονομα...που να δειχνει τολμη και θαρρος......( Αρης, Φρεντυ, Μαγκνους, Ιβαν, Βρουτος, Ταϊσον, Ντεβιλ, Γκορμπι, Ιγκορ)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα