Καλησπέρα και απο εμάς

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
ειπαμε,, ειναι ενα κουταβι που θα ερθει απο το μεξικο.. μη το ξαναλεμε... τιμη δεν ακουσαμε,, λογικα θα κοστισει τα μισα απο οτι θα κοστιζε η αγορα του απο ελλαδα !!
Πίστεψέ με κοστίζει πολύ παραπάνω απο οτι αν έπερνα απο εδώ! Επιτρέπεται να πω τιμή;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δεν ειμαστε εφορια,,, απο αλμυρες τιμες εχουμε ακουσει πολλες φορες.... δεν θα μας σοκαρεις ==))

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Αν δεν επιτρέπεται διαγράψτε το ποστ μου.
Το σκυλί μόνο του κοτσίζει 1500, οπότε μαζί με το εισητήριο του αεροπλάνου γύρω στα 1800.

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Δεν έχει σημασία που είναι απο Μεξικό, οι γονείς είναι πολύ καλοί με παρα πολλές διακρίσεις και αυτό μετράει, και εφόσον ξέρω οτι θα πάρω εναν σούπερ σκύλο δεν με ενδιαφέρει πολύ η τιμή!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
λογικη τικη,,,, τοσο τα πουλανε στην αμερικη,,, στο μεξικο στα δυο σου κανουν δωρο αλλα τρια,,, ειναι λογικη αγορα,, οσο λογικο ειναι για εναν που μενει στην ινδια και ενα κιλο ψωμι κανει 10 σεντς να το παραγγελνει απο ελλαδα που κανει 1 ευρω και 60 σεντς,,,,, συν τα μεταφορικα ==))

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
25 Ιουλίου...
!
Ναι και εμείς θα προτιμήσουμε εργασιακές γραμμές, αφού έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κουτάβι απο Γερμανία, που έχει τα καλύτερα εκτροφεία!!!

Αντε να δούμε τώρα... Θα μας ειδοποιήσει για γέννα, μάλλον θα αργήσουμε να το αποκτήσουμε,
Μετά από 4 μέρες...

Παιδιά παραθέτω σελίδα εκτροφείου με γονείς, έχει τα πεντιγκρι, ο δικός μας είναι ο δευτερος, αυτός που τρέχει και χοροπηδά!!! Τον περιμένουμε 15 αυγουστου! Βοηθήστε για όνομα!!! Our Puppies
Οντως ξέχασα να το πώ! Είναι απο την πάνω γέννα, το δικό μας είναι το δεύτερο στην φωτογραφία, μετά τους γονείς!
Από την γέννα που έγινε τον Μάρτιο δηλαδή...............

Eεεε δεν το κατάλαβες ακριβώς, κάτσε να στο εξηγήσω.
Λοιπόν έχουμε εναν γνωστό στην Γερμανία ο οποίος είναι εκτροφέας αλλά έχει εκθεσιακές γραμμές.
Εμείς του είπαμε οτι θέλουμε σκύλο απο εργασιακές γραμμές, με διακρίσεις εργασίας κλπ και είπε οτι έχει εναν φίλο στο Μεξικό που έχει τα καλύτερα σκυλιά εργασίας (το εκτροφείο που σας παρέθεσα).
Επειδή είναι γνωστός μας, θα πάει στο Μεξικό, γιατί έχει και κάτι δουλειές, θέλει να κλείσει εναν αρσενικό απο εκεί και όταν έρθει θα πάρει μαζί του το κουτάβι. Εμείς δώσαμε προκαταβολή στο εκτροφείο και θα του δώσουμε τα υπολοίπα να τα δώσει αυτός στον εκτροφέα και θα του πληρώσουμε και το επιπλέον ποσό για το εισητήριο του σκύλου. Κάπως καλύτερα;

Γεια σου ρε Τάκη...
Βρε, Αύγουστος είναι, πήγαινε για κανένα μπάνιο να ξελαμπικάρεις λιγάκι, που κάθεσαι και ασχολείσαι με εμάς τους "άρρωστους" εδώ μέσα :D:D
έλα για μπάνια...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μπερδευτηκα,,, τελικα πηρε κουνελι η λαθος καταλαβα ...?? ==))

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμείς δώσαμε προκαταβολή στο εκτροφείο και θα του δώσουμε τα υπολοίπα να τα δώσει αυτός στον εκτροφέα και θα του πληρώσουμε και το επιπλέον ποσό για το εισητήριο του σκύλου. Κάπως καλύτερα;
Γιατί δεν δίνετε τα χρήματα κατευθείαν στο εκτροφείο χωρίς ενδιάμεσο ?....πες μου τώρα ότι θα ξαναπάει Μεξικό να του δώσει τα λεφτά...:rolleyes:

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Τουλάχιστον έπαιξε ωραίο τραγουδάκι στο θρεντ γιατί κατά τ'αλλα δεν.

Ωραίος takisft!

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Γιατί δεν δίνετε τα χρήματα κατευθείαν στο εκτροφείο χωρίς ενδιάμεσο ?....πες μου τώρα ότι θα ξαναπάει Μεξικό να του δώσει τα λεφτά...:rolleyes:
Ναι μπορεί να γίνει και αυτό. Το ίδιο είναι είτε τα δώσει αυτός είτε τα δώσουμε εμείς μέσω τράπεζας

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Anyway....αν εσύ τα θεωρείς οκ όλα αυτά ....εμάς βασικά μας περισσεύει. Καλώς να δεχτείς λοιπόν το εργασιακό Μεξικάνικο κουτάβι σου.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις, ξέρω μια περίπτωση shaarlos που ήρθε από Γαλλία Ελλάδα.
Παιδιά γιατί είναι τόσο παράξενο που δεν εμπιστεύομαι τους έλληνες εκτροφείς? Απλά δεν θέλω να πάρω κουτάβι από εδώ, δικαίωμα μου δεν είναι? Η υπόθεση δεν έχει τίποτα το περίεργο. Είναι ένα κουτάβι που θα έρθει από το εξωτερικό, δεν ξέρω τι σας φαίνεται τόσο παράξενο
\

Sorry- αλλα αλλο γαλλια-και γενικος οπουδηποτε ευρωπη- και αλλο μεξικο/τεξας.
Αλλο ενα 2-3-4 ωρες ταξιδι- και αλλο υπερατλαντικο 10-12 ωρων για ενα κουταβι.
Και μαλιστα την στιγμη που και ο ιδιος ο εκτροφεας απο γερμανια "ψωνιζει".

Τεσπα, ζεστη κανει- και ετσι περναει ευχαριστα η ωρα μπροστα στον υπολογηστη. Αλλα μην νομιζεις οτι τα χαφτουμε και ολα.

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
\

Sorry- αλλα αλλο γαλλια-και γενικος οπουδηποτε ευρωπη- και αλλο μεξικο/τεξας.
Αλλο ενα 2-3-4 ωρες ταξιδι- και αλλο υπερατλαντικο 10-12 ωρων για ενα κουταβι.
Και μαλιστα την στιγμη που και ο ιδιος ο εκτροφεας απο γερμανια "ψωνιζει".

Τεσπα, ζεστη κανει- και ετσι περναει ευχαριστα η ωρα μπροστα στον υπολογηστη. Αλλα μην νομιζεις οτι τα χαφτουμε και ολα.
Δεν ξέρω τί παίζει με την καχυποψία σας, πραγματικά, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι, σας τα λέω όλα, τώρα άλλο αν εσείς δεν το πιστεύετε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα